Suffolk University toelatingspercentage 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen.

Het acceptatiepercentage van Suffolk University schommelde de afgelopen jaren tussen de 70 en 80%. Het exacte tarief voor 2023 is nog niet bekend, maar we verwachten dat het in lijn is met voorgaande jaren.

De gemiddelde GPA voor inkomende studenten ligt meestal ook binnen het bereik van 3,0-3,5. Onthoud dat dit slechts gemiddelden zijn – uw GPA en testscores zullen uw toelatingsbeslissing aanzienlijk beïnvloeden.

Als je geïnteresseerd bent om je aan te melden bij Suffolk University, doe dan grondig onderzoek naar de school en zet je beste beentje voor in je sollicitatie. Een hoge GPA en sterke testscores zullen uw kansen om geaccepteerd te worden zeker vergroten.

Lees ook: Toelatingspercentage Hamilton College | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Korte geschiedenis van de universiteit van Suffolk

Suffolk University werd in 1906 opgericht door Gleason Archer, Jr. als een uitbreiding van Arlington Street Church. De school opereerde aanvankelijk vanuit twee kamers in de kelder van de kerk en had slechts 12 studenten.

Archer’s visie voor de school was om kwaliteitsonderwijs te bieden aan achtergestelde bevolkingsgroepen in Boston. Naarmate de school groeide, verhuisde ze naar verschillende locaties in de stad voordat ze zich vestigde op de huidige locatie in het centrum van Boston.

Tegenwoordig is Suffolk University een universiteit van topniveau met meer dan 8.000 studenten. De school heeft een lange weg afgelegd sinds het bescheiden begin, maar het handhaaft de visie van Archer om kwaliteitsvol onderwijs aan iedereen te bieden.

Waarom kiezen voor Suffolk University?

Suffolk University is een particuliere universiteit van topklasse. Met meer dan 20 niet-gegradueerde en afgestudeerde programma’s om uit te kiezen, biedt Suffolk voor elk wat wils.

De vriendelijke en gastvrije campusgemeenschap zorgt ervoor dat je je gemakkelijk thuis voelt. Suffolk beschikt ook over de beste bronnen, waaronder bibliotheken en laboratoria van wereldklasse. Studenten kunnen erop vertrouwen dat ze uitstekend onderwijs krijgen van een van de beste scholen van het land.

Ten slotte heeft Suffolk University een sterk financieel hulpprogramma beschikbaar voor studenten die hulp nodig hebben bij het betalen van collegegeld.

Lezen: RIT-acceptatiepercentage en gemiddelde GPA

Wat is het acceptatiepercentage van de universiteit van Suffolk?

Suffolk University heeft een acceptatiegraad van 85%. Dit betekent dat van elke 100 studenten die zich aanmelden voor de universiteit, er 85 worden geaccepteerd.

Suffolk University biedt niet-gegradueerde majors in het bedrijfsleven, communicatie en mediakunst, informatica, onderwijs, techniek, gezondheidswetenschappen, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, recht en overheid.

Naast de niet-gegradueerde programma’s biedt Suffolk University ook verschillende afstudeerprogramma’s aan.

Suffolk University acceptatiepercentage voor overdrachten

Het acceptatiepercentage voor overdrachten aan de Suffolk University is 77%. Dit betekent dat als 100 mensen zich aanmelden om naar de school te gaan, slechts 77 van de 100 personen worden geaccepteerd.

Lees ook: UNCG-acceptatiepercentage en gemiddelde GPA

Suffolk University acceptatiepercentage per majoor

Er is geen bepaald acceptatiepercentage voor verschillende majors aan de Suffolk University. Maar het acceptatiepercentage voor studenten die zich aanmelden voor het Business-programma is bijvoorbeeld slechts 20%, terwijl het acceptatiepercentage voor studenten die zich aanmelden voor het Arts-programma 34% is.

Suffolk University heeft een breed scala aan majors, elk met een ander acceptatiepercentage. Tot de meest populaire majors behoren bedrijfskunde, communicatie en informatica, die allemaal relatief hoge acceptatiepercentages hebben.

Aan de andere kant hebben majors zoals verpleegkunde en techniek lagere acceptatiepercentages. Bij het overwegen van je major is het belangrijk om je interesses en doelen af ​​te wegen tegen het acceptatiepercentage. Als je op een specifieke major bent ingesteld, moet je hard werken om ervoor te zorgen dat je applicatie zo sterk mogelijk is.

Maar als je niet zeker weet wat je wilt studeren, dan wil je misschien een major overwegen met een hogere acceptatiegraad. Wat je ook besluit, onthoud dat je major niet je toekomst hoeft te bepalen. Je kunt altijd van major veranderen of meerdere majors volgen om de juiste match te vinden.

Wat zijn de noodzakelijke vereisten voor Suffolk University?

Om in aanmerking te komen voor een aanvraag bij Suffolk University, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

  • Je moet een diploma hoger onderwijs of gelijkwaardig hebben
  • U moet een minimale GPA van 2.0 hebben
  • Je moet een voorbereidend curriculum op de universiteit hebben gevolgd
  • U moet SAT- of ACT-scores indienen

U kunt het aanvraagproces starten als u aan de bovenstaande vereisten voldoet. De eerste stap is het indienen van een online aanvraag, die je kunt vinden op de website van de universiteit.

Zodra uw aanvraag is ontvangen, beoordeelt de universiteit uw transcripties en testscores om te bepalen of u in aanmerking komt voor toelating. Als dat zo is, wordt u gevraagd een essay in te dienen en deel te nemen aan een interview.

Eenmaal voltooid, zal de universiteit beslissen over uw toelating en u op de hoogte stellen van hun beslissing.

Lees verder: Toelatingspercentage Rutgers University Newark Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Overdrachtsvereisten voor Suffolk University

`Als je van je huidige school naar Suffolk wilt overstappen, wordt een minimale GPA van 2,5 als competitief beschouwd voor toelating en een gemiddelde GPA van 3,0 voor het invoeren van transfers.

Je moet ook officiële college-transcripties van alle aanwezige hogescholen of universiteiten indienen om in aanmerking te komen voor toelating.

Met andere woorden, andere dingen die u nodig heeft, zijn onder meer;

  • SAT-scores: Suffolk University is overgestapt op een test-optioneel beleid.
  • AanbevelingsbrievenAanbevelingsbrieven zijn optioneel.
  • Essay: Essay-onderwerpen worden vermeld op de Transfer Common Application.
  • AanvraagkostenEen niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50 zijn vereist (de aanmeldingskosten worden automatisch kwijtgescholden voor degenen die voor een campusbezoek komen of in aanmerking komende studenten met gegarandeerde toelatingsoverdracht).
  • InterviewHoewel een persoonlijk gesprek niet nodig is, worden potentiële kandidaten aangemoedigd om onze campus te bezoeken.

Suffolk University GPA-vereisten

Een minimale GPA van 2.5 wordt als competitief beschouwd voor toelating tot de Suffolk University. Er kunnen echter verschillende factoren in overweging worden genomen bij het nemen van toelatingsbeslissingen.

Deze omvatten de strengheid van uw cursussen, uw cijfers over uw klasgrootte, uw testscores en uw buitenschoolse activiteiten.

Bovendien heeft Suffolk University hogere GPA-vereisten voor bepaalde studieprogramma’s. Dus als je geïnteresseerd bent in een bepaalde studierichting, controleer dan de toelatingseisen van de scholen waarin je geïnteresseerd bent.

Lees verder: Acceptatiepercentage Macalester Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Wat zijn de deadlines van Suffolk University?

Suffolk University heeft een doorlopend toelatingsbeleid, wat betekent dat er geen aanmeldingsdeadline is. De scholieren worden echter aangemoedigd om hun aanvragen zo snel mogelijk in te dienen. Dit geeft je de meeste kans om toegelaten te worden tot het programma van je keuze en geeft je de tijd om financiering voor je opleiding veilig te stellen.

Wat zijn de beslissingsdata van Suffolk University?

Datum Item Beschrijving
15 juli najaarssemester Bezoek- en overdrachtsaanvragen om in te schrijven voor het najaarssemester zijn verschuldigd.
1 december lente semester Bezoek- en overdrachtsaanvragen om in te schrijven voor het voorjaarssemester moeten worden ingediend.

Beurzen verkrijgbaar bij Suffolk Universiteit

Het collegegeld aan de Suffolk University is $ 41,648. Suffolk University is duurder dan het nationale gemiddelde van $ 41.281 collegegeld. Daarom hebben studenten aan de Suffolk University toegang tot veel programma’s voor studentenhulp. Hieronder staan ​​er enkele.

Alumnibeurs (CAS)

Prijzen zijn beschikbaar voor niet-gegradueerde alumni van Suffolk die zich inschrijven voor een CAS-afstudeerprogramma. Prijzen variëren van $ 3,750 tot $ 10,000 voor het academische jaar. Ontvangers die zijn geselecteerd voor een andere vorm van institutionele hulp, krijgen deze toekenning aangepast. Ontvangers van externe financiering (dwz kwijtschelding van werkgeverscollegegeld, Yellow Ribbon, VA, etc.) komen mogelijk niet in aanmerking voor deze prijs.

Alumnibeurs (SBS)

Prijzen zijn beschikbaar voor niet-gegradueerde alumni van Suffolk die zich inschrijven voor een SBS-afstudeerprogramma. Ontvangers komen niet in aanmerking voor enige andere vorm van universitaire studiebeurs. Prijzen variëren van $ 4.000 tot $ 12.500 voor het academische jaar voor opleidingen op de Boston Campus.

Vanaf het voorjaar van 2021 komen studenten die zich inschrijven voor een online programma in aanmerking voor 10% collegegeldkorting. Ontvangers van externe financiering (dwz kwijtschelding van werkgeverscollegegeld, Yellow Ribbon, VA, etc.) komen mogelijk niet in aanmerking voor deze prijs.

CAS Graduate Grant

Deze beurs kent fondsen toe aan CAS-afgestudeerde studenten op basis van verdienste en varieert van $ 3,000 tot $ 15,500. De beurs is hernieuwbaar voor maximaal vier semesters voor voltijdstudenten en maximaal 8 semesters voor deeltijdstudenten.

Lees verder: Acceptatiegraad BYU Hawaï: gemiddelde GPA en toelatingseisen

Executive MBA-beurs

Dit programma wordt toegekend aan studenten die zijn ingeschreven voor het Executive MBA-programma. Ontvangers worden geselecteerd op basis van verdienste en bedragen variëren van $ 9.000 tot $ 18.000 voor de duur van het programma.

Geraldine F. Lavin Memorial Scholarship Fund

Deze beurs wordt jaarlijks toegekend aan een student die is ingeschreven aan de Sawyer Business School wiens leven is beïnvloed door borstkanker. Voor deze onderscheiding is een afzonderlijke aanvraag vereist, die op de basis ervan te vinden is Facebook pagina.

Partnerbeurs

Gekwalificeerde werknemers van Suffolk University-partnerorganisaties die zich inschrijven voor een in aanmerking komend diploma- of certificaatprogramma krijgen een korting van 10% op het collegegeld. Voor het Executive MBA-programma wordt de korting toegepast in de vorm van een studiebeurs van $ 10.000 voor de kosten van de EMBA-graad.

Graduate Progress-beurs

Studenten die aan alle voortgangsvereisten voldoen en een 3.5 GPA behalen tijdens het Suffolk INTO graduate Pathway-programma, ontvangen een jaarlijkse studiebeurs van $ 5000 bij inschrijving voor een Suffolk Graduate Degree-programma. De beurs kan voor maximaal twee jaar worden verlengd en vereist dat de ontvanger een goede academische status behoudt met behoud van een 3.5 GPA.

Verwant: Acceptatiepercentage Rollins College en gemiddelde GPA

Veelgestelde vragen over Suffolk University

Welke GPA heb je nodig om naar Suffolk University te gaan?

Een minimale GPA van 2.5 wordt als competitief beschouwd voor toelating. De gemiddelde GPA voor het invoeren van overschrijvingen is 3,0. Officiële transcripties: Officiële transcripties van de hogeschool van alle bezochte hogescholen of universiteiten zijn vereist om in aanmerking te komen voor toelating.

Accepteert Suffolk University nog steeds aanvragen?

Suffolk University blijft aanvragen na de vastgestelde data doorlopend accepteren. Voor meer informatie, bekijk Alle Deadlines & Toelatingsnormen.

Wat zijn de toelatingseisen voor de bacheloropleiding voor eerstejaarsstudenten en schakelstudenten?

De toelatingseisen voor onze campus zijn dezelfde als voor de Boston Campus. Je kunt je aanmelden als beginnende eerstejaarsstudent of als transferstudent aan de Suffolk University om een ​​bachelordiploma te behalen. De volledige documentatie die nodig is om uw aanvraag te beoordelen, vindt u op het aanvraagformulier.

Gevolgtrekking

Kortom, Suffolk University is uitstekend, met een laag acceptatiepercentage en een hoog gemiddeld GPA. Dit is de school voor jou als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende academische ervaring. Meld je vandaag aan!

Aanbeveling

Referenties

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *