9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Philadelphia 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Scholen voor schoonheidsspecialisten in Philadelphia geven je de basis om persoonlijk huidverzorgingsadvies te geven, aangezien geen twee klanten hetzelfde zijn. Je leert over huidtypes, veel voorkomende problemen en hoe je een gezonde huid kunt behouden.

Scholen voor schoonheidsspecialisten in Philadelphia, PA, hebben 300 uur training nodig om een ​​vergunning als schoonheidsspecialist te krijgen. Alle onderstaande Philadelphia-programma’s voldoen aan deze staatsvereisten.

Afgezien van de mogelijkheden voor schoonheidsspecialisten in de stad, is Philadelphia een geweldige plek om te wonen. De stad heeft een centrale rol gespeeld in de geschiedenis van het land en een belangrijke rol in de moderne cultuur.

Lees verder: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Virginia | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Vereisten voor Cosmetology School in Philadelphia

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn en 10 lessen hebben gevolgd. Je cursus zou 300 uur moeten beslaan, waarvan de helft hands-on werk aan gezichtsverzorging en make-up.

U leert ook de wetenschappelijke principes van huidverzorging en professionele praktijken die u zullen helpen uw bedrijf te laten groeien. Of je nu kiest voor freelance, in een salon werkt of je eigen salon opent, het maakt niet uit.

CONTROLEER OOK: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in San Diego

Hoe lang zijn schoonheidsspecialiste scholen in Philadelphia?

Om in Pennsylvania een licentie te krijgen, moet u ten minste 300 uur op een geaccrediteerde Philadelphia Esthetician-school doorlopen.

Momenteel vereist de Pennsylvania State Board of Cosmetology geen permanente educatie tijdens verlengingsperioden. Dat gezegd hebbende, is het volgen van cosmetologiecursussen om een ​​meer gevorderde schoonheidsspecialiste te worden en meer geld te verdienen een geweldig idee!

CONTROLEER OOK: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in NYC

Vereisten voor een licentie voor schoonheidsspecialiste in Philadelphia

U moet slagen voor het gecombineerde theorie- en procedurele vaardigheidsexamen van de Pennsylvania Board om uw licentie te verkrijgen.

Het is een meerkeuze-examen van 105 minuten dat vrijwel alles omvat. Het behandelt veiligheid, hygiëne, huidwetenschap, het aanbrengen van make-up en verwijderingsanalyse. Nadat de staat uw licentie heeft geverifieerd, krijgt u een licentie.

Stel dat u momenteel inwoner bent van Connecticut, HY, New Jersey, New Mexico, Rhode Island, Colorado, Florida of Utah. In dat geval kunt u geen wederzijdse licentie aanvragen om als huidverzorgingsprofessional in Pennsylvania te oefenen. U moet uw eerste Pennsylvania-licentie aanvragen en slagen voor de Pennsylvania-examens.

Alle andere staten hebben een wederkerigheidsovereenkomst. U kunt een aanvraag indienen als u een licentie voor cosmetologie heeft met een goede reputatie in uw eigen land en ten minste twee jaar ervaring. Freelance-ervaring kwalificeert u niet.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Utah

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Philadelphia?

Na grondig onderzoek, ranglijsten, beoordelingen en waardeaanbiedingen, hebben we een lijst samengesteld met de beste schoonheidsscholen in Philadelphia, hun vereisten, kosten en hoe ze zich kunnen aanmelden. Hieronder staat de lijst.

# 1 Het schoonheidsinstituut

De opleiding Esthetiek van The Beauty Institute behandelt verschillende aspecten van huidverzorging. Studenten leren de basisprincipes van ontharen, gezichtsverzorging, make-up en sanitaire voorzieningen.

Na het voltooien van de vereiste programma-uren ontvangen ze een certificaat van voltooiing.

Afgestudeerden zullen diepgaande kennis opdoen van de theorieën en methoden van microdermabrasie, vitamine C-peeling, glycolzuurpeeling, ontharing, make-uptechnieken en gezichtsverzorging.

Met praktische lessen in de schoolkliniek kunnen studenten met echte klanten werken.

Zakelijke trainingen, zoals communicatie en professionaliteit, evenals voorbereiding op staatsexamens, komen ook aan bod in het programma. Er zijn dag- en avondroosters.

BEZOEK WEBSITE

#2 Lancaster School of Cosmetology & Therapeutic Carrosserie

Lancaster School of Cosmetology & Therapeutic Bodywork is een van de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Philadelphia en een van de drie op onze lijst met een 100 procent tijdig afstudeerpercentage, waarbij elke student binnen 10 maanden afstudeert.

Maar de school volgt deze indrukwekkende statistieken op en zorgt er tegelijkertijd voor dat studenten met weinig schulden afstuderen. 78 procent van de afgestudeerden krijgt direct na het afstuderen een baan.

Sterke zakelijke vaardigheden bereiden afgestudeerden voor op de zakelijke kant van de salonindustrie. Voeg een lager gemiddeld collegegeld toe dan andere scholen op onze lijst, en je kunt niet om meer vragen!

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 8 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Hawaï | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#3 Jean Madeline Aveda Instituut

Het esthetiekprogramma aan het Jean Madeleine Aveda Institute heeft tot doel studenten voor te bereiden op de groeiende behoefte aan getalenteerde schoonheidsspecialisten.

De uitgebreide training legt de nadruk op de vaardigheden die huidverzorgingsprofessionals nodig hebben, waaronder gezichtsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, harsen, inpakken met aromatherapie, aanbrengen van make-up, bodyscrubs en meer.

Studenten studeren in de klas (90 uur) en praktijklessen (210 uur), maar krijgen de kans om banenbeurzen bij te wonen.

Cursusonderwerpen zijn onder meer een geschiedenis van cosmetologie, levensmanagementvaardigheden, anatomie en fysiologie, wet- en regelgeving van de overheid, infectiebeheersing, chemicaliën, massagetheorie, valse wimpers en lichttherapie.

Praktische training met de mogelijkheid om met echte klanten in de studentenspa te werken, bereidt studenten voor op de echte wereld. Deze lessen worden gegeven onder begeleiding van een ervaren instructeur.

BEZOEK WEBSITE

#4 Altoona Schoonheidsschool – Altoona

Halverwege tussen Pittsburgh en Philadelphia, is het laatste waar je aan zou denken de slaperige kleine Altoona, een van de beste schoonheidsspecialistenscholen in Philadelphia.

Maar iets aan de schoonheid van het Allegheny-gebergte waarin het zich bevindt, lijkt deze 59-jarige school van excellentie te hebben geïnspireerd, resulterend in een 100 procent op tijd afstuderen, een plaatsingspercentage van 87 procent en het goedkoopste collegegeld op onze lijst.

De school heeft een solide bedrijfseducatieprogramma dat studenten meteen op het juiste spoor zet en afstudeert met zeer weinig schulden.

Het is echter niet alleen onderwijs; De school leert ook het geavanceerde haarknipsysteem van Sassoon, waardoor afgestudeerden op de stijlafdeling een voorsprong hebben op de concurrentie in de grote stad. VA accepteerde voordelen.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Miami| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 5 Bell-instituut

Het esthetiekprogramma dat Belle Institute aanbiedt, combineert klassikaal leren met praktische activiteiten om studenten voor te bereiden op gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

De combinatie van leren met ervaring en praktijk in het studentenresort helpt studenten bij de overgang van het klaslokaal naar de professionele omgeving.

Cursusonderwerpen zijn lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen, huidverzorging, gezichtsbehandelingen en verpakkingen, dossiers en belastingen, overtollige ontharing, make-up, harsen, paraffinewas, inleiding tot huidverzorging, camouflagemake-up, microdermabrasie-peelings, evenals het gebruik en de toepassing van apparatuur.

BEZOEK WEBSITE

#6 Koningin Schoonheidsinstituut

Het esthetiekprogramma van het Queen Beauty Institute biedt theoretische en praktische training in fundamentele esthetische praktijken.

Cursusonderwerpen zijn onder meer oriëntatie, professioneel imago, salonveiligheid, principes van professioneel succes, chemie, huidhistologie, huidziekten, ingrediënten en productselectie, gezichtsverzorging, gezichtsmassagetechnieken en harsen en epileren.

Hands-on leertechnieken omvatten gezichtsbehandelingen, harsen, make-up aanbrengen en kennis van huidverzorging. Studenten kunnen hun salon ontwerpen met een team van partners om meer te weten te komen over bedrijfsprincipes.

Instructeurs zullen voorbereidingen treffen voor het staatslicentie-examen. Om af te studeren van het programma, moeten studenten de vereiste studie-uren voltooien en een cijfer van C of beter behalen.

Voltijds lessen werden gegeven van zondag tot donderdag van 9.00 tot 17.30 uur Correspondentielessen werden gegeven van zondag tot donderdag van 9.00 tot 17.30 uur

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in AZ| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 7 Venus Schoonheidsacademie

Het programma voor schoonheidsspecialiste aan de Venus Beauty Academy biedt instructie, training en voorbereiding op een lucratieve carrière in huidverzorging en ontharing.

Het curriculum overtreft de onderwijsvereisten van Pennsylvania voor schoonheidsspecialisten met 50 uur. De extra uren bieden de tijd die nodig is voor gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, make-up, ontharing en wetenschappelijke training.

De inhoud wordt geleverd via een evenwichtige leerbenadering van training en loopbaanontwikkeling.

Instructeurs gebruiken interactieve lezingen, demonstraties, videotours, groepsdiscussies, beoordelingen, intercollegiale instructie, rollenspellen, oefeningen en projecten om ervoor te zorgen dat studenten de inhoud begrijpen. Studenten moeten alle 350 uur aanwezig zijn om het programma te voltooien.

BEZOEK WEBSITE

# 8 School voor schoonheidscultuur

Het Esthetics School of Beauty Culture-programma gebruikt een wetenschappelijke benadering om de huid te corrigeren en te beschermen.

De praktische component (werkvaardigheden) van het programma biedt studenten technische kennis en mogelijkheden om in een klinische omgeving te oefenen om professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Cursusonderwerpen zijn onder meer gezichtsbehandelingen, het aanbrengen van make-up, scrubben met een roterende borstel, aromatherapie en massagetechnieken.

Dag- en avondroosters worden aangeboden. Studenten moeten aan de vereisten voldoen met een minimaal bevredigend academisch cijfer van 70% om af te studeren en een diploma in esthetiek te ontvangen.

Voltijdstudenten ontmoeten elkaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur Nachtstudenten ontmoeten elkaar van maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 22.00 uur

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 9 Lansdale School of Cosmetology

De cursus Lansdale School of Cosmetology bestudeert grondig huidverzorging en make-upartistieken.

De praktijkcursus heeft tot doel studenten een solide basis te geven van praktische operaties en de theorie achter elke praktijk.

Cursusonderwerpen zijn microdermabrasie, persoonlijke hygiëne en openbare hygiëne, huidstructuur en -functie, huidanalyseprocedures, elektriciteits- en lichttherapie, professionaliteit en ethiek.

Het bevat ook de geschiedenis van huidverzorging en cosmetica, klantadvies, harsen, aromatherapie, reflexologie en make-uptechnieken, waaronder bruidsmake-up en corrigerende en fantasiemake-up.

Afgestudeerden moeten de vereiste cursusuren volgen en het programma voltooien met een minimumscore van 70 om af te studeren van het programma. Dag- en avondlesroosters worden aangeboden.

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

Je leert over huidtypes, veel voorkomende problemen en hoe je een gezonde huid kunt behouden op deze schoonheidsspecialistenscholen in Philadelphia, PA.

Sommige programma’s hebben ook betrekking op specifieke productlijnen. Anderen kunnen een meer algemene benadering hanteren en kennis verstrekken over het kiezen van het beste product voor het huidtype en de zorgen van uw klant.

Naarmate u meer ervaring opdoet en meer vertrouwen krijgt in de branche, onderscheidt u zich door continue branchetraining van de concurrentie en zorgt u ervoor dat uw klanten blijven terugkomen voor meer.

Lees verder: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Oklahoma | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Schoonheidsspecialiste Scholen in Philadelphia 2023 Veelgestelde vragen

Zijn er veel vraag naar schoonheidsspecialisten in Philadelphia?

In Pennsylvania zijn de vooruitzichten op een baan voor schoonheidsspecialisten en kappers vrij positief. Hoewel de banengroei ongeveer 3% onder het nationale gemiddelde ligt, zal deze banengroei naar verwachting resulteren in meer dan 1.000 nieuwe banen per jaar.

Hoeveel verdienen schoonheidsspecialisten In Filadelfia?

Over het algemeen zijn de salarissen van schoonheidsspecialisten in Pennsylvania vergelijkbaar met het nationale gemiddelde. Het gemiddelde salaris van de schoonheidsspecialist in Pennsylvania is $ 23.200 per jaar. Gerapporteerde salarissen variëren van $ 16.900 tot $ 38.300 per jaar. Veel factoren zijn van invloed op uw potentiële salaris, waaronder ervaring en anciënniteit.

Is Philadelphia Een goede plek om te werken als schoonheidsspecialiste?

Philadelphia heeft alle elementen om te slagen als schoonheidsspecialiste in de stad. Philadelphia staat op de 144e plaats van de 150 grootstedelijke gebieden in de VS voor huidgezondheid en -verzorging. Maar als we kijken naar de vraag van de stad naar huidverzorgingsprofessionals, erkennen bewoners de behoefte.

Het grootstedelijk gebied van Philadelphia is niet alleen de op vier na grootste werkgever in de branche, maar het gemiddelde jaarsalaris voor schoonheidsspecialisten is hoger dan het nationale gemiddelde salaris van schoonheidsspecialisten en het gemiddelde inkomen van schoonheidsspecialisten in de staat.

Referenties

vakscholenbij jou in de buurt.com

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *