Beste culinaire scholen in Duitsland

Culinaire scholen in Duitsland stellen je misschien in staat om je kennis en techniek als professionele keuken te vergroten en tegelijkertijd je innerlijke artiest te cultiveren.

Ook bieden culinaire scholen in Duitsland hun studenten de culinaire opleiding die ze nodig hebben om een ​​beroep in de keuken uit te oefenen.

In dit artikel zullen we het hebben over de culinaire scholen in Duitsland en enkele van de redenen waarom je naar deze culinaire scholen zou willen gaan.

Op culinaire scholen in Duitsland kunnen studenten deelnemen aan stimulerende onderzoeken naar kunst, cultuur en gastronomie.

Zie ook:

Zijn er culinaire scholen in Duitsland?

Ja, we hebben verschillende culinaire scholen in Duitsland, die van hoge kwaliteit zijn en een hoge vertegenwoordiging hebben.

Deze omvatten:

Instituut voor culinaire kunsten

Smaak Academie

 • Edelweiss kookschool
 • Grill Academie
 • Lemperhaus
 • Keulse Smaak Academie
 • BP Culinair Instituut
 • Miomente GmbH München
 • Kochschule Berlijn

Zijn er culinaire scholen in Duitsland voor internationale studenten?

Yh, hier zijn enkele culinaire scholen in Duitsland die voor internationale studenten zijn,

Institute of Culinary Arts, Taste Academy Keulen, BP kookschool Cooking Stuttgart.

Wat zijn de beste culinaire scholen in Duitsland?

We hebben hieronder de beste culinaire scholen in Duitsland op de shortlist gezet; Deze scholen werden op de shortlist geplaatst op basis van hun ranglijst.

Deze omvatten

 • Instituut voor culinaire kunsten
 • Smaak Academie
 • Edelweiss kookschool
 • Grill Academie
 • Lemperhaus
 • Keulse Smaakacademie
 • BP Culinair Instituut

1) Instituut voor culinaire kunsten

Het ICA Global Apprenticeship heeft een programma gericht op het vergroten van de beroepskwalificaties van jonge professionals.

Het is een van de culinaire scholen in Duitsland die het mogelijk maakt om de meest gekwalificeerde, zorgvuldig gescreende en zeer gedreven jonge individuen van over de hele wereld aan te nemen om hun rollen in de foodservice-business te vervullen.

De ICA Academy en de GBZ bieden een gezamenlijke cursus aan (Gastronomic Education Center Koblenz).

Tijdens je opleiding leer je je job beter begrijpen en geef je een impuls aan je carrière.

Bezoek school

2) Taste Academy Keulen

Dit is een van de culinaire scholen in Duitsland in de populaire wijk Ehrenfeld/Beckendorf in het centrum van Keulen.

Hun handig geplaatste kamers hebben een industriële en toch gastvrije uitstraling, en de eigentijdse meubels en de nieuwste AEG-apparaten wekken interesse in groepskoken.

Naast partnerprogramma’s bieden ze kooklessen en foodshows op maat van uw behoeften.

Bezoek school

Beste culinaire scholen in New York

3) BP kookschool Cooking Stuttgart

BP kookschool Cooking Stuttgart behoort ook tot de beste culinaire scholen in Duitsland met een team van volledig gekwalificeerde personen met jarenlange hoge gastronomische ervaring.

DeHoGa en de Stuttgart Chamber of Industry and Commerce hebben hen ook geautoriseerd als opleidingsorganisatie, waardoor ze de enige onafhankelijke kookschool in Stuttgart zijn.

Er zijn echter niet alleen kookcursussen uit hun portfolio beschikbaar.

Bezoek school

4) Edelweiss kookschool

Edelweiss Cooking School is een van de culinaire scholen in Duitsland waar u zelf maaltijden kunt bereiden onder toezicht van bekwame chef-koks.

Je kunt er zeker van zijn dat deze culinaire school een zeer relaxte en plezierige omgeving zal bieden om een ​​overvloed aan culinaire expertise en kennis op te doen.

Ze hebben een maximale klasgrootte van 10 studenten en de instructie is in het Engels.

Dit is een van de weinige culinaire scholen in Duitsland die ruimte biedt voor privélessen.

Bezoek school

Beste culinaire scholen in China

5) Grillacademie Chechorke

Koken is een zinnelijke ervaring die begint bij de zorgvuldige selectie en bereiding van de ingrediënten. Daarom inspireren wij u al meer dan 14 jaar met onze cursussen en evenementen.

Dit is een van de beste culinaire scholen in Duitsland die bij elke beweging iets nieuws creëert.

Echte gastvrijheid komt tot uiting in het geluk van gedeeld plezier.

Omdat het algemeen bekend is dat de beste feesten plaatsvinden in de keuken, is de Kochschule & Grillakademie Tschetschorke niet alleen een culinaire school maar ook een evenementenlocatie en feestlocatie voor uw kookevenement, teamevenement, klantenevenement of familie-evenement.

Het behoort tot de beste culinaire scholen in Duitsland.

Bezoek school

6) Lemperhuis

In de wijk Kuh (Cool), in het hart van de prachtige oude binnenstad van Münster, vinden onze kookschool en evenementen plaats.

Het monumentale pand is zo’n 300 jaar oud en heeft een zogenaamd schip.

U kunt uw unieke evenement beleven met uw vrienden, collega’s of familie in een omgeving met een vernieuwde keuken en vintage charme, daarom is het een van de beste culinaire scholen in Duitsland.

Bezoek school

Beste culinaire scholen in Rhode Island

7) Keulse Smaak Academie

Dit is een van de beste culinaire scholen in Duitsland, en het is gelegen in de bekende wijk Ehrenfeld / Beckendorf in het hart van Keulen.

Hun gunstig gelegen kamers, die een industrieel maar toch esthetisch ontwerp hebben, zijn uitgerust met de nieuwste AEG-apparaten, waardoor de zin in samen koken wordt opgewekt.

Ze staan ​​aan de top van culinaire scholen in Duitsland met op maat gemaakte kooklessen, voedseldemo’s en partneractiviteiten.

Bezoek school

8) BP Culinary Institute Stuttgart keuken

BP Cooking Stuttgart, een van de beste culinaire scholen in Duitsland, bestaat uit fulltime experts met uitgebreide kennis van de high cuisine.

Bovendien hebben ze DeHoGa- en de Stuttgart Chamber of Industry and Commerce-certificeringen als trainingsorganisaties, waardoor ze de enige onafhankelijke kookschool in Stuttgart zijn.

Dit aanbod gaat echter verder dan alleen kooklessen.

Catering, bedrijfsevenementen en incentive-evenementen zijn allemaal beschikbaar.

Activiteiten met betrekking tot voedsel op de werkplek bevorderen kameraadschap, zijn plezierig en komen ten goede aan iedereen die eraan deelneemt.

Bezoek school

9) Kochschule Hamburg

De beste plaats om de meest levendige selectie cursussen voor zowel beginners als professionals te vinden, is de Kochschule Hamburg.

Hobbykoks hebben meer dan tien jaar de tijd gehad om de bereiding van hun favoriete gerechten onder de knie te krijgen en nieuwe culinaire ideeën op te doen.

Of het nu gaat om luxe steaks, verrukkelijke steakhouse-gerechten of koolhydraatarme maaltijden, de oudste kookschool van Hamburg heeft de juiste klasse en een schat aan nuttig advies.

Parencursussen, blind date-evenementen en afspraken uitsluitend voor mannen ronden het aanbod af. Ze variëren van 65 tot 120 euro per persoon.

Bezoek school

10) Kurkuma

Hier zie je plantenpioniers aan het fornuis: in 2015 opende Kurkuma, Duitslands eerste volledig veganistische kookschool.

Het uitgebreide cursusaanbod neemt je mee langs de verschillende culinaire culturen. Er zijn ook verschillende gespecialiseerde seminars gericht op wijn, gebak, chocolaatjes of voeding die de gezondheid bevordert.

Door diepgaande productkennis en al doende leren ontdekken deelnemers hoe divers en verrukkelijk de groene keuken kan zijn.

Zelfs fervente alleseters krijgen op zijn minst waarde bij het proeven. Tussen de 50 en 65 euro, afhankelijk van de cursus.

Bezoek school

11) Henslers küche

In de Hanzestad heeft sterrenchef Steffen Henssler sinds 2015 ook een kookschool.

In tegenstelling tot zijn Hamburgse eetgelegenheden staan ​​de gasten aan het fornuis om met hulp van het personeel Californisch-Japanse specialiteiten te bereiden.

De kookploeg van Henssler demonstreert haar ‘sushi-geheimen’ in de chique setting aan de Elbe, laat deelnemers ‘Het ultieme 4-gangenmenu’ samenstellen en leert andere verrukkelijke vaardigheden onder cursusnamen als ‘We adore fish’ of ‘Here’s the Beef’.

Voor een mooie avond in de keuken van Henssler betalen chef-koks 135 euro.

Bezoek school

Gevolgtrekking

De vraag naar ongewone culinaire lekkernijen neemt snel toe in Duitsland. Zo helpen de scholen op deze lijst je om je culinaire opleiding vooruit te helpen.

Veelgestelde vragen: Beste culinaire scholen in Duitsland

1. Hoeveel verdienen koks in Duitsland?

In Duitsland is het gemiddelde inkomen van een chef-kok € 111.210.

2) Zijn culinaire scholen het waard?

Anderen beweren dat een culinaire school niet nodig is omdat koks ‘on the job’ kunnen leren. Hoewel sommige vaardigheden het best worden begrepen in een professionele keuken, zoals hoe je in een drukke rij moet werken of hoe je je tijd tijdens de bediening kunt beheren, zijn er enkele voordelen aan het leren in een klaslokaal die niet kunnen worden gerepliceerd in een werkende keuken.

3) Wat zijn de formele kwalificaties om als kok in Duitsland te werken?

Burgers van de Europese Unie die als kok in Duitsland willen werken, hebben meestal alleen de nodige Duitse taalvaardigheid en kennis nodig.

Gezondheidscertificeringen zijn ook in Duitsland vereist, maar worden vaak toegepast in samenwerking met werkgevers.

Aanvragers die geen burger van de Europese Unie zijn, moeten nu aan de volgende criteria voldoen:

Minimaal B1 Duitse taalvaardigheid (met bewijs)
Voltooiing van een goedgekeurd beroepsopleidingsprogramma in Duitsland in het beroep

Referenties

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *