Duquesne-acceptatiepercentage 2023 | Vereisten, toelating en aanmelding

Het acceptatiepercentage van Duquesne University is 77%. Daarmee kun je stellen dat de universiteit minder selectief is. Maar de waarheid is dat de gemiddelde GPA van Duquesne University 3,76 is.

Deze gemiddelde GPA betekent dat Duquesne University erg selectief is. Vaak proberen scholen in dit bereik hun selectiviteit en prestige te vergroten.

Duquesne bevordert actief interdisciplinair leren en onderzoek. Vanwege de verhouding student-faculteit van 15: 1, wordt het alom gevierd als een universiteit die kwaliteitsonderwijs levert.

Duquesne University biedt 80 niet-gegradueerde majors. Het leidt tot bachelor-, master- en doctoraatstitels. Internationale studenten kunnen ook Dual Degree-programma’s volgen, waarbij bachelor- en masterdiploma’s in Science of Business worden gecombineerd met een Liberal Arts Major, enz.

Duquesne biedt 10 doctoraatsprogramma’s aan in onderwijs, gezondheidswetenschappen, vrije kunsten, natuur- en milieuwetenschappen, en verpleegkunde en farmacie.

Naast deze programma’s kunnen studenten cursussen kiezen uit ongeveer 25 certificaatprogramma’s in de verschillende studiegebieden die aan de universiteit beschikbaar zijn.

Duquesne University maakt studenten creatief en verbetert hun leervaardigheden, waardoor leren gemakkelijk en duurzaam wordt.

Voordat u uw aanvraag naar deze school stuurt, heeft u echter mogelijk de nodige informatie nodig. Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, is alles wat je moet weten over deze instelling in dit artikel uiteengezet, variërend van het acceptatiepercentage van de Duquesne University, het collegegeld en de toelatingseisen.

Blijf maar plakken.

Lees ook: SUNY Cortland-acceptatiepercentage | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Korte geschiedenis van Duquesne

De universiteit werd in 1878 opgericht door ds. Joseph Strub van de Congregatie van de Heilige Geest en werd Pittsburgh Catholic College of the Holy Ghost genoemd. In 1911 veranderden ze de naam in Duquesne University of the Holy Ghost. De rechten- en bedrijfsscholen werden respectievelijk in 1911 en 1913 geopend.

De universiteit bestaat uit het College of Liberal Arts en de scholen voor bedrijfskunde, natuur- en milieuwetenschappen, onderwijs, muziek, gezondheidswetenschappen, verpleegkunde en farmacie.

In sommige gebieden worden master- en doctoraatsprogramma’s aangeboden en de Law School reikt de graad Doctor of Jurisprudence uit. Campusfaciliteiten omvatten het Tamburitzan Cultureel Centrum en het Simon Silverman Fenomenologiecentrum. Totale inschrijving meer dan 9.000.

Het is de enige spirituele instelling voor hoger onderwijs ter wereld. Het is genoemd naar een 18e-eeuwse gouverneur van Nieuw-Frankrijk, Michel-Ange Duquesne de Menneville.

Van een eenvoudige, originele locatie aan Wylie Avenue in de wijk Uptown van de stad tot de huidige prachtige zelfstandige campus, Duquesne biedt uitzicht op een heuveltop met uitzicht op een van de meest aantrekkelijke steden van het land.

Tegenwoordig is Duquesne University een vooruitstrevende onderwijsgemeenschap die in omvang is verdrievoudigd van de vroege 12,5 hectare tot de huidige, zelfomsloten campus van 40 hectare op de ‘Bluff’. Duquesne werd door USA Today genoemd als de veiligste campus in Pennsylvania en een van de veiligste campussen in het land.

Zie het acceptatiepercentage van een andere school: Acceptatiegraad van de staat Texas en gemiddelde GPA

Waarom kiezen voor Duquesne College?

De afstudeerprogramma’s van Duquesne worden geprezen om hun innovatie en aanhoudende hoge kwaliteit. Studenten profiteren meestal van: Kleine klassen, zelden meer dan 20 studenten.

Verder is er actieve deelname aan academici, onderzoek en gemeenschapsbereik.

Duquesne promoot ook financiële hulp en beurzen voor zijn studentengemeenschap.

Daarnaast staat de universiteit vooral bekend om haar sterke programma’s voor gezondheidsprofessionals.

Mis ook niet om te lezen: Toelatingspercentage Colby College | Toelating, cursussen en beurzen

Duquesne-beoordelingen

Kijk waar deze school op de Amerikaanse ranglijst terechtkomt om een ​​beter beeld te krijgen van het aanbod van de instelling.

 • #148 in Nationale Universiteiten (gelijkspel)
 • #86 in Beste Colleges voor Veteranen (gelijkspel)
 • #65 in Best Value-scholen
 • #220 in Toppresteerders op het gebied van sociale mobiliteit (gelijkspel)
 • #58 in Verpleging (stropdas)

Bekijk ook: Acceptatiegraad Rutgers University Newark en gemiddelde GPA

Wat is het acceptatiepercentage van Duquesne?

De toelating tot de Duquesne University is selectiever, met een acceptatiegraad van 77%.

De helft van de aanvragers die zijn toegelaten tot Duquesne University heeft een SAT-score tussen 1120 en 1270 of een ACT-score van 23 en 28.

Acceptatiepercentage Duquesne-overdracht

In 2019 ontving Duquesne University 454 overplaatsingsaanvragers. De school accepteerde 399 studenten. Daarom is het overdrachtsacceptatiepercentage voor Duquesne University 87,89%.

Lees ook: Toelatingspercentage Marist College: toelating, cursussen en studiebeurs

Wat zijn de noodzakelijke overdrachtsvereisten voor Duquesne University?

Een transferstudent is een student die 12 of meer credit-uren op een school heeft voltooid, maar later de inschrijving verlaat voordat hij zijn diploma op een andere school afrondt. Daarom heb je als transferstudent dit nodig;

 • Minimale GPA: de minimale GPA-vereiste van Duquesne verschilt per afdeling.
 • Officiële transcripties: Duquesne vereist de indiening van alle transcripties van het secundair en postsecundair onderwijs.
 • SAT-scores:
 • Aanbevelingsbrieven:
 • Essay:
 • Aanvraagkosten:
 • Interview:

Vereiste toepassingsmaterialen

Om over te stappen naar Duquesne College, moeten studenten aan de volgende vereisten voldoen:

 • Common Application of Duquesne University online aanvraag voor toelating.
 • aanvraagkosten.
 • Officiële transcriptie(s) van de middelbare school
 • Aanbevelingsbrief.
 • Essay.
 • Gestandaardiseerde testscores

Zie ook: UTEP-acceptatiepercentage en gemiddelde GPA

Duquesne Toelatingsvoorwaarden voor internationale studenten

Toelatingseisen zijn de specifieke minimumcriteria die een school moet hanteren bij het accepteren van een student, en elke school heeft zijn eigen specificaties.

Voor Duquesne heb je echter het volgende nodig;

 • Voltooide aanvraag.
 • transcripties. Originele of geteste kopieën van officiële academische gegevens van de laatste vier jaar van je opleiding. …
 • Aanbevelingsbrief. …
 • Eerstejaars essay. …
 • Engelse taalscores.

Duquesne GPA-vereisten

Je moet een minimale cumulatieve middelbare school GPA van 3.0 hebben binnen een voorbereidend curriculum van de universiteit om in aanmerking te komen voor toelating.

Minimaal zeven eenheden wiskunde en wetenschappen. Ook bewijs van buitenschoolse activiteiten tijdens de middelbare school.

Wat zijn de deadlines van Duquesne?

Reguliere beslissing: aanvragen moeten vóór 15 januari zijn voltooid; Toelatings- en financiële hulpmeldingen worden na 15 januari op voortschrijdende basis verzonden. Doorlopende toelating: Ze sturen toelatings- en financiële hulpmeldingen op voortschrijdende basis na 15 januari (op basis van beschikbare ruimte).

Duquesne-deadlines voor eerstejaarstoepassingen

De deadline voor aanmelding is doorlopend en de vergoeding aan de Duquesne University is $ 50.

Beslissingstermijnen

De reguliere toelatingsaanvraag is doorlopend. Geïnteresseerde studenten kunnen echter een aanvraag indienen voor vroege actie en historische beslissingen.

Hoe toe te passen op Duquesne

Meestal weten we niet hoe we ons moeten aanmelden voor onze droomscholen, waardoor we onze toelating verliezen.

Hieronder vindt u het stapsgewijze proces om in Duquesne te komen. Log eerst in op de website duq.edu

 • Dien de online aanvraag in
 • Zoek naar een e-mail van het Duquesne University Global English Institute.
 • Klik op de link “Account aanmaken”. (Hiermee krijgt u toegang tot uw sollicitatieportaal).
 • Upload uw transcripties van de middelbare school OF universiteit en eventuele Engelse taalcursussen. (Dit moeten officiële afgestempelde kopieën zijn van originele documenten EN beëdigde vertalingen in het Engels).
 • Zoek naar een vervolgmail. Blijf uw kandidatenportaal gebruiken om al het laatste nieuws over uw toelating tot en inschrijving bij het Global English Institute te ontvangen.

Duquesne Veelgestelde vragen

Waar staat de universiteit van Duquesne om bekend?

Duquesne is de eerste universiteit in het land die een combinatie van biomedische technologie en een dubbele graad verpleegkunde (BS-BSN) aanbiedt. Duquesne is ook de eerste universiteit in het land die een online Ph. D. in verpleegkunde (1997) en de eerste in Pennsylvania die een BSN-diploma verleende (1937).

Is Duquesne een feestschool?

Duquesne is GEEN feestschool OP DE CAMPUS… er zijn veel regels voor slaapzalen, maar er zijn genoeg plekken om naartoe te gaan als je wilt feesten… we zijn heel dicht bij Pitt, CMU, RMU en Southside. Er zijn veel groepen op de campus, evenals meisjesstudentenclubs en broederschappen. Duquesne heeft echter geen studentenhuizen.

Wat is een voldoende voor Duquesne?

Geslaagd is elk cijfer dat een “C-” of hoger is, zoals voorgeschreven door de faculteit alleen voor het voorjaar van 2023.
Studiepunten zijn inbegrepen, er staat een cijfer op de cijferlijst.

Gevolgtrekking

Duquesne is die ene universiteit die je niet kunt negeren. Grijp deze kans met beide handen en ga door met overwinnen.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *