Top 10 beste christelijke scholen in Michigan 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Hier is een selectie van de beste christelijke scholen in Michigan, West Michigan, Grand Rapids en Nieuw-Zeeland, en over hoe je op een christelijke school kunt komen.

Michigan is een dichtbevolkte staat in de VS en heeft aantrekkelijke kenmerken. Met andere woorden, er zijn veel geweldige scholen in deze staat.

In dit artikel zouden we ons concentreren op de beste christelijke scholen in Michigan.

Deze gids zal u helpen bij het vinden van de ideale christelijke school voor uzelf of uw onderscheiding.

Wilt u weten wat het kost om naar een christelijke school te gaan?

We geven je enkele belangrijke details over dingen waar je op moet letten bij het kiezen van de beste christelijke scholen in West Michigan, Grand Rapids of Zeeland.

Lees dus aandachtig door en vind de beste christelijke school die bij u past.

Lees ook: Top 10 beste christelijke scholen in New Jersey| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Zijn er christelijke scholen in Michigan?

Beste christelijke scholen in Michigan

Deze staat is een van de grootste staten van de VS, met veel scholen. Er zijn 112 christelijke privéscholen in Michigan.

Met andere woorden, er zijn veel christelijke scholen in Michigan, en omdat er zo veel zijn, zullen we er een paar noemen. Ze bevatten

 • Grand Rapids christelijke middelbare school
 • Christelijke School Zuidveld
 • Christelijke School Spring Vale
 • Christelijke Academie van Plymouth
 • West Michigan Lutherse middelbare school
 • Andreas Academie
 • Auburn Hills christelijke school
 • Novi Christelijke Academie
 • Christelijke School Parkweg
 • Hollandse Christelijke Hogeschool
 • Luthers seminarie in Michigan
 • Oaklandse Christelijke School
 • Lutherse High School Northwest
 • Grace Christineschool

Hoeveel kosten particuliere christelijke scholen in Michigan?

In Michigan is het gemiddelde privéschoolgeld $ 7.288 per jaar.

Ook kost het collegegeld voor een particuliere basisschool gemiddeld $ 6.157 per jaar, terwijl het collegegeld voor een particuliere middelbare school gemiddeld $ 10.949 per jaar kost.

Lees ook: 10 beste christelijke scholen in Georgië| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Wat zijn de beste christelijke scholen in Michigan?

Het kiezen van de beste christelijke school kan moeilijk zijn, vooral in een staat met veel opties. Om u te helpen bij het nemen van uw beslissing, hebben we echter de beste instellingen in Michigan geselecteerd. Daarom zullen uw opties beperkter zijn.

Dus, hier zijn de tien beste christelijke scholen in Michigan.

#1. Grand Rapids christelijke middelbare school

Dit is een goed aangeschreven particuliere christelijke middelbare school. Ook zijn er 918 leerlingen in de klassen 9 tot en met 12 en 13 leerlingen voor elke leraar. Het hoogst beschikbare collegegeld is $ 11.240.

De essentie van elke christelijke school is om de studenten toe te rusten om Christus te dienen in de wereld van vandaag en een uitstekende academische basis te leggen.

Daarom doet deze school het goed. Het is een van de beste christelijke scholen in Michigan. Met de hulp van de docenten werken ze hand in hand om ervoor te zorgen dat elke student de beste kennis krijgt.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

#2. Christelijke School Zuidveld

Deze school bedient kinderen in de kleuterschool tot en met de 12e klas en streeft naar uitmuntendheid voor de glorie van God. Het is ook een voorbereidende school voor de universiteit.

Deze school vormt studenten die God eren tot leiders in hun gemeenschap en samenleving door hen de hoogste academische kennis te bieden. Het collegegeld op het hoogste niveau is echter $ 11.000 per jaar.

Bovendien heeft elke student op elk leerjaar tal van buitenschoolse mogelijkheden om hun interesses in schone kunsten, atletiek en academici na te streven. Ook nemen ze hun sportactiviteiten serieus, aangezien deze school tal van atletiekkampioenschappen heeft.

Daarom biedt deze school een allround ontwikkeling voor uw kinderen. Om toegang te krijgen tot deze christelijke school, kun je hun website bezoeken om het proces te volgen.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

Lees ook: 10 beste christelijke scholen in Tennessee| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#3. Christelijke School Spring Vale

Dit is een prestigieuze particuliere christelijke kostschool in Owosso, Michigan.

De verhouding student-leraar is 5 op 1 en er zijn 68 leerlingen in de klassen PK-12. Voor het hoogst beschikbare cijfer is het collegegeld $ 11.500.

Ze zorgen er ook voor dat hun leerlingen een op christelijke waarden gebaseerd schoolcurriculum krijgen.

Bovendien zorgen ze ervoor dat hun afgestudeerden goed zijn toegerust voor toelating tot de beste universiteiten van hun keuze.

Als student van deze school houd je moreel goed vast en volg je Christus door middel van positieve rolmodellen, woorden en daden.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

#4. Christelijke Academie van Plymouth

Wat deze school speciaal maakt, is het goed afgeronde onderwijssysteem dat de ontwikkeling van studenten garandeert door uitdagende academici aan te bieden in een Christusgerichte, ontspannen omgeving.

Ze leiden de studenten op vanuit een bijbels wereldbeeld en bereiden ze voor op een leven lang leren en leiderschap. Het collegegeld is ook $ 12,516.

Ons doel bij Plymouth Christian is om kinderen op te voeden vanuit een bijbels oogpunt en hen voor te bereiden op de universiteit.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

Lees verder: 10 beste christelijke scholen in Missouri

#5. West Michigan Lutherse middelbare school

Deze academie is gevestigd in Wyoming, Michigan, en is een gerenommeerde particuliere christelijke school.

Verder zijn er 24 leerlingen in de klassen 9 tot en met 12, en de student-leraar-ratio is 4 op 1. Voor het hoogst beschikbare cijfer is het collegegeld $ 6.500.

Dit streeft ernaar om ervoor te zorgen dat elke student het allerbeste op geloof gebaseerde onderwijs krijgt.

U hoeft dus niet te ver te zoeken naar een christelijke school, want de West Michigan Lutheran High School heeft u gedekt.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

#6. Andreas Academie

Deze secundaire school voor Zevende-dags Adventisten bevindt zich op de campus van de Andrews University.

Deze school biedt de klassen negen tot twaalf in een gemengde setting.

Ze zorgen ervoor dat de studenten kritisch denken, onbaatzuchtig dienen en God volledig respecteren.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

#7. Auburn Hills christelijke school

Deze school is een hoog aangeschreven particuliere christelijke school in Auburn Hills, Michigan. Er zijn 210 leerlingen in PK-12, met een student-leraar ratio van 6:1.

Ook zijn de kosten van het collegegeld voor het beschikbare hoogste cijfer $ 5,387.

Verder is deze christelijke school ideaal omdat het een leeromgeving biedt die geschikt is voor de leerling. Zo versterken ze hun academische ontwikkeling.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

Lees verder: 10 beste christelijke scholen in South Carolina

#8. Novi Christelijke Academie

Deze school is een christelijke gemengde voorbereidende universiteit in Novi, Michigan. Met 450 leerlingen in de klassen PK-12 heeft het een verhouding leerling-leraar van 11:1. Voor het hoogst beschikbare cijfer is het collegegeld $ 9.025.

Deze instelling is een van de beste christelijke scholen in Michigan en is perfect voor uw kinderen omdat het ervoor zorgt dat ze naast hun christelijk geloof het beste onderwijs krijgen om toegewijd te worden aan de dingen van God.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

#9. Christelijke School Parkweg

Deze instelling is een uitstekende christelijke school in Sterling Heights, Michigan. Het heeft een leerling-leraar-ratio van 13 op 1 onder de 483 leerlingen in de klassen PK-12. Voor de hoogste klas kost het collegegeld $ 8.500.

Dus als u in Sterling Heights woont en op zoek bent naar een christelijke school die het beste is voor uw kinderen, dan is dit ideaal voor u, aangezien deze school zich toelegt op het voorbereiden van haar studenten op hoger onderwijs, beroep en geloof in God.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

#10. Hollandse Christelijke Hogeschool

Deze academie behoort tot de beste scholen in Holland, Michigan. Met 632 studenten in de klassen 9-13 heeft het ook een student-leraar-ratio van 17 op 1. Het collegegeld voor het hoogste leerjaar is $ 9.933.

Dus als u op zoek bent naar een school die de geest van uw kinderen academisch en spiritueel voorbereidt, dan is deze school de beste keuze voor u.

Verder doen ze veel buitenschoolse activiteiten en verschillende sportactiviteiten.

BEZOEK DE SCHOOLWEBSITE

Controleer ook: 10 beste christelijke scholen in Alabama

Wat zijn de beste christelijke scholen in Grand Rapids, Michigan?

Deze stad is het op een na meest bevolkte en grootste stadsgebied in Michigan. Desalniettemin is hier een lijst met de beste christelijke scholen die u kunt inschrijven in Grand Rapids, Michigan.

 • Grand Rapids christelijke middelbare school
 • Christelijke School Noordpunt
 • Grand Rapids Zevende-dags Adventisten Academie
 • Plymouth christelijke middelbare school
 • Convenant Christelijke Middelbare School
 • Oude Christelijke School

Wat zijn de beste christelijke scholen in Zeeland, Michigan?

Deze stad is misschien niet zo populair als andere steden. U vindt hier echter enkele van de beste christelijke scholen in Zeeland, Michigan.

Ze bevatten:

 • Zeeuwse Christelijke School
 • Christelijke School Borculo
 • Voorschoolse opvang Christengemeenschap
 • Hogeschool Zeeland Oost

Wat zijn de beste christelijke scholen in West Michigan?

De christelijke scholen in West Michigan bieden het beste onderwijsprogramma en hebben een breed scala aan buitenschoolse activiteiten.

Verder werken leerlingen en docenten samen om ervoor te zorgen dat het schoolcurriculum goed wordt uitgewerkt en als zodanig draait om de ontwikkeling van de leerling.

Daarom is hier een lijst met de beste christelijke scholen in West Michigan.

 • Westerse Mi Christian High en Middle School
 • Fremont Christelijke School
 • Christelijke School Grote Haven
 • Muskegon Christelijke School
 • Christelijke School Nieuwe Tijd

Hoe kom ik op een christelijke school?

Nadat u de school van uw keuze hebt gekozen, kunt u zich online aanmelden. Om u aan te melden, vult u een online aanvraagformulier in, plant u een tijdstip waarop uw kind wordt getest en regelt u een oudergesprek.

Verschillende scholen hebben echter verschillende manieren om schoolaanvragen te behandelen. Bezoek daarom best de websites van de geselecteerde scholen.

Keuze van de redactie: 10 beste christelijke scholen in Utah

Gevolgtrekking

Michigan heeft veel verschillende scholen; in deze gids hebben we echter de beste christelijke scholen geselecteerd om u te helpen bij uw beslissing.

We hebben ook de beste christelijke scholen in verschillende steden in de staat vermeld, zoals Grand Rapids, Zeeland en West Michigan.

Daarom zou het niet moeilijk zijn om een ​​christelijke school te kiezen die nu het beste bij je past, toch?

Laat hieronder een reactie achter!

Referenties

https://www.niche.com

https://www.privateschoolreview.com

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *