7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in San Diego 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Elke cosmetologiestudent heeft zijn eigen leerstijl en persoonlijke doelen, en elk van de schoonheidsspecialistescholen in San Diego heeft verschillende sterke punten.

Of je nu ergens wilt werken met een gespecialiseerde opleiding of je wilt focussen op netwerken, San Diego heeft een school voor jou.

Lees ook: 9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Philadelphia| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Hoe lang zijn schoonheidsspecialiste scholen in San Diego?

Certificaten en associate degree-programma’s zijn beschikbaar op 2-jarige scholen voor schoonheidsspecialisten in de omgeving van San Diego; gediplomeerde schoonheidsspecialisten kunnen ook de nodige referenties verkrijgen om cosmetologiecursussen te geven.

Afgestudeerden van de middelbare school die voldoen aan de minimale lees- en schrijfnormen, komen in aanmerking om zich aan te melden voor een lijst met cosmetologiescholen in San Diego; Aanwezigheid bij een oriëntatiesessie is meestal ook vereist.

Je volgt hoorcolleges en practica. Afgestudeerden bereiden zich voor op staatslicentie-examens. Lees verder voor meer informatie over deze programma-opties.

CONTROLEER OOK: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Dallas

Wat zijn de schoonheidsspecialiste banen in San Diego?

Veel studenten die cosmetica studeren in Californië hopen in de entertainmentindustrie te werken. San Diego staat misschien niet bekend om zijn filmaanwezigheid, maar het is de thuisbasis van veel theater- en operagezelschappen.

Veel mensen vinden het leuk om zich te verkleden en hun haar te doen voor de opera, en natuurlijk betekent de aanwezigheid van theaters potentiële kansen voor toneelwerk.

Daarnaast staat San Diego bekend om zijn kunstgalerijen. Een opening van een galerie is meestal een glamoureuze gebeurtenis die zowel voor de kunstenaar als voor de kunstkijker een bezoek aan de showroom vereist.

Zoveel galerijen in de stad betekent meer evenementen (en meer evenementen betekent meer schoonheidsspecialisten!) San Diego heeft ook een van de grootste cruiseschipindustrieën in Californië.

Cruiseschepen hebben meestal schoonheidssalons en spa’s aan boord, dus als je van reizen houdt, is dit een geweldige manier om dit in je carrière op te nemen.

CONTROLEER OOK: Beste schoonheidsspecialiste-scholen in NJ

Hoe voor te bereiden op schoonheidsspecialiste school

De voorbereiding om schoonheidsspecialiste te worden in Californië begint met een door de Board goedgekeurd esthetiekprogramma, dat te vinden is op scholen voor medische schoonheidsspecialisten in San Diego of cosmetologiescholen in San Diego.

Een erkend programma voor schoonheidsspecialiste bestaat uit ten minste 600 uur training in alle aspecten van esthetiek, zoals chemische behandelingen, huidbehandelingen, ontharen en make-up aanbrengen, en huidanalyse.

Veel make-upscholen in San Diego bieden studentenklinieken met volledige service waarmee studenten hun nieuw verworven vaardigheden kunnen oefenen op echte klanten onder toezicht van instructeurs.

Verschillende scholen voor schoonheidsspecialisten in San Diego bieden ook gemengde programma’s aan waarmee studenten waardevolle ervaring kunnen opdoen en tegelijkertijd licenties kunnen verdienen op andere gebieden van cosmetologie, zoals elektrolyse en massagetherapie.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Maryland

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in San Diego 2023?

Na grondig onderzoek, ranglijsten, beoordelingen en waardeaanbiedingen, hebben we een lijst samengesteld met de beste schoonheidsspecialiste-scholen in San Diego, hun vereisten, kosten en hoe ze zich kunnen aanmelden. Hieronder staat de lijst.

# 1 San Diego City College

Het Esthetician-programma aan het San Diego City College biedt studenten basisvaardigheden om een ​​carrière in de esthetiekindustrie na te streven. Studenten leren de basispraktijken en procedures die nodig zijn om esthetische diensten aan het publiek te verlenen.

Cursusmodules: beginnend schoonheidsspecialiste, beginnend schoonheidsspecialiste laboratorium, gevorderde schoonheidsspecialiste en gevorderd schoonheidsspecialiste laboratorium.

Ook krijgen studenten een serieuze voorbereiding op het behalen van het staatsexamen. Een cijfer van C of hoger is vereist om door het programma te komen.

Studenten die de modules met succes hebben afgerond, ontvangen een certificaat van voltooiing en komen in aanmerking voor het California State Board Licensing Exam. Er zijn fulltime en parttime banen.

BEZOEK WEBSITE

#2 Bellus Academie

De Bellus Academy biedt een uitgebreid programma voor schoonheidsspecialisten dat ernaar streeft de industrienormen te verhogen door middel van hoogwaardige producten en biedt diepgaande opleidingen en trainingen met betrekking tot huidverjonging en huidverzorging.

Ervaren instructeurs gebruiken methoden die studenten betrekken bij visueel, mondeling, schriftelijk en praktijkgericht leren om hen voor te bereiden op succes op het staatslicentie-examen.

Door de samenwerking met CIDESCO bereiden studenten zich voor op een gespecialiseerde huidverzorgingscertificering waarmee ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en praktische ervaring kunnen opdoen.

Training omvat Europese methoden met behulp van moderne Amerikaanse technologieën. Afgestudeerden zullen blijk geven van bekwaamheid in het gebruik van professionele hulpmiddelen en komen in aanmerking voor het examen van de State Board.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Virginia | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 3 Jasmijn schoonheidsschool

Het programma voor schoonheidsspecialisten bij Jasmine Beauty School bestaat uit technische en praktische training die alle aspecten van huidverzorging behandelt. De faculteit zal lezingen, demonstraties en interactieve klassikale sessies gebruiken om de nodige theoretische training te dekken.

Cursusonderwerpen zijn onder andere wet- en regelgeving; handmatige, elektrische en chemische gezichtsbehandelingen; gezondheids- en veiligheidskwesties; desinfectie en sanitaire voorzieningen; anatomie en fysiologie; Wenkbrauwschoonheid, make-up en voorbereiding op de praktijk, inclusief professionaliteit, bijhouden van gegevens en voor en na chirurgische behandeling.

Tijdens praktische sessies leren studenten hoe ze de huid vóór de behandeling, huidaandoeningen, procedures en terminologie, applicatie en dag- en avondmake-up, en conventionele en elektrische gezichtsbehandelingen kunnen analyseren.

Studenten moeten theorie en operaties voltooien met een gemiddelde van 70% of hoger om af te studeren van het programma. Er worden dag- en avondlessen aangeboden. Het programma wordt gegeven in het Engels en Vietnamees.

BEZOEK WEBSITE

#4 Amerikaans schoonheidsinstituut

Het Esthetician-programma aan het American Institute of Beauty leert volwassenen de basisprincipes van huidverzorging zoals gedefinieerd door de California Board of Barbering and Cosmetology.

Studenten leren de huidverzorgingsbehoeften van een klant te analyseren, behandelingen en producten met klanten te bespreken, chemische peelings toe te passen om fijne lijntjes te verminderen, eenvoudige exfoliaties uit te voeren om mee-eters te verwijderen, ongewenst gezichtshaar te verwijderen, wenkbrauwen te verven, apparatuur te steriliseren, gezichtsmassages uit te voeren en meer nog een.

Om het programma te voltooien, moeten studenten een theoretisch cijfer van 75% hebben en slagen voor een afsluitend schriftelijk en praktisch examen.

Afgestudeerden zullen bereid zijn om de praktische en theoretische examens af te leggen die nodig zijn om een ​​cosmetologielicentie in Californië te verkrijgen. Parttime en fulltime roosters zijn mogelijk.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 8 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Hawaï | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#5 California Hair Design Academy

Het programma voor schoonheidsspecialiste aan de California Hair Design Academy biedt studenten praktijkervaring in het werken met klanten met behulp van ultramoderne apparatuur en producten.

Studenten maken gebruik van de DERMALOGICA-productlijn en tools uit de uitgebreide studentenkit. Naast de basis leren studenten geavanceerde technieken zoals hotstone-therapie, lichaamspakkingen, Jessner chemische peelings, microdermabrasie, Brazilian waxing en meer.

Instructeurs zullen studenten door het educatieve en interactieve systeem van Pivot Point LAB leiden met behulp van de gestileerde boeken en tablets die in de kit van de student worden geleverd.

Meer dan 150 uur van het curriculum bereidt studenten voor op het succesvol afleggen van het staatsexamen. Om af te studeren van het programma, moeten studenten regelmatig lessen volgen en toegewezen tests halen met een cijfer van 70% of hoger.

BEZOEK WEBSITE

#6 Palomar Instituut voor Cosmetologie

Palomar Institute of Cosmetology biedt een cosmetologieprogramma dat de kunst en wetenschap van echte spa-service omvat.

De school stelt studenten in staat om te studeren in een modern esthetisch laboratorium dat is uitgerust met hydraulische bedden.

Ze zullen het Pivot Point Esthetics-curriculum gebruiken terwijl ze werken met toonaangevende huidverzorgingslijnen. Trainingsgebieden zijn onder meer huidanalyse, ontharing, gezichtsbehandelingen en exfoliatie, en het aanbrengen van make-up.

De training omvat een uitgebreide voorbereiding op het staatsexamen. Afgestudeerden zullen bereid zijn om het licentie-examen te halen en een succesvolle carrière in de huidverzorgingsindustrie te beginnen. Dag- en avondroosters worden aangeboden.

BEZOEK WEBSITE

Controleer ook: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Miami| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 7 Paul Mitchell-school van San Diego

Het programma voor schoonheidsspecialiste bij Paul Mitchell omvat preklinische training en klinische service-ervaring. De eerste 262,5 uur voor voltijdstudenten en 225 voor deeltijdstudenten zullen worden besteed aan klassikale instructie over esthetische principes, technische informatie en professionele praktijk.

De resterende uren worden doorgebracht in het klaslokaal van de kliniek, waar studenten praktijkervaring opdoen in huidverzorging.

Studiegebieden omvatten wet- en regelgeving, anatomie en fysiologie, desinfectie en sanitaire voorzieningen, handmatige, elektrische en chemische gezichtsverzorging, gezondheid en veiligheid, wenkbrauwverzorging en make-up.

De faculteit beoordeelt en evalueert studenten gedurende het hele programma met behulp van schriftelijke, mondelinge en praktische testmethoden.

In theorie moeten studenten een GPA van 70% of hoger behalen om af te studeren van het programma. Aan het einde van het programma wordt een proefstaatsexamen afgenomen.

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

San Diego kan een geweldige plek zijn om een ​​carrière als schoonheidsspecialist in Californië te beginnen. In een onderzoek onder 150 grote metro’s stond de stad op de 106e plaats voor huidgezondheid en -verzorging, grotendeels dankzij de waarschijnlijkheid van huidkanker en vervuilingsniveaus.

Omdat schoonheidsspecialisten de huid reinigen en verjongen en klanten helpen de waarschuwingssignalen van huidbeschadiging en -ziekte te herkennen, hebben ze professionals zoals u nodig.

Als grote toeristische stad kunt u ook mensen uit het hele land en de wereld ontmoeten die komen voor de zon, ontspanning en spabehandelingen.

Lees verder: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in AZ| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Schoonheidsspecialiste Scholen in San Diego Veelgestelde vragen

Is San Diego een goede plek om cosmetologie te studeren?

San Diego is de op een na grootste stad van Californië (na Los Angeles) en een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van vier zeer gewaardeerde cosmetologieprogramma’s en de stad heeft enkele van de mooiste stranden van heel Amerika. Dit creëert een schilderachtige achtergrond voor uw cosmetologielessen.

Wat moet ik doen na het voltooien van het door de Commissie goedgekeurde programma voor esthetiek in San Diego?

Nadat u uw esthetiekprogramma in een goedgekeurde faciliteit hebt voltooid, moet u een examenaanvraag voor een schoonheidsspecialist invullen en deze samen met de initiële licentievergoeding van $ 115 indienen bij het bestuur. U kunt hier ook online solliciteren. De instelling waar u uw opleiding heeft gevolgd, moet de Raad een document bezorgen waarin uw opleiding wordt bevestigd.

Wat is de vereiste om een ​​gediplomeerde huidverzorgingsprofessional te worden in Californië?

Om een ​​gediplomeerde huidverzorgingsprofessional te worden, vereist Californië de voltooiing van een erkend schoonheidsspecialisteprogramma, dat bestaat uit 600 uur studie en het succesvol afleggen van schriftelijke en praktische examens om een ​​vergunning voor schoonheidsspecialist te verkrijgen. Als je een aspirant-estheticus in Californië bent en je carrière in de esthetiekindustrie wilt beginnen, is het vinden van een gerenommeerde school met een dynamisch esthetiekprogramma een geweldige eerste stap!

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *