7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Miami 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

In Miami zijn er tientallen scholen voor schoonheidsspecialisten en schoonheidsspecialisten verdienen een gemiddeld jaarsalaris.

Er wordt ook verwacht dat de staat tussen 2018 en 2028 een groei van 19% zal zien in cosmetologiecarrières, wat 8% hoger is dan het nationale gemiddelde. Lees verder om erachter te komen hoe je een schoonheidsschool in Miami, FL kunt vinden.

Zie ook: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in AZ| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Hoe lang zijn schoonheidsspecialiste scholen in Miami?

Cosmetologieprogramma’s in Miami, FL, worden meestal gevonden op certificaatniveau via staatsonderwijs en technische centra.

Voor deze programma’s moet u 1200 uur educatieve training volgen ter voorbereiding op het aanvragen van een licentie voor cosmetologie in Florida.

De training combineert klassikale lessen met laboratoriumoefeningen. Sommige programma’s bieden weekend- en avondlessen aan.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Virginia

Vereisten voor banen als schoonheidsspecialiste in Miami, FL

De Florida Board of Cosmetology regelt de vergunningverlening aan schoonheidsspecialisten in Florida.

Om een ​​gediplomeerde huidverzorgingsprofessional te worden, vereist de staat Florida het voltooien van een erkend esthetiekprogramma dat bestaat uit 260 uur studie aan een van de schoonheidsspecialistescholen in Miami, Florida.

Het voltooien van de schriftelijke en praktische examens voor een licentie voor schoonheidsspecialisten is ook vereist.

Als je een aspirant-estheticus in Florida bent en je carrière in de esthetiekindustrie wilt beginnen, is het vinden van een gerenommeerde school met een dynamisch esthetiekprogramma een belangrijke eerste stap!

In deze schoolgids vindt u een volledige lijst van schoonheidsspecialiste-scholen in Miami, Florida. Aanbevolen scholen zijn ASCP Premier School-leden die een geweldig esthetiekprogramma aanbieden en studentenvoordelen bieden die worden aangeboden door Associated Skin Care Professionals!

CONTROLEER OOK: 13 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Colorado

Hoe schoonheidsspecialiste te worden in Miami

Ten eerste zijn hier de basisstappen om schoonheidsspecialiste te worden in Florida:

  • Voordat je je aanmeldt bij de beste schoonheidsschool in Miami naar keuze. Met andere woorden, leren. Profiteer bijvoorbeeld van de basisinformatie van dit bericht over carrières in de schoonheidsspecialiste!
  • Meld u vervolgens aan bij een cosmetisch college bij u in de buurt.
  • Volg daarna de cosmetologiecursussen op school en ontvang een cosmetologiecertificaat.
  • Dan is het tijd om als leerling aan de slag te gaan.
  • Slaag na je afstuderen voor het Florida Esthetician State Board-examen.
  • Daarna begint je carrière als schoonheidsspecialiste! Vergeet niet uw licentie te verlengen.
  • Daar mag het echter niet eindigen. Veel schoonheidsspecialisten gaan bijvoorbeeld terug naar school om een ​​licentie te krijgen als Master Estheticians of Esthetician Instructors.

CONTROLEER OOK: 9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Philadelphia

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Miami 2023?

#1 Aveda Instituut – Miami

Aveda’s coole salon in Miami staat op de tweede plaats in Florida en is daarom een ​​van de beste cosmetologiescholen in Miami, Florida.

De school is gebaseerd op het traditionele Aveda-systeem, waardoor afgestudeerden toegang krijgen tot een groot salonnetwerk dat tal van carrièremogelijkheden biedt. 77 procent van de Aveda-studenten studeert op tijd af en 76 procent vindt vrijwel onmiddellijk een baan.

Voeg de nationale beurzen toe die aan studenten worden aangeboden en dat Aveda VA-voordelen accepteert. Je weet dat je een school hebt die de juiste balans heeft gevonden tussen excellentie en betaalbaarheid.

Maar zelfs de beste stylist heeft zakelijk inzicht nodig om echt te slagen in de branche. Aveda Miami helpt bij het ontwikkelen van die vaardigheden om ervoor te zorgen dat afgestudeerden een voorsprong hebben in de zakelijke kant van schoonheid en ongeëvenaarde cosmetologietraining.

BEZOEK WEBSITE

#2 Schoonheidsscholen van Amerika – Miami

BSA heeft vijf campussen verspreid over Zuid-Florida en kan bogen op een diverse studentenpopulatie, die een gastvrije omgeving biedt voor internationale studenten die zich willen vestigen in de schoonheidssalon-industrie.

Hun kernwaarden zijn eerlijkheid, respect en uitmuntendheid, wat blijkt uit hun cijfers: 51 procent op tijd afstuderen en 88 procent plaatsingspercentage – de beste in de staat!

De afdeling Career Services van BSA helpt afgestudeerden aan een baan. De school gelooft in het uitrusten van studenten met de stylingvaardigheden die nodig zijn om staatslicentie-examens te halen en de zakelijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in schoonheidssalons.

VA-voordelen worden geaccepteerd, evenals sommige beurzen, waaronder de Bright Futures Scholarship for Children of Wounded or Disabled Veterans.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#3 La Belle schoonheidsacademie

Het huidverzorgingsprogramma bestaat uit 300 uur, waarvan 100 uur voor studentenvoorzieningen.

De eerste helft van het programma is in de klas. Je leert door middel van door een instructeur geleide theoretische lezingen, interactieve oefeningen en demonstraties, door een instructeur geleid hands-on leren en speciale evenementen en workshops.

De tweede helft is gewijd aan het toepassen van verworven publieke vaardigheden in het schoolsanatorium onder begeleiding van een instructeur.

Zodra alle theorie- en service-uren zijn voltooid en u slaagt voor het eindexamen, ontvangt u uw diploma en vraagt ​​u uw licentie aan via de school.

BEZOEK WEBSITE

#4 Medische Universiteit van Florida

Dit is een educatieve certificeringscursus voor diegenen die meer kennis willen opdoen in huidverzorging.

Deze cursus bestaat uit 60 uur geavanceerde esthetische procedures voor een schoonheidsspecialiste die op esthetisch gebied werkt of is afgestudeerd aan de esthetische school en is gecertificeerd als aderlatingsspecialist.

Het omvat ook gespecialiseerde training in de nieuwste esthetische praktijktechnologieën en speciale technieken, zoals het extraheren van bloedplaatjesrijk plasma of fibrinogeen uit het bloedmonster van een cliënt en het aanbrengen op de huid.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Oklahoma | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#5 Educatief centrum Miami Lakes

Deze school biedt open inschrijving voor iedereen ouder dan 16 jaar die niet op de middelbare school zit. Voor uw gemak worden er veel dag- en avondprogramma’s aangeboden.

De school werkt volgens een trimesterschema en je kunt meestal aan het begin van elke sessie met cursussen beginnen.

Miami Lakes Adult Education Center biedt een cosmetologieprogramma dat u kwalificeert om het cosmetologielicentie-examen in Florida af te leggen.

Het cosmetologieprogramma combineert traditioneel klassikaal leren met praktische labsessies die u technische ervaring bieden voordat u het veld betreedt.

Tijdens deze lessen oefen je je nieuw verworven vaardigheden op etalagepoppen en klanten.

BEZOEK WEBSITE

#6 Technische Universiteit van Sheridan

Elke 9 of 18 weken starten er nieuwe cosmetologiecursussen op deze school, ongeveer 45 kilometer van Miami.

De lessen die je in dit programma volgt, kunnen ook worden toegepast op de Associate in Industrial Management Technology van de school, een 2-jarige opleiding.

Cursussen in dit programma kunnen je voorbereiden op het schoonheidsexamen. U kunt leren over haarkleuring, chemische ontspanning en huid- en nagelverzorging.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 7 Het Engelse centrum

Het English Center maakt deel uit van Miami-Dade County Public Schools en is een faciliteit voor volwassenenonderwijs in het centrum van Miami.

Het cosmetologieprogramma van 1200 uur bereidt je voor op het cosmetologielicentie-examen in Florida. Je leert over nagel-, huidverzorgings-, haar- en make-uptechnieken.

Om een ​​certificaat te behalen, moet u slagen voor een staatslicentie-examen.

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

De stappen om medisch schoonheidsspecialiste te worden in Miami zijn dezelfde als die voor een schoonheidsspecialiste voor huidverzorging. U moet ook ten minste 260 uur formele training volgen.

Hoewel er in Florida geen standaardprogramma voor medisch schoonheidsspecialiste is, zijn er verschillende rigoureuze programma’s beschikbaar. Dienovereenkomstig, als je naar de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Miami, Florida gaat, heb je de beste kansen op werk.

Lees ook: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Arkansas | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Schoonheidsspecialiste Scholen in Miami Veelgestelde vragen

Zijn er veel vraag naar schoonheidsspecialisten in Miami?

Esthetiek zal naar verwachting in 2020 landelijk met 25 procent groeien, sneller dan de meeste andere beroepen. Er worden nieuwe spa’s en salons geopend in Florida, waardoor de vraag naar huidverzorgingsprofessionals toeneemt. Sommige facialists exploiteren mobiele salons en bieden on-site diensten aan klanten.

Hoeveel doen schoonheidsspecialisten In Miami Verdienen?

Ter vergelijking: schoonheidsspecialisten in Florida verdienen ongeveer $ 16,40 per uur. Met andere woorden, dat is een salaris van $ 34.120. Schoonheidsspecialisten in het 90e percentiel verdienen echter ongeveer $ 55.050 in Florida. Ook zijn de baanvooruitzichten voor schoonheidsspecialisten in de huidverzorging uitstekend! Het aantal beschikbare banen zal tussen 2014 en 2024 naar verwachting met 12% toenemen.

Hoeveel kosten scholen voor medische schoonheidsspecialisten In Miami?

In totaal kost het programma $ 12.600. En er is geld! Het belangrijkste is dat u automatisch wordt goedgekeurd als u in een vroeg stadium 20% kunt storten. En als je het voor je afstuderen aflost, is het rentepercentage 0%.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *