Beste dansscholen in New Jersey 2023

Solliciteren bij een dansschool in New Jersey is een van de cruciale beslissingen die je neemt om je carrière naar de volgende fase te brengen. De stad New Jersey is een staat in het noordoosten van de VS die bekend staat om zijn gevarieerde cultuur, prachtige landschappen en opwindende sporten. In vergelijking met andere Amerikaanse staten heeft het de hoogste bevolkingsdichtheid.

Overwegen welke dansschool in New Jersey het beste is, zou je volgende actie moeten zijn, want je zult merken dat je jongleert met opties die handig genoeg voor je zijn. De dansscholen in New Jersey zijn opmerkelijk vanwege hun eersteklas dansroutines en voor het produceren van uitstekende studenten in de danskunst. Dit artikel gaat in op de beste dansscholen in New Jersey en hun verschillende categorieën.

Zijn er dansscholen in New Jersey?

Ja, er zijn dansscholen in New Jersey. Of je nu professioneel of voor je plezier wilt dansen, het beste eruit halen moet je belangrijkste doel zijn. Dansscholen in New Jersey zorgen ervoor dat mensen opnieuw verliefd worden op dans.

New Jersey zou je eerste stop als danser moeten zijn, want de dansscholen hier geven je alles wat nodig is om aan de top te staan. Met geweldige routines en een gedisciplineerd systeem zijn de dansers hier erg vastberaden in wat ze doen.

Je kunt niet alles alleen; Je hebt mensen om je heen nodig om van te leren en je vaardigheden effectief op te bouwen. Aanmelden bij een dansschool is een belangrijke stap die je moet zetten als je je vaardigheden wilt laten groeien. Dansers worden aangemoedigd om een ​​professionele opleiding te volgen, zodat ze opvallen en overal openstaan ​​voor kansen.

Dit zijn de dansscholen in New Jersey:

1. Rutgers-New Brunswick

 • Locatie: New Brunswick, New Jersey.
 • Aanvaardingspercentage: 57%.
 • Collegegeld en kosten: $ 31.577

Rutgers University-New Brunswick is een openbare universiteit in New Brunswick, New Jersey. Er zijn momenteel meer dan 6.268 bachelorkandidaten ingeschreven aan deze instelling. De toelatingscriteria zijn enigszins competitief, met een acceptatiegraad van 57%.

Bezoek school

2. Staatsuniversiteit van Montclair

 • Locatie: Montclair, NJ 07043, Verenigde Staten
 • Acceptatiegraad: 83% 70%.
 • Collegegeld en kosten: in de staat ($ 13.298) en buiten de staat ($ 21.417).

Sinds de oprichting in 1908 is Montclair State University een openbare instelling. Het heeft een totale inschrijving voor niet-gegradueerden van 16.374 (najaar 2020), de ligging is in de voorsteden en de campus is 486 hectare groot. Het maakt gebruik van een op een semester gebaseerde academische kalender. In de 2022-editie van Best Colleges staat Montclair State University op nummer 179 van de nationale universiteiten.

Bezoek school

3. Rowan-universiteit

 • Locatie: Glassboro, New Jersey
 • Aanvaardingspercentage: 69%
 • Collegegeld en kosten: $ 31.058

Rowan University, gevestigd in Glassboro, New Jersey, is een openbare universiteit. Er zijn momenteel meer dan 2.466 bachelorkandidaten ingeschreven aan deze instelling. De toelatingscriteria zijn enigszins competitief, met een acceptatiegraad van 69%.

Bezoek school

Lees ook: Beste dansscholen in Californië

4. Ruiteruniversiteit

 • Locatie: Lawrenceville, New Jersey
 • Aanvaardingspercentage: 67%
 • Collegegeld en kosten: $ 59.700

Lawrenceville in New Jersey is de thuisbasis van Rider University, een particuliere instelling zonder winstoogmerk. Aan deze instelling staan ​​meer dan 1.011 bachelorkandidaten ingeschreven. De toelatingscriteria zijn enigszins competitief, met een acceptatiegraad van 67%.

Bezoek school

5. Raritan Valley gemeenschapscollege

 • Locatie: Branchburg, New Jersey
 • Aanvaardingspercentage: 98%
 • Collegegeld en kosten: $ 7.776

Branchburg, New Jersey, is de thuisbasis van Raritan Valley Community College, een openbare universiteit.

Aan deze instelling staan ​​ruim 1.405 bachelorkandidaten ingeschreven. De toelatingscriteria zijn enigszins competitief, met een acceptatiegraad van 98%.

Bezoek school

6. Georgische rechtbankuniversiteit

 • Locatie: Lakewood, New Jersey
 • Aanvaardingspercentage: 68%
 • Collegegeld en kosten: $ 51.018

Georgian Court University, gevestigd in Lakewood, New Jersey, is een particuliere instelling zonder winstoogmerk voor hoger onderwijs.

Het is een universiteit met meer dan 216 bachelorkandidaten. De toelatingscriteria zijn enigszins competitief, met een acceptatiegraad van 68%.

Bezoek school

Lees ook: Beste dansscholen ter wereld | Hoe binnen te komen

Wat zijn de betaalbare dansscholen in New Jersey?

Het vinden van een betaalbare dansschool in New Jersey hangt af van je budget en de financiën die je voor jezelf hebt gereserveerd.

Als je op zoek bent naar een goedkope of betaalbare dansschool in New Jersey, dan zou een openbare dansschool moeten zijn wat je zoekt.

Hier zijn er een paar met hun collegegeld:

 • Raritan Valley Community College- Dit college heeft een collegegeld van $ 7,776.
 • Montclair State University- Deze universiteit heeft een collegegeld van $ 13,298 in de staat en $ 21,417 buiten de staat.
 • Rowan University- Deze universiteit heeft een collegegeld van $ 31,058.

LEES OOK: Beste filmscholen in Texas | Alles wat u moet weten

Wat zijn de beste dansscholen in New Jersey?

Dansen is een zeer veeleisende kunst. Het vereist oefening, hoe eenvoudig een routine ook lijkt. Als je besluit je in te schrijven voor een dansschool in NJ, doe je het belangrijkste dat je zelf zou kunnen doen.

Iedere danser is verplicht om minimaal één keer per dag te trainen. Het kan een routinedans zijn of een reguliere dansoefening. In je eentje dansen zonder hulp kan erg vermoeiend zijn, en op een gegeven moment zul je merken dat je verslapt omdat er geen verantwoordingspartner of tutor is om je door te helpen.

Het vinden van de beste dansscholen in New Jersey kan overweldigend zijn als je niet eens weet hoe je moet beginnen met zoeken. In willekeurige volgorde worden deze dansscholen als de beste bestempeld omdat ze aan alle vereisten voldoen waardoor ze opvallen als dansscholen. Ze bevatten:

 1. Rutgers University-New Brunswick
 2. Staatsuniversiteit van Montclair.
 3. Rowan Universiteit
 4. Rider University

Wat zijn de dansstudio’s in New Jersey?

In het begin lijkt het misschien een beetje overweldigend om een ​​dansstudio in New Jersey te kiezen. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste studio en het juiste programma, is het belangrijk om te gaan met waar u zich prettig bij voelt.

Je zult moeten kijken naar de kosten van levensonderhoud, collegegeld, accommodatie, voeding en andere dingen. Je moet ook binnen je budget of middelen kijken. Het is raadzaam om je aan te melden voor een dansstudio nadat je alle vereisten hebt gecontroleerd waaraan je moet voldoen. De dansstudio’s in New Jersey zijn onder andere:

 1. Arthur Murray dansstudio
 2. Ballroom Dream Dance Studio
 3. Dansstudio Battista
 4. De dansstudio Hive

Lees ook: Beste dansscholen in Connecticut

Zijn er Ierse dansscholen in New Jersey?

New Jersey is de thuisbasis van enkele Ierse dansscholen waar dansers hun vaardigheden kunnen perfectioneren en meer kunnen leren over de Ierse cultuur terwijl ze bezig zijn.

Hier zijn de weinige Ierse dansscholen in New Jersey:

1. De Aherne Sheehan School voor Ierse dans

De Aherne Sheehan School of Irish Dance biedt een unieke benadering van Ierse dans. Terwijl ze traditionele Ierse dansen omarmen met een mix van moderne stijlen.

Deze methode legt de essentie vast van de Ierse dans zoals die door de jaren heen is beoefend en past tegelijkertijd in de snelle, moderne wereld. Deze Ierse dansstudio in New Jersey is geweldig om Ierse dans te leren onder professioneel opgeleide en geaccrediteerde leraren.

Bezoek school

2. DeNogla-Ardmore Academie voor Ierse Dans

DeNogla-Ardmore Academy of Irish Dance biedt lessen voor alle niveaus, van complete beginners tot kampioensdansers, professionals en experts.

Dansen is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze academie die een ondersteunende sfeer creëert waar iedereen van kan genieten.

Met verschillende locaties in Noord-New Jersey, zoals Westfield, Berkeley Heights, Ledgewood, Hightstown, Rutherford en Paramus, NJ. De DeNogla-Ardmore Academy of Irish Dance biedt ook privélessen en zomerkampen. De school begint de inschrijving het hele jaar door.

Bezoek school

Zijn er Indiase danslessen in New Jersey?

Dansers worden soms verliefd op een andere dansstijl. Dit komt door zijn uniekheid en de ijver van de danser om meer te leren van dansen. Indiase danslessen zijn, zoals de naam al aangeeft, een unieke dansvorm die door de Indianen wordt beoefend.

Er zijn maar weinig Indiase danslessen in New Jersey. Ze bevatten:

1. Nritya Creaties Dansacademie

Nritya Creations Academy Of Dance is een bekroond, vooraanstaand dansinstituut en uitvoerend gezelschap. Sinds 1994 kan het zijn studenten een passie voor leren en uitblinken overbrengen.

De Academy heeft een track record van succesvolle overwinningen en talloze trofeeën en onderscheidingen bij grote danswedstrijden. Studenten worden effectief getraind in elke techniek om veelzijdige en elegante dansers te worden.

Bezoek school

2. Arya Dansacademie

Arya Dance Academy is een dansplatform bedoeld voor hedendaagse dansers om zich onder te dompelen in een wereld van dans, van klassiek Bharatnatyam en Kathak tot betoverend Bollywood.

De Academie heeft over de hele wereld uitstekende, gepassioneerde en goed gepolijste dansers weten op te bouwen. Het biedt niets dan de beste kansen voor zowel dansers als docenten.

Bezoek school

Zijn er paaldanslessen in New Jersey?

Paaldanslessen vereisen een goede training en vaardigheden, dus er is in de meeste danslessen nauwelijks ruimte voor paaldansen.

Enkele van de paaldanslessen in New Jersey zijn:

 1. Alter Ego Pole Fitness- en wellnessstudio
 2. Mooie Leeuwin Pole Dance & Aerial Fitness
 3. Foxy Fitness- en Pole Training Studio’s – New Jersey
 4. Dameslichaamsfitness

Wat zijn de buikdanslessen in New Jersey?

Ze doen een unieke dansvorm die bekend staat als buikdansen, solo of in een groep op muziek uit het Midden-Oosten. Het wordt meestal uitgevoerd door vrouwen. Sommige danslessen in New Jersey bieden buikdanslessen aan. Ze bevatten:

 1. Carolina Rosa Kunstacademie
 2. LatinBallroomDans
 3. Latin Groove Dansacademie
 4. De Kennedy-dansers

Wat zijn de Afrikaanse danslessen in New Jersey?

De Afrikaanse cultuur is op verschillende manieren uniek. Hun dansstijl is slechts een deel van wat hen onderscheidt. Er zijn danslessen in New Jersey die Afrikaanse dansstijlen aanbieden aan dansers die geïnteresseerd zijn in het leren van een andere routine.

Dit zijn de Afrikaanse danslessen in New Jersey:

 1. We kunnen ook dansen lessen
 2. Barclay-klassen
 3. Class Act Performing Arts Studio
 4. Majesteit Zolder

Zijn er danslessen in New Jersey voor volwassenen?

Danslessen in New Jersey zijn niet alleen voor kinderen en opgroeiende tieners, volwassenen en ouderen mogen zich ook inschrijven voor danslessen. Hoewel niet alle danslessen volwassen dansers toelaten, doen sommige danslessen dat wel.

Enkele van de danslessen in New Jersey voor volwassenen zijn:

 1. Nunnbetter danstheater
 2. Het atelier in Hoboken
 3. Jersey City-balzaal
 4. Workshop uitvoerende kunsten

Gevolgtrekking

Dansen vergt, net als elke andere vaardigheid die een beroep is geworden, oefening tot in de perfectie en je zult dit niet goed kunnen doen zonder de beste dansschool te overwegen om je vaardigheid te verfijnen.

Dansscholen in New Jersey zijn erin geslaagd om over de hele wereld geweldige dansers op te leiden.

We hopen dat het nu een stuk makkelijker voor je wordt om te kiezen met welke dansschool in New Jersey je genoegen moet nemen. Veel succes!

Veelgestelde vragen over dansscholen in New Jersey

1. Zijn dansscholen in New Jersey gespecialiseerd in alle dansstijlen?

Ja. Dansscholen in New Jersey bieden alle dansstijlen aan, van salsa tot tango tot bruiloftsdanslessen; ze doen het allemaal. Het vinden van een dansschool in New Jersey die slechts één dansstijl leert, is onmogelijk. Ze bieden lessen in jazz, tap, ballet/pointe, acrobatiek, lyrisch/modern, muziektheater, hiphop, etc.

2. Hoe duur is het om te leren dansen?

Leren dansen is geen eendaagse vaardigheid. Dansen vereist elke dag vastberadenheid en hard werken, dus het zal financieel veel van je vergen om de tools te krijgen die je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren. Hoewel de onkosten die u maakt misschien niet veel zijn, zult u zich ook moeten inschrijven voor danslessen.

3. Bieden dansscholen privélessen aan?

Ja. Dansscholen in New Jersey geven om de een of andere reden privéles aan leerlingen die niet zelfstandig danslessen kunnen volgen. Dit kan worden besproken met dansdocenten of instructeurs, aangezien er een vergoeding wordt bepaald die wordt betaald voor de verleende diensten.

4. Welke betalingsregelingen zijn beschikbaar in deze dansscholen?

Betalingsplannen worden overwogen nadat alle noodzakelijke regelingen zijn getroffen. Het kan volledig worden gedaan volgens de voorwaarden van het contract of mentaal geïnstalleerd.

Referenties

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *