Top 10 beste elektricienscholen in San Diego 2023

Beste elektricienscholen in San DiegoBent u op zoek naar de beste vakscholen, universiteiten of hogescholen voor elektriciens in San Diego die u zullen opleiden om een ​​professional te worden, en wat zijn de vereisten om op deze scholen van toepassing te zijn?

Bent u op zoek naar details over hoe lang het kan duren om een ​​professionele elektricien te worden in San Diego?

Beslissen om in San Diego te studeren is een goede beslissing, aangezien San Diego de thuisbasis is van enkele van de beste scholen, universiteiten en hogescholen van Californië. Het is ook een goede plek om een ​​carrière te starten of te beginnen, waardoor het een goede plek is voor elektriciens.

In San Diego gedijt de carrière van elektricien in veel sectoren, waardoor er tegen 2030 een grotere behoefte is aan meer elektriciens in de stad en een toename van 9% in het aantal banen in de industrie.

Ook is het schoolsysteem in San Diego uitstekend en wordt het beschouwd als een van de beste van het land. Dus hier geeft deze gids je details over de beste scholen, hogescholen en universiteiten die studenten opleiden tot professionele elektriciens in San Diego, CA, VS.

Het aantal scholen dat we op onze lijst hebben gezet, dekt de aanzienlijke kosten van elektrotechniek, zelfs op beroepsniveau.

De meeste van deze onderwijsvaardigheden hebben betrekking op cursussen zoals Inleiding tot elektrotechnicus, Veiligheid, Gereedschappen en materiaalbehandeling, Elektrische theorie, OSHA- en EPA-voorschriften, Codevereisten, Conduit, Raceways, Panelboards en Switchboards, en Job Search Techniques.

Zonder verder te doen, hier is de gids die je nodig hebt.

ZIE OOK: Beste schoonheidsspecialiste-scholen in Houston, TX

Wat zijn de baanvooruitzichten voor elektriciens in San Diego?

De steeds toenemende bevolking en de vraag naar de diensten van elektriciens voor het installeren en onderhouden van elektronische apparaten en de bedrading van residentiële en commerciële gebouwen hebben een stijging van de vraag naar elektriciens in San Diego noodzakelijk gemaakt.

Volgens het Bureau of Labor Statistics is de baanvooruitzichten voor elektriciens in San Diego 9%. Een tarief dat veel sneller is dan het gemiddelde voor alle beroepen binnen de staat. Dit zal tegen 2030 meer dan 66.100 banen opleveren.

Wat zijn de vereisten om van toepassing te zijn op elektricienscholen in San Diego?

Voordat u zich aanmeldt voor een elektrische school, moet u weten op welke school u solliciteert en aan welke vereisten zij u moeten toelaten.

Dit komt omdat elke school zijn eigen eisen en wijze van toepassing heeft, zelfs in San Diego. Het is dus ideaal om de website van de school te bezoeken als je eenmaal hebt besloten en ontcijferd wat hun exacte vereisten zijn om toe te passen op elektricienprogramma’s.

Hier zijn enkele van de vereisten die kenmerkend zijn voor de meeste scholen in San Diego voor het elektricienprogramma;

 • Een socialezekerheidskaart.
 • Moet een Amerikaans staatsburger of in aanmerking komende niet-staatsburger zijn.
 • Aanvragers moeten minimaal 18 jaar oud zijn – verifieerbaar met ID
 • Moet een middelbare schooldiploma, GED of gelijkwaardigheidscertificaat van de middelbare school hebben
 • Moet een geldig rijbewijs of staats-ID en een geldig burgerservicenummer hebben
 • Maak financiële afspraken met een financieel adviseur
 • Voer een persoonlijk toelatingsgesprek met een Admissions Representative
 • Dien een ingevulde toelatingsaanvraag in
 • Vul na acceptatie een inschrijvingsovereenkomst in
 • Een certificaat van vrijlating of ontslag als een militaire veteraan.

Wat zijn de vereisten om elektricien te worden in San Diego?

De meeste scholen voor elektriciens in San Diego bieden trajecten voor certificaten, diploma’s en diploma’s aan om studenten op te leiden tot professionele elektriciens.

Dit vereist dat elke student maximaal 8.000 uur praktijkervaring opdoet ter voorbereiding op het gezelschapsexamen en vervolgens zijn vergunning behaalt.

Hier is een stapsgewijze handleiding om elektricien te worden in San Diego;

 • Moet minimaal 17 jaar oud zijn.
 • Moet een middelbare schooldiploma hebben of een GED hebben
 • Totaal 8000 uur werk onder een Master Electrician.
 • Vul een online aanvraag in om een ​​licentie aan te vragen.
 • Plan, betaal het examengeld en slaag voor de Journeyman-certificeringstest.
 • Vraag uw toestemming om met oefenen te beginnen.
 • Moet een geldig identiteitsbewijs en een socialezekerheidskaart hebben
 • Maak kennis met een toelatingsvertegenwoordiger op de school van uw voorkeur.
 • Aanvragers van 18 jaar of ouder die geen afgestudeerden van de middelbare school zijn, kunnen zich aanmelden als Ability to Benefit-studenten.

ZIE OOK: 15 beste kostscholen in Texas, VS

Top 10 elektricienscholen in San Diego

Laten we nu eens kijken naar de beste elektricienscholen in San Diego en de vereisten waaraan u moet voldoen om te worden opgeleid tot een ervaren elektrotechnisch ingenieur.

Deze lijst met onderstaande scholen leidt je op om te dienen als schatter, projectmanagers, supervisors, superintendents in de bouwsector, inspecteurs, aannemers en meester-elektriciens in San Diego.

#1. Opleidingsinstituut Elektrotechniek

 • Studiekosten: gratis.
 • Programmaduur: 5 jaar
 • Adres: 4675 Viewridge Avenue, San Diego, CA 92123
 • Programma: Inside Wireman (elektrisch) leertijdprogramma

Het Electrical Training Institute biedt een van de beste elektricienprogramma’s in San Diego. Het Inside Wireman-programma is een stageprogramma dat studenten leert hoe ze leidingen, elektrische bedrading, armaturen en elektrische apparaten moeten installeren in commerciële gebouwen en industriële omgevingen.

De Division of Apprenticeship Standards voor de staat Californië en het Department of Labour Office of Apprenticeship erkennen het elektricienprogramma van het Electrical Training Institute.

Het vereist 8.000 uur on-the-job training in de elektrische constructie-industrie onder toezicht van een Journeyman Wireman Electrician en 1.020 uur klassikaal onderwijs.

AANMELDEN OP SCHOOL

#2. San Diego City College

 • Programma: Elektriciteitsprogramma
 • Programmaduur: 12 maanden
 • Collegegeld: $ 46 per eenheid voor inwoners van Californië.
 • Adres: 1313 Park Boulevard, San Diego, CA 92101-4787

Een reden om naar San Diego City College te gaan, behalve dat het een van de beste elektricienscholen is, is dat het zich richt op praktijkgericht leren, wat studenten helpt de vereiste elektrische vaardigheden te ontwikkelen. Training leert studenten elektrische systemen voor residentiële, commerciële en industriële systemen te installeren, te onderhouden en problemen op te lossen.

Ook leren studenten hoe ze de richtlijnen van de National Electrical Code en de toepassing van NEC op residentiële en commerciële installaties kunnen toepassen.

Als add-on kunnen studenten aanvullende cursussen volgen om een ​​Associate of Science-graad te behalen. Het stadscollege van San Diego is klaar voor studenten om het certificeringsexamen voor elektriciens in de staat Californië af te leggen.

AANMELDEN OP SCHOOL

#3. San Diego College voor permanente educatie

 • Studiekosten: gratis.
 • Programmaduur: 5 jaar
 • Programma: Bouw Elektricien Programma
 • Adres: 4343 Ocean View Boulevard, San Diego, CA 92113-1915

San Diego College of Continuing Education biedt een bouwprogramma voor elektriciens dat zich richt op leren in de klas en praktische training, inclusief het assembleren, installeren, testen en onderhouden van elektrische armaturen, apparaten en bedrading die worden gebruikt in elektrische systemen.

Alle ingeschreven studenten zullen ook leren lezen, interpreteren en bedraden op basis van elektrische codes. Na hun afstuderen kunnen ze de bedrading van eenvoudige huizen ruw maken en afwerken, vertakkingscircuits lezen, blauwdrukken maken en oefenen als huisbekabeling of elektricien in San Diego.

Vergeet niet dat collegegeld gratis is aan het San Diego College of Continuing Education; Studenten moeten echter benodigdheden kopen, waaronder manilla, stijve pijp, EMT, draad, connectoren, bussen, afsluitingen, ringen, motorbedieningen, schakelaars, NEMA-stekkers, enz.

AANMELDEN OP SCHOOL

#4. Top College

 • Collegegeld: $ 17,495.
 • Programmaduur: 9 maanden
 • Programma: Elektricien Programma
 • Adres: 411 N Marshall Ave, El Cajon, CA 92020

Summit College is een van de beste scholen om op te leiden tot elektricien in San Diego. Het programma voor elektriciens richt zich op praktische training en het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om een ​​ervaren elektricien te worden.

In 9 maanden vereist het elektrische programma van Summit College dat studenten 720 klokuren of 55 credit-uren afleggen: 380 uur in de klas, 340 uur in het laboratorium en nog eens 98 uur voor huiswerk.

De lessen zijn hybride en omvatten cursussen zoals elektrische theorie, meten voor elektriciens, nationale elektrische codetoepassing, elektrische circuits, wisselstroommachines en motoren, laagspanning, groene elektriciteit, residentiële installatie en commerciële installatie gegeven door ervaren instructeurs.

AANMELDEN OP SCHOOL

#5. UEI College

 • Collegegeld: $ 19.900.
 • Programmaduur: 36 weken
 • Programma: Elektricien Technicus Diploma
 • Adres: 1261 3rd Ave, Chula Vista, CA 91911

UEI College biedt studenten elektricien-technici de kennis en vaardigheden om na hun afstuderen als elektricien op instapniveau te werken. Het programma biedt een hands-on curriculum dat is ontworpen om te voldoen aan de vaardigheden die werkgevers van hun technici verwachten en deze te ontwikkelen.

Studenten kunnen complexe problemen oplossen, standaard en niet-zo-gewone tools gebruiken en deelnemen aan uitgebreide hands-on activiteiten door middel van simulaties van de nagebootste bedradingsstations en praktijkervaringen onder toezicht volgens de Department of Apprenticeship Standards Regulations.

Het programma bestaat uit 9 modules; sommige cursussen kunnen online worden gegeven. Al deze zullen 720 uur nodig hebben.

AANMELDEN OP SCHOOL

LEES OOK: Beste particuliere middelbare scholen in Texas – Alles wat u moet weten

Veelgestelde vragen over de beste elektricienscholen en universiteiten in San Diego

Hoeveel verdienen elektriciens in San Diego?

Volgens het Bureau of Labor Statistics is het gepubliceerde gemiddelde loon voor elektriciens in San Diego $ 56.900 per jaar – of $ 27,36 per uur.

Dit is niet statisch, aangezien salarisbereiken kunnen variëren, afhankelijk van opleiding, certificeringen, aanvullende vaardigheden en jaren die men in het elektrovak heeft doorgebracht.

Afgaande op de bovenstaande factoren, zal het aanzienlijk verschillen hoeveel u als elektricien in San Diego kunt verdienen.

Hoeveel verdienen elektriciens in San Diego per uur?

Elektriciens in San Diego verdienen $ 27,36 per uur.

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *