Beste culinaire scholen in Atlanta

Culinaire scholen in Atlanta zijn bedoeld om een ​​uitgebreide basis en begrip van de culinaire kunsten te bieden, wat leidt tot postsecundair onderwijs of een carrière in de foodservice-industrie.

Dit pad biedt diepgaande kennis en praktische beheersing van de culinaire kunsten.

Culinaire scholen in Atlanta zijn van hoge kwaliteit, dwz de concurrentie is erg hoog, en culinaire scholen in Atlanta bieden een verscheidenheid aan certificaat- en diplomaprogramma’s.

Als u een certificaat wilt waarmee uw vaardigheden opvallen, kunt u overwegen om u aan te melden bij de beste culinaire scholen in Atlanta.

Zie ook:

Zijn er culinaire scholen in Atlanta?

Atlanta heeft veel culinaire scholen, met meer dan 20 verspreid over de stad.

Hieronder vindt u een lijst met de beste culinaire scholen in Atlanta

 • Albany Technische Hogeschool.
 • Technische Hogeschool van Atlanta.
 • Chattahoochee Technische Universiteit.
 • Augusta Technische Hogeschool.
 • Gwinnett Technische Hogeschool.
 • De Culinary Arts School aan het Art Institute of Atlanta.
 • Kennesaw State University.
 • Savannah Technisch Instituut.
 • College van Coastal Georgia.
 • Noord-Georgia Technisch College.

Hoeveel kost de culinaire school in Atlanta?

Georgia heeft een gemiddeld collegegeld van $ 3,964 en een gemiddelde beursprijs van $ 770.

Wat zijn de beste culinaire scholen in Atlanta?

#1 Culinary Arts School aan het Art Institute of Atlanta

De Culinary Arts School staat op onze lijst van culinaire scholen in Atlanta omdat het gebruik maakt van meeslepende onderwijstechnieken om studenten kennis te laten maken met ervaringen uit de echte wereld.

Leer van een van de beste culinaire scholen van Atlanta samen met andere creatieve studenten die enthousiast zijn over koken en foodservice.

Bestudeer de internationale keuken en fundamentele culinaire technieken om een ​​meester in het veld te worden.

De school biedt de volgende graden:

Associate of Arts in culinaire kunsten

Diploma in culinaire kunsten

Bachelor of Science in Culinary Arts Management

Bezoek school

Beste culinaire scholen in Duitsland

#2 Technische Hogeschool van Atlanta

Southern Crescent Technical College wordt gerangschikt als een van de beste culinaire scholen in Atlanta omdat het culinaire theorie combineert met praktische praktische kennis.

Professionele instructeurs helpen u bij het ontwikkelen van culinaire expertise en beroepsvaardigheden om concurrerend te blijven in de branche.

Chef-koks, koks, bakkers, cateraars en taartdecorateurs kunnen na de opleiding Culinary Arts allemaal aan de slag.

Je bent klaar om te werken in restaurants, hotels en institutionele horecasystemen zoals scholen, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Bezoek school

#3 Gwinnett Technische Hogeschool

Volg een grondige opleiding die je voorbereidt op een carrière in de restaurantindustrie.

Of je nu chef-kok, banketbakker, cateraar of keukenmanager wilt worden, het culinaire kunstenprogramma van Gwinnett Technical College heeft zichzelf gevestigd als een van de beste culinaire scholen in Atlanta en biedt gerichte lessen om je te helpen slagen in de echte wereld. . .

De cursussen omvatten:

 • Grondbeginselen van culinaire kunsten
 • Principes bakken
 • Culinair practicum
 • Basisprincipes van restaurantactiviteiten
 • Culinaire veiligheid en hygiëne

Bezoek school

#4 Kennesaw State University

Kennesaw State University is een uitstekende openbare universiteit in Georgië. Het is een grote universiteit met 28.679 niet-gegradueerde studenten.

Kennesaw State heeft een acceptatiegraad van 83%.

Het is een van de beste culinaire scholen en biedt populaire majors zoals psychologie, vrije kunsten en geesteswetenschappen en bedrijfskunde.

Kennesaw State-afgestudeerden verdienen een startsalaris van $ 33.300, waarvan 47% afstudeert. Kennesaw State University is een van de beste culinaire scholen van Atlanta geworden.

Bezoek school

#5 Strayer Universiteit – Georgië

Strayer University stelt onze studenten in staat om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken door onze innovatieve benadering van een uitzonderlijke educatieve ervaring en onze voortdurende inzet voor hun succes.

Als gevolg van deze factoren zijn ze uitgegroeid tot een van de beste culinaire scholen in Atlanta.

Als een van de beste culinaire scholen in Atlanta, zijn we geaccrediteerd of gecertificeerd door drie zeer gerespecteerde organisaties, waardoor uw diploma geloofwaardigheid en erkenning krijgt.

Daarnaast hebben we ons bachelorcurriculum doordrenkt met tien vaardigheden die werkgevers belangrijk vinden om je te helpen slagen na je afstuderen.

Bezoek school

Beste culinaire scholen in Rhode Island

#6 Chattahoochee Technische Universiteit

Chattahoochee Technical College is een openbare universiteit in Fair Oaks, Georgia, in de buurt van Atlanta.

Het is een kleine universiteit met een totale inschrijving van 2.560 niet-gegradueerde studenten. Chattahoochee Tech accepteert alle studenten.

Dit is een van de beste culinaire scholen in Atlanta, met populaire majors zoals Professional and Technical Writing, Health Service Preparatory Studies en Business. Afgestudeerden van Chattahoochee Tech verdienen een gemiddeld startsalaris van $ 24.400.

Bezoek school

#7 College van Coastal Georgia

Het culinaire kunstenprogramma van het College of Coastal Georgia bevindt zich in het hart van Georgia’s Golden Isles, de thuisbasis van resorts van wereldklasse en gastvrije restaurants.

Het programma voor culinaire kunsten aan het College of Coastal Georgia streeft ernaar een gerespecteerde leider te zijn in de culinaire kunsten in een door de staat gesteunde instelling door hands-on training, academische excellentie, ethiek en professionaliteit te implementeren.

Hun programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de culinaire industrie. Dit college is een van de beste culinaire scholen van Atlanta.

Bezoek school

#8 Savannah Technisch Instituut

Het Culinary Institute of Savannah, gevestigd op 5717 White Bluff Road, Savannah, GA 31405, biedt een Associate Degree in Culinary Arts en een Culinary Baking and Pastry Arts Certificate.

Ze worden beschouwd als een van de beste culinaire scholen in Atlanta omdat ze ook een diplomaprogramma in Culinary Arts en Culinary Baking and Pastry Arts aanbieden.

Ze bieden ook een technisch certificaat van krediet in voedselproductie en prepcook.

Bezoek school

#9 CASA Atlanta Culinaire School

Wil je werken als chef-kok of andere culinaire professional in de culinaire kunsten? Er zijn veel culinaire scholen in Atlanta om uit te kiezen, maar ze kunnen duur zijn.

Het bijwonen van een duur en tijdrovend programma is niet de enige manier om culinaire kennis en industriële connecties op te doen.

CASA Atlanta Culinary School is een van de beste culinaire scholen in Atlanta die chef-koks aanbeveelt. Chef-koks werden chef-kok door middel van een leerlingstelsel waarin ze hogerop kwamen en hun kookkunsten verbeterden.

Onderaan beginnen en omhoog werken is nog steeds de norm in een groot deel van de professionele kookwereld, en daarom worden ze gerespecteerd als een van de beste culinaire scholen in Atlanta.

Bezoek school

Bis culinaire scholen in Los Angeles

Zijn culinaire scholen het waard?

Ja dat doen ze. Voor iedereen die serieus bezig is met een carrière in de keuken, is een culinaire schoolkwalificatie de beste optie om de volgende redenen: Het biedt een afgeronde opleiding, die praktische voedselbereiding, lessen en een verscheidenheid aan vaardigheden omvat.

Gevolgtrekking

Met veel culinaire scholen in Atlanta en studenten die hun culinaire carrière naar de top willen en willen brengen, is dit iets voor jou.

Veelgestelde vragen: Beste culinaire scholen in Atlanta

Waar zochten mensen naar vergelijkbaar met kookscholen in Atlanta, GA?

Hiernaar werd ook gezocht in Atlanta:

Kooklessen
Kooklessen voor koppels
Persoonlijke chef-koks
Lessen wijnproeven

Enkele populaire diensten voor kookscholen zijn:
Virtuele lessen
Virtuele consulten

Waarom zou iemand het Culinary Arts Pathway moeten volgen?

Culinaire kunsten zijn een veelgevraagd veld met consistente kansen op werk en groei. Hotels, restaurants, institutioneel koken, catering, foodstyling, voeding, onderzoek en ontwikkeling en voedingswetenschap zijn slechts enkele vacatures.

Referenties

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *