Verschil tussen STEAM- en STEM-cursussen die op kostscholen worden gegeven

We zullen het verschil onderzoeken tussen STEAM- en STEM-cursussen die worden gegeven kostscholen.

Als je de afgelopen jaren bij een deel van het academische systeem betrokken was, heb je waarschijnlijk de uitdrukking STEM vaak gehoord. Wetenschap, technologie, engineering en wiskunde zijn onderwerpen die over het algemeen aan studenten worden onderwezen Op academies en andere onderwijsuniversiteiten als vier verschillende vakken. Desalniettemin combineren STEM- en STEAM-onderwijscursussen deze gebieden door geleerden aanvullende manieren van onderwijs en systematisch leren te laten ervaren.

STEM-vakken zijn een van de meest besproken gebieden in het land. Het fundamentele verschil is dat STEM een academische opleiding is die Technologie, Wetenschap, Wiskunde en Engineering combineert. STEAM is een educatieve cursus die technologie, wetenschap, techniek en kunst omvat.

Lees verder om beter te leren over de een en de ander.

Lees ook: 14 beste kostscholen in Maryland

Wat is STEM?

STEM is een acroniem voor Wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Het is een creatieve benadering van onderwijs en evolutie die de onderwerpen technologie, wetenschap, wiskunde en techniek combineert. Bovendien is dit een verbonden kennismodel op basis van toepassingen in de fysieke wereld.

De nadruk op de onderlinge verbinding tussen wetenschap, techniek, wiskunde en technologie is gevorderd tot grote treden en onderwijsverbetering in hogere hogescholen. STEM-curriculum hebben ook invloed uitgeoefend tussen de wetenschappen in plaats van concurrentie te creëren, wat leidde tot samenwerkingsrevoluties die anders niet zouden zijn gebeurd.

Wat is STEAM?

STEAM is een leerbenadering die technologie, wetenschap, engineering, wiskunde en kunst belichaamt. Het is een probleemoplosser voor de enorme valkuilen van STEM.

STEAM vormt het gebruik van fundamentele STEM-concepten en combineert deze in en door de kunsten. Bovendien omvat het innovatief denken en decoratieve kunsten in eenvoudige situaties.

STEAM-onderwerpen zijn de afgelopen jaren uitvoerig geobserveerd. Ze accepteren alle degelijke voordelen van STEM en gebruiken ze in een nog beter diverse combinatie van gebieden. Het betekent betere mogelijke werkgelegenheidsopties en voorkeuren voor de jonge student, samen met meer afgerond leren als geheel.

Lees ook: 10 beste kostscholen in South Carolina

Wat is het verschil tussen STEAM en STEM?

Als het om STEM en STEAM gaat, is er een behoorlijke overlap. Beide gebieden combineren technologie, techniek, wetenschap en wiskunde.

Dus hoe zien STEM en STEAM eruit in de academie?

In STEM-klaslokalen is de leerrichting integratief en betreft het de toepassing van fundamentele wetenschappelijke concepten op praktijksituaties. Met andere woorden, het traint de geleerde om de ideeën die ze uit het hoofd leren te betrekken bij het oplossen van problemen die in de echte wereld naar voren komen.

Nu hebben STEAM-schoollokalen het exacte syntheseproces, maar ook de permissieve kunsten. Dat omvat muziek, geesteswetenschappen, dans, theater, beeldende kunst en zelfs het maken van films.

STEM-vakken Concentreer u niet op andere onderwerpen zoals muziek, schrijven en kunst. Toch combineert STEAM kunst met STEM. U kunt dit dus bekijken als een extra onderscheid tussen beide.

Lees ook: 10 beste kostscholen in Arizona

het komt neer op

Als het gaat om de verschillen tussen STEM en STEAM, loopt het allemaal positief af. Of u nu ervoor kiest om kunst te betrekken bij het leren van uw kind of zich uitsluitend te concentreren op technologie, techniek, wetenschap en wiskunde, de noodzakelijke leervaardigheden en het probleemoplossend vermogen van uw kind zullen enorm verbeteren in deze modules.

Zowel de een als de ander hebben een grote betekenis bij het oplossen van problemen uit de echte wereld, en dat is wat u uw kind zou moeten leren terwijl het samenwerkt voor een carrière in de fysieke wereld. Dus of je nu de voorkeur geeft aan STEM of STEAM, onthoud dat je leerling hoe dan ook een behoorlijke opleiding zal volgen.

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *