Beste medische scholen in Florida in 2023

Gezien de beste medische scholen in Florida, wil je het beste voor je studie. Geneeskunde studeren is duur, ongeacht het land van studie. Het wordt echter allemaal gemakkelijker als je studeert aan betaalbare medische scholen in Florida of, beter nog, beurzen krijgt voor medische studenten in Florida.

Studenten die zich willen specialiseren in chirurgie, willen misschien uitkijken naar de beste medische scholen in Florida.

Dus ja! Als je kijkt naar medicijnen studeren in het buitenland en Florida is je bestemming, dit bericht geeft je informatie uit de eerste hand over hoe je dit moet aanpakken.

Beste medische scholen in Florida
Beste medische scholen in Florida

Misschien wilt u weten dat Florida geweldig weer heeft, relatief lage kosten van levensonderhoud en geen inkomstenbelasting! Dit alles, naast vele andere dingen, maakt medische scholen in Florida een uitstekende keuze.

In zijn post ontdek je de betaalbare medische scholen in Florida, de beste medische scholen voor chirurgie, de beste medische scholen in Florida, beurzen voor medische studenten in Florida en alle antwoorden die je in deze plaats zoekt.

Laten we beginnen!!!

Wat u moet weten over medische scholen in Florida

Er zijn zes medische scholen in Florida, verspreid over de staat. Vijf van de zes scholen zijn openbare scholen, wat betekent lager onderwijs als je een inwoner van de staat bent en een grotere kans om naar de school te gaan als je een inwoner van Florida bent.

Als de op twee na dichtstbevolkte staat van het land heeft Florida ook het op twee na grootste aantal medische scholen (na de 16 medische scholen in Californië en 13 medische scholen in Texas).

Of je nu geïnteresseerd bent in het dienen van gemarginaliseerde gemeenschappen via het DOCS-programma van de Universiteit van Miami of deelneemt aan baanbrekend onderzoek aan de Universiteit van Florida, de kans is groot dat er een medische school in Florida is die heeft wat je zoekt.

En er zijn grote kansen op het verkrijgen van een beurs voor geneeskundestudenten in Florida.

Wat zijn de beste medische scholen in Florida?

Na wat onderzoek op basis van ranking, collegegeld en andere variabelen, kwamen we met een lijst van de beste medische scholen in Florida. De lijst omvat

#1 Universiteit van Centraal Florida

Dit is een relatief nieuwe school, met de eerste afstudeerklas de klas van 2013. Hoewel het een openbare school is, bestaat ongeveer 1/4 van de klas niet uit Florida. Deze school gaf haar eersteklas volledige 4-jarige beurzen met kosten van levensonderhoud. Indrukwekkend! Ze willen hun reputatie opbouwen en concurrerende aanvragers grote beurzen aanbieden, inclusief volledig collegegeld en kosten van levensonderhoud (ongeveer $ 240.000!).

Locatie: Orlando, Florida

Gemiddelde MCAT: 32

Gemiddeld GPA: 3,85

Openbaar/Privé: Openbaar

Collegegeld $ 25.491 in de staat, $ 52.365 buiten de staat

#2 Universiteit van Florida

Je kunt deze medische school in Florida betreden via reguliere toelating, via een junior honours medical-programma (7 jaar BS / MD honours-programma) of als een transferstudent. Meer over het Junior Honours Medical-programma vind je hier.

Locatie: Gainesville, FL

Gemiddelde MCAT-score: 31,8

Gemiddelde GPA: beschikbaar in de MSAR

Openbaar/Privé: Openbaar

Collegegeld $ 32.744 in de staat, $ 45.000 buiten de staat

#3 Staatsuniversiteit van Florida

Speciale programma’s zijn beschikbaar op de school, waaronder de Bridge en Honours Medical Scholars-programma’s. Het Bridge-programma is bedoeld voor kandidaten met een kansarme achtergrond die niet direct worden toegelaten tot de medische school.

Ze hebben de mogelijkheid om gedurende drie semesters een masterdiploma te behalen en als ze een B-gemiddelde behouden, worden ze na het behalen van het diploma toegelaten tot de school voor geneeskunde. Met het Honours Medical Scholars-programma kunnen enkele studenten hun bachelor- en MD-graad in 7 jaar afronden.

Locatie: Tallahassee, FL

Gemiddelde MCAT:

Beschikbaar in de MSAR

Gemiddelde GPA: beschikbaar in de MSAR

Openbaar/Privé: Openbaar

Collegegeld $ 22.408 binnen de staat, $ 55.314 buiten de staat

#4 Universiteit van Miami-Miller School of Medicine

Deze medische school in Florida biedt MD/MBA- en MD/MPH-programma’s, een Honours Program in Medicine en een Medical Scholars-programma. Het honoursprogramma is voor middelbare scholieren met een GPA van 3,75 en een SAT van 1400 of ACT van 32.

Deze studenten kunnen in 7 jaar een BS- en MD-graad behalen. Het programma van de medische geleerde is voor studenten van de Universiteit van Miami die naar de medische school willen gaan en aan het einde van hun eerste jaar een 3.7 GPA hebben. Studenten die tot het programma zijn toegelaten, kunnen ook hun BS- en MD-graad in 7 jaar behalen.

Locatie: Miami, FL

Gemiddelde MCAT-score: 32,1

Gemiddelde GPA: beschikbaar in de MSAR

Openbaar/privé: privé

Collegegeld $ 44.107 (allemaal)

#5 Florida International University – Herbert Wertheim College of Medicine

De FIU heeft de mogelijkheid om zich aan te melden voor het Early Decision Program. De deadline voor dit programma is 1 augustus. Aanvragers moeten een algemene GPA van 3,7, een BCPM (biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde) GPA van 3,5 en een MCAT van 35 hebben om een ​​vroege beslissing aan te vragen. Voor reguliere toelatingen moet de algemene GPA 3.0, BCPM 3.0 en MCAT 25 zijn. De deadline voor reguliere aanmelding is 15 december.

Locatie: Miami, FL

Gemiddelde MCAT:

Beschikbaar in de MSAR

Gemiddelde GPA: beschikbaar in de MSAR

Openbaar/Privé: Openbaar

Collegegeld $ 38.003 binnen de staat, $ 69.503 buiten de staat

#6 Universiteit van Zuid-Florida

Deze medische school in Florida biedt MD-, MD / MPH-, MD / MBA- en MD / JD-graden. Studenten hier hebben vroege klinische ervaring, beginnend in het eerste jaar via een ‘preceptor’. Dit betekent dat je tijdens je eerste jaren samenwerkt met een specifieke arts die je zal helpen je klinische vaardigheden aan te scherpen. Op de site van de school staat ook dat ze graag willen dat je “aantoonbare motivatie hebt voor medicijnen en om anderen te helpen”.

Locatie: Tampa, Florida

Gemiddelde MCAT-score: 30,9

Gemiddelde GPA: beschikbaar in de MSAR

Openbaar/Privé: Openbaar

Collegegeld $ 29.175 in de staat, $ 49.355 buiten de staat

Dit zijn de beste beste medische scholen in Florida. Klik voor meer informatie op de website van de school voor de duidelijkheid. Andere scholen met een hoge rangorde zijn onder meer

 • Florida Atlantische Universiteit (Schmidt)
 • Lake Erie College of Osteopathic Medicine – Bradenton Campus
 • Nova Zuidoost-Universiteit

Je moet verder lezen om beurzen voor medische studenten in Florida te ontdekken.

Lijst met betaalbare medische scholen in Florida

Na het overwegen van de bovengenoemde universiteiten, en de kosten lijken een probleem te zijn, moet je blijven lezen. In dit gedeelte zullen we kijken naar betaalbare medische scholen in Florida of wat velen goedkope medische scholen zouden noemen. Als er een kans was om het beste te krijgen tegen een betaalbare prijs, zou je die dan nog steeds grijpen?

Zo ja, kijk dan eens naar enkele goedkope medische scholen in Florida !!

# 1 Leonard M. Miller School of Medicine

Dit is de afgestudeerde medische school van de Universiteit van Miami, opgericht in 1952. Het is de oudste medische school in de staat Florida. Het biedt een 1 Medicine Degree-programma. In een jaar tijd studeren ongeveer 200 geneeskundestudenten af, waarmee ze 200 doctoraten behalen. Het geschatte collegegeld en kosten zijn ongeveer $ 43.000.

# 2 Universiteit van Florida College of Medicine

Dit is de medische school van de Universiteit van Florida, opgericht in 1956. Het maakt deel uit van het J. Hillis Miller Health Science Center, met faciliteiten in Gainesville en Jacksonville.

Het biedt een 1 Medicine Degree-programma. In een jaar tijd studeren ongeveer 130 geneeskundestudenten af ​​en behalen ze 130 doctoraten. Het geschatte collegegeld en de kosten bedragen ongeveer $ 34.000 per jaar (niet-ingezetenen: $ 62.000).

# 3 Florida State University College of Medicine

Dit is de medische school van de Florida State University, opgericht in 2000. Het biedt 1 Medicine Degree-programma. In een jaar tijd studeren ongeveer 110 geneeskundestudenten af, waarmee ze 110 doctoraten behalen. Het geschatte collegegeld en de kosten bedragen ongeveer $ 23.000 (niet-ingezetenen: $ 57.000).

# 4 Universiteit van Zuid-Florida College of Medicine

Dit is een van de graduate schools van de University of South Florida, opgericht in 1971. Het biedt een 1 Medicine Degree-programma. In een jaar tijd studeren ongeveer 120 geneeskundestudenten af, waarmee ze 120 doctoraten behalen. Het geschatte collegegeld en de kosten bedragen ongeveer $ 30.000 (niet-ingezetenen: $ 51.000).

#5 Herbert Wertheim College of Medicine

Dit is de medische school van de Florida International University, opgericht in 2006. Het biedt 1 geneeskundeopleiding. In een jaar tijd studeren ongeveer 80 medische studenten af, waarmee ze 80 doctoraten behalen. Het geschatte collegegeld en de kosten bedragen ongeveer $ 34.000 per jaar (niet-ingezetenen: $ 65.000).

# 6 Universiteit van Central Florida College of Medicine

Dit is de medische school van de University of Central Florida, opgericht in 2006. Het biedt 1 Medical Degree-programma. In een jaar tijd studeren ongeveer 80 geneeskundestudenten af ​​en behalen ze 80 doctoraten. Het geschatte collegegeld en de kosten bedragen ongeveer $ 26.000 per jaar (niet-ingezetenen: $ 53.000).

# 7 Charles E. Schmidt College of Medicine

Dit is de medische school van de Florida Atlantic University, opgericht in 2011. Het biedt 2 medische opleidingen. In een jaar tijd studeren ongeveer 50 geneeskundestudenten af ​​en behalen ze 50 doctoraten. Het geschatte collegegeld en de kosten bedragen ongeveer $ 29.000 (niet-ingezetenen: $ 64.000).

#8 Nova Southeastern University College of Osteopathic Medicine

Dit is een particuliere medische school in Florida, opgericht in 1964. Het biedt een 1 Medical Degree-programma. In een jaar tijd studeren ongeveer 190 medische studenten af ​​en behalen ze 190 doctoraten. Het geschatte collegegeld en kosten zijn ongeveer $ 27.660.

# 9 East West College voor natuurlijke geneeskunde

Dit is een acupunctuur, Chinese geneeskunde, Complementaire en Alternatieve Geneeskunde en massageschool in Florida, opgericht in 1994. In een jaar tijd studeren slechts 7 studenten af ​​in het studiegebied Massagetherapie en Lichaamswerk. Het geschatte collegegeld en de kosten zijn ongeveer $ 15.525.

# 10 University of Central Florida College of Dental Medicine

Dit is een geplande academische universiteit van de University of Central Florida, opgericht in 2011. Het biedt 1 medische graad. In een jaar tijd behalen slechts enkele studenten een doctoraat in de tandheelkunde. Het geschatte collegegeld en de kosten zijn ongeveer $ 22,467.

Dit zijn enkele van de goedkope medische scholen in Florida. Dat ze goedkoop zijn, wil niet zeggen dat ze niet up-to-standaard zijn. Op de kwaliteit van het onderwijs in deze betaalbare medische scholen kan worden vertrouwd.

Lijst met beste chirurgische scholen in Florida

Hoezeer er ook de beste medische scholen in Florida zijn, een operatieschool is anders. Er zijn 43 chirurgiescholen in Florida. Het vinden van de beste kan een uitdaging zijn, maar we hebben een lijst samengesteld om de beslissing voor u gemakkelijker te maken.

 • Universiteit van Miami
 • Internationale Universiteit van Florida
 • Barry Universiteit
 • Keizer University-Ft Lauderdale
 • Adventistische Universiteit voor Gezondheidswetenschappen
 • Southeastern College-West Palm Beach
 • Pasco-Hernando State College
 • Santa Fe-college
 • Gulf Coast State College
 • Pensacola State College

Voor meer informatie kunt u de website van de school bezoeken.

Biedt Florida beurzen aan voor medische studenten?

Hier is een lijst met beurzen om dat te beantwoorden.

Dus ja, geneeskundestudenten in Florida kunnen een beurs krijgen om studies goedkoper te maken. Klik op de link om aan de slag te gaan.

Gevolgtrekking

Studeren aan een van de beste medische scholen in Florida kan voldoening geven, maar als je er niet komt, kun je nog steeds genoegen nemen met de betaalbare in Florida. Of beter nog, krijg een beurs als geneeskundestudent in Florida.

We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Deel met vrienden en familie. We hopen van je te horen zodra je als geneeskundestudent een van de beste medische scholen in Florida bereikt.

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *