9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina 2023| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Het vinden van de beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina voor het juiste trainingsprogramma is essentieel voor het behalen van uw SC schoonheidsspecialiste-licentie.

U wilt een school die bij uw leerstijl past en u volledig opleidt in de meest populaire diensten in uw omgeving.

Op erkende scholen in South Carolina kun je tijdens je studie bepaalde kernonderwerpen behandelen.

Zie ook: 16 beste handelsscholen in Oklahoma

Hoeveel kosten schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina?

Het gemiddelde collegegeld voor cosmetologiescholen op onze top 10-lijst is ongeveer de helft van $ 15.743. Voor 2015 meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid dat schoonheidsspecialisten in South Carolina gemiddeld $ 24.610 verdienden.

Dat geldt niet voor toelagen, of de meeste schoonheidsspecialisten, die blijven opereren als onafhankelijke contractanten. De programma’s op onze lijst steken boven de rest uit.

Ze onderscheiden zich omdat ze beurzen aanbieden aan hun studenten en hun afgestudeerden helpen bij het vinden van werk.

CONTROLEER OOK: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in AZ

Hoe lang duurt de school voor schoonheidsspecialiste in SC?

In South Carolina worden cosmetologieprogramma’s het meest aangetroffen op technische scholen van 2 jaar. Je kunt een certificaat in cosmetologie of esthetiek (huidverzorging) behalen in ongeveer 2-4 semesters, of een diploma in cosmetologie in ongeveer 2-3 jaar.

Programma’s kunnen u praktische oefening geven in verschillende diensten, zoals kappers, manicure en kappers, en u voorbereiden op het staatslicentie-examen.

CONTROLEER OOK: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in San Diego

Hoe u een erkende schoonheidsspecialiste wordt in South Carolina

De South Carolina State Board heeft Professional Credential Services (PCS) geselecteerd als aanbieder van staatslicentie-examens.

U moet zich registreren om de licentie-examens rechtstreeks bij South Carolina PCS af te leggen. Van u wordt verwacht dat u deze examens binnen vierentwintig (24) maanden na afronding van uw cosmetisch opleidingsprogramma haalt.

U zult eerst moeten solliciteren. Om te solliciteren, moet je ten minste zestien (16) jaar oud zijn, ten minste de tiende (10e) klas hebben voltooid en dan kun je de volgende stappen voltooien:

U moet de volgende materialen indienen bij uw online aanvraag:

  • Huidige pasfoto 2×2
  • Kopie van identiteitsbewijs met foto (rijbewijs, identiteitskaart, paspoort)
  • Een kopie van de sociale verzekeringskaart
  • Een kopie van het getuigschrift van het secundair onderwijs (bewijs van voltooiing van het tiende (10) leerjaar)
  • Notariële bevestiging van naleving van de vereisten
  • Notariële bevestiging van opleiding in esthetiek (inclusief data van inschrijving en afstuderen, evenals een uitsplitsing van uren per onderwerp)
  • Certificaat van voltooiing van de opleiding

Nadat u zich heeft aangemeld voor de examens, ontvangt u van PCS twee brieven waarin staat dat u bent goedgekeurd voor de test: een verklaring van de theorie-test en een bericht van toelating tot de praktijktest. Met deze documenten plan je je theorie- en praktijkexamen gescheiden in.

CONTROLEER OOK: 8 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Hawaï

Vereisten voor schoonheidsspecialisten in South Carolina

Degenen die als schoonheidsspecialist in South Carolina willen werken, moeten minimaal 16 jaar oud zijn en een opleiding van de 10e klas hebben genoten.

Licentiehouders moeten ook 1.500 uur training volgen in een goedgekeurd programma. Aanvragers moeten dan het South Carolina State Board of Cosmetology-examen afleggen en een vergoeding betalen.

Alle programma’s bereiden studenten voor op het afleggen van het staatslicentie-examen; Niet elk programma vereist echter alle 1.500 lesuren als voorwaarde voor een licentie.

CONTROLEER OOK: 7 Best Scholen voor schoonheidsspecialisten in Miami

Wat zijn de schoonheidsspecialiste banen in South Carolina?

Met ervaring in huidverzorging kun je op verschillende schoonheidsgebieden werken. Spa’s zijn een van de belangrijkste werkgelegenheidsmogelijkheden voor schoonheidsspecialisten, variërend van snelle spa’s die gericht zijn op efficiëntie tot resort-spa’s die klanten trakteren op een volledige dag ontspanning.

Je kunt ook in lokale kapsalons werken, aangezien steeds meer salons afzonderlijke esthetische diensten aanbieden om klanten aan te trekken. Over het algemeen wordt verwacht dat de banen in de cosmetologie in South Carolina tot 2026 (2020) met 15% zullen groeien.

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina in 2023?

#1 Academie voor nageltechnologie en esthetiek

De Academy of Nail Technology and Aesthetics is een bolwerk van gezondheid, schoonheid en elegantie in de samenleving. Hoewel esthetiek in de meeste schoonheidsscholen een bijvak is, staat het hier centraal!

Al meer dan twee decennia is de Academy een toonaangevende naam op het gebied van nageltechnologie en biedt sinds 2001 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste aan.

Academiestudenten profiteren van een inclusief curriculum buiten het maaiveld om belangrijke zakelijke principes voor schoonheidsspecialisten op te nemen.

Deze schoonheidsschool in South Carolina verdiende ook een plek als een van de meest betaalbare scholen in SC op onze toplijst.

BEZOEK WEBSITE

#2 Aiken School voor Cosmetologie – Aiken

De docenten van deze school hebben tientallen jaren onderwijservaring en geven hun branche-expertise door aan de volgende generatie huidverzorgingsprofessionals.

Deze school wil financieringshindernissen wegnemen, dus biedt het beurzen aan en accepteert het onderwijs voor veteranen.

In termen van waarde onderscheidt deze school zich door het meest betaalbare collegegeld plus inschrijving aan te bieden in vergelijking met de andere topscholen voor schoonheidsspecialisten in South Carolina.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: 14 beste handelsscholen in Oregon

#3 Aveda Instituut – Charlotte, North Carolina

Door alleen producten te gebruiken die zijn gemaakt met pure bloemen- en plantenextracten, leren Aveda-studenten om huidverzorgingsprofessionals te worden onder een van de meest erkende en gerespecteerde namen in de branche.

De naam Aveda omvat wereldwijd 8.000 vestigingen met geavanceerde huidverzorgingsdiensten en onderwijs op macroniveau.

Als student esthetiek leer je alles wat je nodig hebt om te slagen, van producten tot zakelijk inzicht. U krijgt toegang tot werkgelegenheid en hulpbronnen op elke Aveda-locatie wereldwijd.

Als een school die is gebaseerd op puur natuurlijke materialen, kun je verwachten dat je opleiding inspireert en motiveert op deze schoonheidsschool in South Carolina.

BEZOEK WEBSITE

#4 Charleston Cosmetology Institute – Charleston

Mensen, mensen welkom… Het Cosmetology Institute of Charleston wil je helpen je vaardigheden te ontwikkelen in een carrière waarin je jezelf artistiek kunt uitdrukken.

Studenten van deze school hebben sinds 1984 een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie gevonden. Als afgestudeerde van het Charleston Cosmetology Institute geniet je van levenslange werkbijstand en een Pivot Point-curriculum dat wordt gegeven in een lage student-tot-faculteitsomgeving.

De school heeft 50 werkplekken, 4 klaslokalen en een studentenhal. Acht instructeurs noemen deze school hun thuis.

Deze school maakte indruk op ons door het hoogste percentage studenten dat op tijd afstudeert en het hoogste percentage afgestudeerden dat kort na hun afstuderen een baan vindt – 100 procent voor beide; geen geringe prestatie!

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 10 beste handelsscholen in NYC New York| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#5 Internationaal Spa Instituut – Bluffton

Wat in 1998 begon als een massageschool, is uitgegroeid tot een hotspot voor schoonheidsspecialisten met drie afdelingen en een esthetiekprogramma met meer dan 15 jaar geschiedenis.

Studenten van het International Spa Institute hebben een opwindend curriculum en gepassioneerde docenten. Afgestudeerden van dit programma hebben toegang tot arbeidsondersteuning.

Nadat hij naar Bali was gereisd en kennis had gemaakt met de cultureel gewortelde natuurlijke genezingscultuur, besloot de eigenaar van International traditionele esthetiek te combineren met een unieke individuele benadering.

BEZOEK WEBSITE

#6 Kenneth Shuler School of Cosmetology – Greenville

De Kenneth Shuler School of Cosmetology beschrijft een carrière in gezondheid en schoonheid als een vrijwel onbeperkt inkomen, flexibele werkuren en de mogelijkheid om je eigen baas te zijn.

Studenten hier kunnen in hun opleiding investeren met beurzen op deze locatie, waarbij vaardigheden op het gebied van bedrijfsontwikkeling worden opgenomen in het curriculum en de plaatsingsdiensten voor afgestudeerden.

Lokale evenementen en filantropische activiteiten geven studenten veel kansen om betrokken te raken bij de lokale gemeenschap. Met vier locaties in de staat heeft deze school een hart onder de riem van de schoonheidsindustrie in South Carolina en het land.

BEZOEK WEBSITE

Bekijk meer: 10 beste handelsscholen in Colorado

#7 Miller-Motte Technisch College – Charleston

Miller-Motte viert zijn honderdjarig bestaan ​​in 2016 en staat in een lange traditie van academische excellentie. Sinds de oprichting is het uitgebreid tot 17 campussen in zes staten.

Het curriculum omvat de basisvakken die nodig zijn om te slagen voor het staatsexamen voor schoonheidsspecialiste en behandelt ook belangrijke zakelijke onderwerpen die uw succes in de gezondheids- en schoonheidsindustrie zullen helpen verzekeren.

84 procent van de Miller-Motte-studenten studeert op tijd af en 92 procent van de afgestudeerden vindt snel na hun afstuderen een baan!

BEZOEK WEBSITE

#8 Southeastern Esthetics Institute – Columbia

De eigenaar van Southeast Aesthetic Institute belooft te gaan “om je te leren wat je nodig hebt om je carrière naar een hoger niveau te tillen.” Hoewel de meeste scholen cosmetologie als hoofdvak hebben, met esthetiek als subcategorie, is esthetiek de major van Zuidoost.

Een van de manieren waarop het instituut verder gaat, is door zijn toewijding aan studenten. 100 procent van de studenten studeert op tijd af en 90 procent vindt kort na het afstuderen een baan in hun specialiteit.

Hoewel ze zich specialiseren in esthetiek, krijgen studenten ook een opleiding die belangrijke zakelijke principes omvat. Afgestudeerden hebben toegang tot arbeidsondersteuning en veteranen kunnen hier profiteren van de GI Bill.

Ook als student kun je genieten van de inspiratie die het studeren met zich meebrengt in een moderne, stijlvolle en chique faciliteit met planken vol met de nieuwste designer beautyproducten.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 11 beste handelsscholen in Utah

#9 Strand College of Hair Design – Myrtle Beach

Strand College is in 1993 opgericht om de normen van de schoonheidsindustrie te verhogen. Dit doel wordt vandaag de dag nog steeds bereikt met elke afstuderende klas schoonheidsspecialisten.

De leraren hier bereiden elke student voor om zijn persoonlijke en professionele doelen te bereiken. De faculteit van Strand College combineert branche-expertise, deskundige pedagogiek en een sterke toewijding aan hun studenten – met een tijdig afstudeerpercentage van 90 procent!

Het curriculum behandelt hier alle belangrijke onderwerpen op het gebied van esthetiek, inclusief zakelijke knowhow. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te communiceren met de lokale gemeenschap door middel van liefdadigheidsinzamelingsacties en sociale evenementen.

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

Om te voldoen aan de opleidingseisen om schoonheidsspecialiste te worden, moet je minimaal 16 jaar oud zijn en een opleiding van de 10e klas hebben gevolgd. Het bestuur van South Carolina vereist dat je ten minste 450 uur opleiding tot schoonheidsspecialiste voltooit.

Deze training omvat cursussen in dermatologie en menselijke huidwetenschap, evenals theoretische praktijk in harsen, lichaamspakkingen en het aanbrengen van make-up. Er is ook een tien uur durende studie van de regels en wetten van South Carolina voor huidverzorgingstechnici.

Lees ook: Beste handelsscholen in Californië

Schoonheidsspecialiste Scholen in South Carolina Veelgestelde vragen

Hoeveel verdient een schoonheidsspecialiste in South Carolina?

Volgens het Bureau of Labor Statistics verdienen schoonheidsspecialisten een gemiddeld inkomen van $ 31.540 per jaar (2020).

Waar kunnen schoonheidsspecialisten werken in South Carolina?

Wie op zoek is naar een baan in deze branche, heeft flexibiliteit in zijn werkomgeving. Enkele van de opties zijn onder meer werken in een spreekkamer, salon of spa. De werkgelegenheidscijfers voor loopbanen op dit gebied zullen naar verwachting in de hele staat aanzienlijk stijgen.

Hoe krijg ik een schoonheidsspecialiste-licentie in SC?

Als je de vereiste studie-uren hebt voltooid, moet je je aanmelden voor de examens. Uw instelling zal een beëdigde verklaring verstrekken dat u uw studie met succes hebt afgerond.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *