Toelatingspercentage Rutgers University Newark 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Kijk je er naar uit om weer naar school te gaan? Rutgers University heeft het acceptatiepercentage voor toelating tot het herfstsemester aangekondigd. De universiteit zegt dat van de totale kandidatenpool van meer dan 30.000 studenten slechts 3.500 kandidaten zullen worden toegelaten tot de school.

Rutgers University is een openbare onderzoeksuniversiteit in New Jersey. De universiteit biedt niet-gegradueerde programma’s aan op drie campussen in de staat. Naast bacheloropleidingen biedt Rutgers via haar Graduate School ook masteropleidingen en doctoraatsopleidingen aan.

Rutgers University Newark accepteert aanvragen voor het herfstsemester van 2023. Studenten die toelating aanvragen, moeten wachten tot begin december voordat ze hun beslissing ontvangen.

Dus in dit artikel laten we je wat informatie zien die je moet weten over Rutgers University.

Lees ook: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Dallas| Vereiste, kosten en hoe aan te vragen

Korte geschiedenis van Rutgers Universiteit van Newark

Rutgers University Newark is een openbare onderzoeksuniversiteit in Newark, New Jersey. Het is een van de drie campussen van Rutgers University, en het is de grootste universiteit in Newark in termen van studentenpopulatie.

Rutgers University Newark werd in 1908 opgericht als het Newark College of Arts and Sciences. In 1946 fuseerde het met de Rutgers University en werd het bekend als Rutgers-Newark.

Tegenwoordig is Rutgers University Newark een uitgebreide onderzoeksuniversiteit met negen scholen en hogescholen die meer dan 170 niet-gegradueerde en afgestudeerde programma’s aanbieden.

Lezen: Toelatingspercentage Marist College: toelating, cursussen en studiebeurs

Waarom kiezen voor Rutgers University Newark?

Bij het overwegen naar welke universiteit je gaat, is het belangrijk om een ​​school te vinden die bij je past. Rutgers University Newark biedt studenten een unieke mix van kansen, middelen en ervaringen. Van onze faculteit van wereldklasse tot ons baanbrekende onderzoek, er zijn veel redenen om voor Rutgers University Newark te kiezen.

Hier zijn slechts enkele redenen waarom Rutgers University Newark de juiste keuze voor u kan zijn:

Rutgers University Newark is een van de beste onderzoeksuniversiteiten in het land. De school is de thuisbasis van negen scholen en hogescholen, elk met hun eigen expertisegebieden.

Rutgers University Newark ligt in het hart van Newark, New Jersey. En de campus ligt op slechts enkele minuten van New York City, waardoor studenten toegang hebben tot alle kansen en middelen die de stad te bieden heeft.

Rutgers University Newark-studenten komen van over de hele wereld – een echt diverse gemeenschap, met studenten uit meer dan 100 landen vertegenwoordigd op onze campus.

Rutgers University Newark biedt een breed scala aan academische programma’s. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, wetenschap of zaken, de school heeft een programma dat bij je past.

Rutgers University Newark is een betaalbare optie voor hoger onderwijs. De school biedt een verscheidenheid aan financiële hulp en beurzenprogramma’s om de universiteit toegankelijker en betaalbaarder te maken voor onze studenten.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom Rutgers University Newark de juiste keuze voor u kan zijn.

Lees verder: Acceptatiepercentage Vanderbilt-overdracht| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Wat is het acceptatiepercentage van Rutgers University in Newark?

Rutgers University Newark is de grootste en meest diverse campus van de universiteit, met een acceptatiegraad van 74%.

Rutgers University Newark biedt een breed scala aan academische programma’s, met meer dan 170 niet-gegradueerde en afgestudeerde graden om uit te kiezen. De universiteit herbergt ook een aantal onderzoeksinstituten en -centra, waar studenten kunnen deelnemen aan baanbrekend onderzoek.

Als je op zoek bent naar een school met een sterke academische reputatie en een diverse studentenpopulatie, dan is Rutgers University-Newark wellicht iets voor jou.

Rutgers University Newark Acceptatiepercentage voor overdrachten

Rutgers University-Newark accepteert 63,23% van de transferaanvragers, wat competitief is. Dit betekent dat slechts ongeveer een op de vier studenten die zich aanmelden voor de school wordt geaccepteerd.

Als je geïnteresseerd bent om over te stappen naar Rutgers University Newark, moet je een sterk academisch record hebben. De school zoekt naar studenten met een GPA van 3.0 of hoger en die een strenge cursusbelasting hebben voltooid. U moet ook een essay en aanbevelingsbrieven indienen als onderdeel van uw aanvraag.

Als je klaar bent voor de uitdaging, is Rutgers University-Newark een geweldige school om over te stappen. Met een sterke academische reputatie en een prachtige campus heeft de school studenten veel te bieden.

Lees ook: Acceptatiepercentage Macalester Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Acceptatiepercentage Rutgers University Newark per majoor

Dit cijfer kan variëren, afhankelijk van de major waarin je geïnteresseerd bent. Sommige majors hebben hogere acceptatiepercentages dan andere. Het acceptatiepercentage voor studenten die geïnteresseerd zijn in techniek is bijvoorbeeld meestal lager dan het algehele acceptatiepercentage. Dit komt omdat er doorgaans meer technische aanvragers zijn dan er plaatsen in het programma zijn.

Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van Rutgers University Newark, kun je het beste het acceptatiepercentage voor je gewenste major onderzoeken. Zo krijg je een beter beeld van je kansen om toegelaten te worden tot de opleiding.

Lees ook: UTEP-acceptatiepercentage en gemiddelde GPA

Wat zijn de noodzakelijke vereisten voor Rutgers University Newark?

Het toelatingsproces voor Rutgers University-Newark is selectief. Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten studenten aan de volgende vereisten voldoen:

 • Een ingevulde Rutgers-applicatie
 • Een niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 70
 • Officiële transcripties van alle bijgewoonde hogescholen en universiteiten
 • Officiële SAT- of ACT-scores (indien van toepassing)
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Een persoonlijk essay

Ga voor meer informatie over het toelatingsproces naar de website van Rutgers Newark.

Overdrachtsvereisten voor Rutgers University Newark

Studenten die willen overstappen naar Rutgers University, Newark, moeten aan de volgende vereisten voldoen:

 • Voltooi minimaal 60 studiepunten op universiteitsniveau
 • Voltooi de volgende cursussen met een C of beter: Engelse compositie, College Algebra of hoger en Inleiding tot sociologie of psychologie
 • Behaal een minimale cumulatieve GPA van 2.5

Studenten die niet aan de bovenstaande vereisten hebben voldaan, kunnen van geval tot geval toch in aanmerking komen voor toelating.

Bezoek school

Lees ook: Acceptatiegraad BYU Hawaï: gemiddelde GPA en toelatingseisen

Rutgers University Newark GPA-vereisten

Rutgers University Newark heeft enkele GPA-vereisten waaraan studenten moeten voldoen om in aanmerking te komen voor toelating. Voor eerstejaarsaanvragers is een minimale GPA van de middelbare school van 2.5 vereist.

Voor overdrachtsaanvragers is een minimale GPA van de universiteit van 2.5 vereist. Voor afgestudeerde aanvragers is een minimale afgestudeerde GPA van 3.0 vereist. Alle aanvragers moeten ook voldoen aan de minimale SAT- of ACT-scorevereisten.

Wat zijn de deadlines van Rutgers University Newark?

Rutgers University Newark heeft de volgende deadlines voor toelating:

Vroege actie: 1 november

* Reguliere beslissing: 1 februari

Om voor Vroeghulp in aanmerking te komen, moet u uw aanvraag vóór 1 november indienen. Als u deze deadline mist, kunt u nog Reguliere Beslissing aanvragen. De reguliere beslistermijn is 1 februari.

Heeft u vragen over deze deadlines of heeft u hulp nodig bij uw aanvraag, neem dan contact op met ons kantoor. We zijn er om je te helpen bij het toelatingsproces en om al je vragen te beantwoorden.

Wat zijn de beslissingsdata van Rutgers University Newark?

Rutgers University Newark heeft verschillende beslissingsdata voor toelating tot de school. De data zijn als volgt:

 • Vroege actie I: 1 december
 • Vroege actie II: 1 februari
 • Reguliere resolutie: 1 maart
 • Overdrachtsbesluit: 1 april
 • Deadline internationale student: 1 april

Hoe eerder u uw aanvraag indient, hoe sneller u een beslissing van de school ontvangt. Dus, als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van Rutgers University Newark, zorg er dan voor dat u uw aanvraag zo snel mogelijk indient.

Verwant bericht: Acceptatiepercentage Stanford-overdracht, gemiddelde GPA en vereisten

Beurzen beschikbaar aan de Rutgers University Newark

Rutgers University Newark biedt verschillende beurzen om studenten te helpen hun opleiding te financieren. Beurzen worden toegekend op basis van academische verdiensten, financiële behoefte of andere criteria.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een beurs, gaat u naar de Rutgers University Newark-beurzenwebsite. U vindt informatie over hoe u zich kunt aanmelden, evenals een lijst met beschikbare beurzen.

NJ Stars II-beurs

De New Jersey Student Tuition Assistance Reward Scholarship (NJ STARS) II is een voortzetting van NJ STARS en biedt in aanmerking komende NJ STARS-studenten die naar NJ community colleges gaan financiering tot $ 1.250 per semester om over te stappen naar een vierjarige universiteit in NJ om een ​​bachelordiploma te behalen .

TheDream.US

Deze beurskans is voor studenten zonder papieren en DREAMers! TheDream.US-beurzen kennen tot $ 29.000 toe aan aanvragers van een community college-overdracht met een associate’s degree en tot $ 33.000 aan aanvragers van een middelbare school die een bachelordiploma behalen.

Beurzen worden toegekend om collegegeld, kosten, boeken, benodigdheden en vervoerskosten te dekken voor studenten die anders niet naar de universiteit zouden kunnen gaan.

Studentenbeurzen overdragen

Rutgers biedt beurzen aan een select aantal toegelaten instromers. Overdrachtsbeurzen voor studenten zijn competitieve prijzen en zijn gebaseerd op de academische kracht en excellentie van individuele aanvragers, de algehele kracht van onze aanvragerspool en beschikbare financiering.

Rutgers-Camden verdienen beurzen

Alle aanvragers van Rutgers University-Camden komen in aanmerking voor verdienstebeurzen. Er is geen afzonderlijke aanvraag, maar studenten die een toelatingsaanvraag indienen voor de prioriteitsdeadline, krijgen voorrang voor beurzen.

Internationale kanselierbeurs

Rutgers University-Camden biedt beurzen tot $ 15.000 aan alle niet-gesponsorde, internationale aanvragers die voldoen aan de toelatingseisen en zich voltijds inschrijven voor het College of Arts and Sciences of de School of Business. Alle beurzen zijn afhankelijk van het voldoen aan de toelatingseisen van Rutgers-Camden.

Lees verder: Acceptatiegraad van Johnson en Wales Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Veel Gestelde Vragen

Is het moeilijk om Rutgers Newark binnen te komen?

Het acceptatiepercentage bij Rutgers University-Newark is 74%. Het staat op nummer 10 in New Jersey voor het laagste acceptatiepercentage. Rutgers University-Newark is een redelijk competitieve school om binnen te komen met een grote kans op acceptatie als je aan de vereisten voldoet.

Welke GPA is vereist voor Rutgers Newark?

Als u Rutgers moet bijwonen, moet u een GPA van minimaal 3.0 behouden.

Is Rutgers University-Newark een goede school?

Ja dat is zo. Volgens de analyse van College Factual uit 2023 staat Rutgers Newark op nummer 255 van de 2.576 scholen in het land die zijn geanalyseerd op algehele kwaliteit. Dit plaatst het in de top 10% van alle scholen in het land.

Is Rutgers Ivy League?

Rutgers University is geen Ivy League-school. Met zijn erfenis en bekendheid stellen veel mensen zich echter voor dat Rutgers een elite privéschool in het noordoosten is, net als de rest van de Ivy League. Van die negen koloniale colleges werden er zeven Ivies genoemd.

Gevolgtrekking

Concluderend heeft Rutgers University Newark een acceptatiegraad van 74%. Dit betekent dat van elke 100 studenten die zich aanmelden, er slechts 74 worden geaccepteerd. Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van Rutgers University Newark, zorg er dan voor dat u uw aanvraag op tijd indient en alle benodigde materialen bijvoegt.

Aanbeveling

Referenties

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *