Top 10 beste vliegscholen in Illinois in 2022

Illinois is de thuisbasis van de beste piloten, luchtvaart en vliegscholen.

Je kunt leren hoe je piloot wordt en een vliegbrevet behaalt op de pilootscholen in Chicago, Illinois.

Illinois is een van de beste staten van de Verenigde Staten. Het staat bekend om de vele ongelooflijke musea en recreatieve activiteiten. Het is ook een van Amerika’s meest geïndustrialiseerde staten.

Bovendien zullen we in dit artikel de basisprincipes uiteenzetten van hoe u een commerciële piloot in Illinois kunt worden en hoe u een vliegbrevet kunt verkrijgen. We zullen ook de beste luchtvaartscholen in Illinois vermelden.

Lees ook:

Is piloot worden een goede carrière?

Afgezien van het feit dat het loon uitstekend is. Piloten heeft extra voordelen. Een reis naar het buitenland maken bijvoorbeeld. Iedereen houdt van reizen, toch? Een van de grootste voordelen van deze baan is reizen. Als piloot voor een luchtvaartmaatschappij krijg je de kans om te reizen en ervoor betaald te worden.

Je hebt de baan ontdekt die je de meeste werkvreugde zal geven. Hoe bevredigend het ook wordt, het besturen van een vliegtuig met passagiers aan boord en hen veilig van de ene plaats naar de andere te brengen.

Een van de belangrijkste voordelen van piloot zijn, is dat je een zeer lonende carrière kunt verwachten.

Als piloot in de cockpit is elke dag lonend, of je nu je eerste solovlucht maakt, voor het eerst landt, naar een nieuwe locatie reist of uitdagingen overwint.

Hoe lang duurt het om vliegscholen in Illinois te voltooien?

Het is noodzakelijk om kennis te nemen van uw vliegdromen en training wanneer u beslist voor welke luchtvaartschool u zich wilt inschrijven.

Wil je naar een vliegschool omdat je later piloot wilt worden? Of doe je mee omdat het een nieuwe hobby is?

Desalniettemin hangt de tijd die het kost om een ​​vliegschool af te ronden uitsluitend af van het certificaat/brevet dat je zoekt en de vliegschool waarvoor je je inschrijft, en je vermogen om getraind te worden, maar het varieert in principe van 3 tot 6 maanden.

Lees ook:10 beste rijscholen in Illinois

Wat zijn de vereisten om piloot te worden in Illinois?

Leeftijd

Illinois vereist dat je minimaal 17 jaar oud bent om je in te schrijven voor een vliegschool. Om piloot van een luchtvaartmaatschappij te zijn, moet je 21 zijn en minstens 18 jaar oud om een ​​commerciële piloot te zijn.

Taal

Je moet de Engelse taal goed beheersen wat betreft lezen, spreken, schrijven en begrijpen.

Aangezien Engels de voertaal is in de luchtvaart, is het aan te raden om minimaal niveau 4 te behalen voordat je je vliegbrevet aanvraagt.

Medisch EXAMEN

Om aan je pilotenopleiding te beginnen, heb je op zijn minst een actuele medische verklaring derde klasse nodig.

Voordat u uw vliegbrevet kunt behalen en alleen een vliegtuig mag besturen, moet u een FAA-medische keuring hebben.

Het is heel eenvoudig om uw vliegmedische keuring te verkrijgen en een van de vlieginstructeurs zal u door het aanvraagproces in onze faciliteit leiden. Afhankelijk van uw leeftijd en medische achtergrond is een luchtvaartkeuring meestal 5 jaar geldig.

Contact opnemen met de vliegschool waarvoor je je wilt inschrijven is de snelste manier om dit te doen, en zij zullen je helpen met de nodige voorbereidingen.

Onderwijs

Kandidaten moeten minimaal de middelbare school hebben afgerond. Dit is het absolute minimum opleidingsniveau dat vereist is. Je moet vloeiend Engels kunnen lezen, schrijven en spreken.

vliegopleiding

Om privépiloot te worden, moet je beginnen met het nemen van vlieglessen en werken aan het verwerven van de nodige informatie en training.

Bovendien moet u na het voltooien van uw vliegopleiding voor privépiloot deelnemen aan en slagen voor de computergebaseerde FAA-kennistest voor privépiloot.

Om de test af te leggen, moet u echter eerst toestemming krijgen van uw vlieginstructeur.

Hoeveel verdienen piloten in Illinois?

In Illinois varieert het loon voor piloten aanzienlijk, afhankelijk van een aantal variabelen, waaronder certificeringen, opleiding, aanvullende vaardigheden, jarenlange ervaring en andere. In Illinois verdienen piloten doorgaans $ 80.871 per jaar, $ 6.739,25 per maand en $ 1.555,21 per week.

Hoe werkt vliegopleiding in Illinois?

Om een ​​vliegtuig in Illinois te besturen, moet u voldoen aan de vereisten voor een aantal beoordelingen en licenties, waaronder de licentie voor privépiloot, de licentie voor commerciële piloot en de licentie voor luchtvaarttransportpiloot. Deze brevetten zijn zeer succesvol te behalen bij de in dit artikel genoemde vliegscholen.

Als je een privé vliegbrevet hebt, mag je een vliegtuig gebruiken voor niet-commerciële doeleinden. Met een commercieel vliegbrevet mag je, zoals de naam al doet vermoeden, tegen betaling een vliegtuig besturen. In Illinois is het een minimumvereiste om in aanmerking te komen voor werk.

Er zijn echter 250 uur nodig om in aanmerking te komen voor een commerciële vliegbrevet. In Illinois is de Airline Transport Pilot License het hoogste niveau van pilootcertificering. Voor dit brevet zijn 1.500 vlieguren vereist.

Lees ook:10 beste voetbalscholen in Georgië

10 beste vliegscholen in Illinois

Ongeacht het vliegen waarop u zich wilt concentreren, u moet verschillende vliegscholen bezoeken om te bepalen welke het beste past bij uw persoonlijkheid, stijl en vliegdoelen op de lange termijn.

Hoewel het discutabel kan zijn dat alle vliegopleidingen over het algemeen tot hetzelfde resultaat leiden, zal het kiezen van de beste vliegschool in Illinois voor jou je in staat stellen om je doelen sneller en efficiënter te bereiken.

Hier is onze lijst met de beste 10 vliegscholen in Illinois.

#1. Luchtvaartacademie van Illinois, Inc.

Deze vliegschool pendelt om verschillende vliegopleidingsprogramma’s te geven aan aspirant- en ervaren piloten in Illinois.

Het is een erkende vliegschool in de staat. Veel piloten hebben ook hulp gekregen van de Illinois Aviation Academy bij het realiseren van hun vliegambities, en de organisatie accepteert nog steeds aanvragen van degenen die deze carrière willen nastreven.

BEZOEK website

#2. Elite vliegopleiding en vliegtuigbeheer, LLC

Dit is een van de vliegscholen in Illinois die opvalt door het aanbieden van uitgebreide en noodzakelijke meervoudige vliegopleidingsprogramma’s.

Ze bieden programma’s voor mensen die snel en redelijk geprijsd hun privé-, commerciële of instrumentclassificatiecertificaten willen behalen.

BEZOEK website

#3.Chicago Executive Flight School

Deze school, een van de grootste in Illinois, richt zich op het leren vliegen aan volwassenen, beginners en deeltijdstudenten.

Ze bieden hun studenten ook financiële steun. Dus iedereen die piloot wil worden zonder het budget te overschrijden, moet speciale aandacht besteden aan de aanbeveling van deze vliegschool.

Een uniek aspect van hun programma is dat ze hun studenten kansen op werk bieden, waardoor hun omgeving een goede plek is om een ​​carrière in de luchtvaart te beginnen.

BEZOEK website

#4. Winderige stadsluchtvaart

Bent u op zoek naar een vliegschool met ervaren instructeurs die in staat zijn om op een professionele manier vliegcursussen te geven? Windy City Aviation heeft je gedekt.

Deze school is dertig jaar geleden opgericht in Chicago en heeft sindsdien grondige vliegopleidingen gegeven aan geïnteresseerden. Daarnaast biedt deze vliegschool programma’s voor zowel ervaren als beginnende piloten.

BEZOEK WEBSITE

#5. Avel vliegschool

De Avel Flight School, bekend om zijn hoge veiligheidsnormen en snelle levering van vlieginstructies, is een andere instelling die vermelding verdient.

Moderne vliegtuigen, klaslokalen, faciliteiten en vluchtsimulatoren zijn allemaal beschikbaar op deze vliegschool, waardoor het een geweldige plek is om je favoriete hobby te leren of een carrière in de luchtvaart te beginnen.

BEZOEK website

#6. campagne Luchtvaart

Deze vliegschool is een van de scholen in Illinois die studenten veilige, professionele en persoonlijke training biedt. Deze luchtvaartschool is niet alleen professioneel in hun opleiding, maar maakt het ook spannend en leuk.

Ze werken aan het ontwikkelen van bekwame, goed geïnformeerde piloten die zowel op de grond als in de lucht een gezond beoordelingsvermogen hebben.

Daarnaast biedt deze school ontdekkingsvluchten aan om nieuwkomers te verwelkomen die hun luchtvaartgerelateerde doelen nog niet hebben bereikt. Ze leren de grondbeginselen van vliegen in dit programma en krijgen training onder leiding van een instructeur.

BEZOEK website

#7. Allmond Luchtvaart

Deze vliegschool biedt betaalbare pilotenopleidingen van het hoogste kaliber. In vergelijking met de meeste vliegscholen in Illinois biedt Allmond Aviation betere training tegen lagere kosten.

Daarom heeft Allmond Aviation de capaciteit en de wens om u te ondersteunen, of u nu begint met slechts een droom of al een vliegbrevet en enige vliegervaring heeft.

BEZOEK website

#8. FSX Chicago

Ben je geïnteresseerd om te leren vliegen? FSX Chicago’s grondschool leert je over luchtvaart.

Privépiloten, aspirant-piloten en het grote publiek kunnen op elk moment trainen bij FSX Chicago. Je reist met gecertificeerde instructeurs van de vroegste dagen van de luchtvaart tot moderne cockpits. Zo leert u de grondbeginselen van vliegen.

Bovendien geven hun geaccrediteerde cursusmateriaal en geavanceerde klaslokalen u een sterke basis om voor uw plezier, een privébedrijf of een commerciële luchtvaartmaatschappij te vliegen.

U krijgt uw vliegbrevet zodra u gekwalificeerd bent om deel te nemen aan de vereiste examens en tests.

Ze bieden veel verschillende soorten licenties, zoals licenties voor sport en recreatie, particuliere en commerciële piloten, instrumentbevoegdheden en ATP-training.

BEZOEK webbenlTE

#9. AirGo Inc

De programma’s die Airgo Inc aanbiedt zijn gemaakt om de beste vliegopleiding aan te bieden tegen een scherpe prijs. Ze zijn ook erg trots op het aanbieden van geïndividualiseerde vliegopleidingen van hoge kwaliteit.

Deze luchtvaartschool is zeven dagen per week geopend en heeft altijd instructeurs en vliegtuigen beschikbaar.

Verder krijgt elke student een vliegtuig uit de Airgo-vloot, groot genoeg voor onderhoud. Ze kunnen ook cursussen speciaal voor u maken als u aan vereisten moet voldoen of uren moet toevoegen.

BEZOEK WEBSITE

#10. Boraam Luchtvaart, Inc.

Met de hulp van Boraam Aviation kunt u uw wens om te vliegen waarmaken. Het is onze missie om mensen uit alle lagen van de bevolking te laten waarderen en begrijpen waar vliegen om draait. Ons doel is om het bewustzijn van de luchtvaart en onze lokale en internationale ervaringen te verspreiden.

Boraam Aviation is toegewijd aan het bieden van het hoogste niveau van professionaliteit en toewijding aan het produceren van goed geïnformeerde en veilige piloten. Ze delen ook hun unieke ervaringen om u te helpen bij het bereiken van uw luchtvaartdoelen.

BEZOEK website

Beste vliegscholen in Chicago, Illinois

Chicago is een van de grootste en dichtstbevolkte steden in Illinois. Het is een geweldige plek om te wonen met diverse culturen en eten.

Als gevolg hiervan is Chicago, Illinois de thuisbasis van een groot aantal vliegscholen die u kunnen helpen uw ambitie om piloot te worden waar te maken. De beste helikoptervliegscholen in Illinois staan ​​​​hieronder vermeld.

  • Luchtvaartprofessionals
  • ATP Vliegschool
  • Luchtvaartacademie van Illinois, Inc
  • Amerikaanse vliegers
  • Reis Express Luchtvaart

Beste vliegscholen in Wheeling, Illinois

Hier is een lijst met de beste vliegscholen in Wheeling die u kunnen helpen uw vliegdromen na te jagen en een vliegbrevet te behalen.

  • Chicago Executive Flight School
  • Winderige stadsluchtvaart
  • Vlieg daar LLC
  • Piloot Vaardigheid
  • W Air Luchtvaart

Beste vliegscholen in Illinois 2023 Veelgestelde vragen

Hoeveel kost vliegschool in Illinois?

De gemiddelde kosten van een vliegschool kunnen tussen $ 8.000 en $ 15.000 liggen, afhankelijk van het type school, het type vliegtuig, de ervaring van de instructeurs, de trainingslocatie en de tijd die je aan training moet besteden.

Hoe word ik piloot in Illinois?

Om een ​​gecertificeerde privépiloot in Illinois te worden, moet u geslaagd zijn voor alle examens en tests en ten minste 40 uur vliegopleiding hebben gevolgd. Je hebt minimaal 20 uur vliegervaring nodig om een ​​commercieel vliegbrevet in Illinois te behalen.


Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *