7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana 2023| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Scholen voor schoonheidsspecialisten in Indiana leren studenten gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up en technieken voor huidverbetering.

Studenten leren ook epilatie- en harstechnieken, salonprocedures, ethiek, veiligheid en hygiëne. Ze leren hoe ze de huid kunnen analyseren en aanbevelingen kunnen doen voor huidverzorgingsregimes.

Om een ​​licentie voor cosmetologie in Indiana te verkrijgen, moeten studenten 18 jaar oud zijn en een diploma van de 10e klas of gelijkwaardig hebben. Ze moeten zich inschrijven voor een erkende schoonheidsschool in Indianapolis en gedurende drie jaar 700 uur huidspecialistische opleiding volgen.

Zie ook: 16 beste handelsscholen in Oklahoma

Hoe lang zijn schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana?

Indiana heeft een behoorlijk streng schoolbeleid. Ze hebben minstens 700 uur op de schoonheidsschool nodig, met lessen over basishuidverzorging, make-up aanbrengen, veiligheid en sanitaire voorzieningen, gezichtsmassage en ontharing, om er maar een paar te noemen.

Indiana staat niet toe dat stage-uren het onderwijs vervangen. U moet een geregistreerd programma volgen op een schoonheidsschool, anders kunt u geen licentie krijgen.

Nadat je bent afgestudeerd, moet je volgens het staatsbestuur nog steeds certificeringstests afleggen. U moet ten minste 18 jaar oud zijn op het moment van testen, ten minste een opleiding in de tiende klas hebben gevolgd en een bewijs hebben van uw cursus van 700 uur.

Het schriftelijke Pearson VUE-examen behandelt verschillende onderwerpen, waaronder veiligheid, ongevallenpreventie, archivering, huidaandoeningen, microdermabrasie, aromatherapie en al het andere dat in uw cursus aan bod komt.

CONTROLEER OOK: Beste schoonheidsspecialiste scholen in Oklahoma

Vereisten voor schoonheidsspecialiste in Indiana

Je moet ten minste 18 jaar oud zijn, de 10e klas en ten minste 700 uur van de Indiana schoonheidsspecialiste school hebben voltooid en een score van ten minste 70% hebben behaald op de schriftelijke en praktische examens.

Dien een transcriptie van een middelbare schooldiploma en een transcriptie van een schoonheidsschool in als je buiten de VS hebt gestudeerd. Iedereen met een strafblad moet ook een kopie bijvoegen waaruit de aard van de veroordeling, de datum, het uur van de proeftijd, enz. blijkt.

Indiana zou enige speelruimte toestaan ​​als uw vorige staat of land andere vereisten had om schoonheidsspecialiste te worden.

Als de staat bijvoorbeeld geen 700 uur training vereist, kunt u een jaar gelicentieerde praktijk inwisselen voor 100 uur training. U moet echter ten minste 400 uur esthetische training volgen aan een schoonheidsschool.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Virginia

Hoe een gediplomeerde schoonheidsspecialiste te worden in Indiana

De vergunningverlening aan schoonheidsspecialisten in Indiana wordt gereguleerd door de Indiana Board of Cosmetology and Barbering Examiners.

Om een ​​gediplomeerde huidverzorgingsprofessional te worden, vereist Indiana de voltooiing van een erkend schoonheidsspecialisteprogramma, dat bestaat uit 700 uur studie en het succesvol afleggen van de schriftelijke en praktische examens voor de schoonheidsspecialiste.

Als je een aspirant-cosmetoloog in Indiana bent en je carrière in de esthetiekindustrie wilt beginnen, is het vinden van een van de gerenommeerde schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana met een dynamisch esthetiekprogramma een geweldige eerste stap!

In deze schoolgids vindt u een volledige lijst van scholen voor schoonheidsspecialisten in Indianapolis. Aanbevolen scholen zijn ASCP Premier School-leden die een geweldig esthetiekprogramma aanbieden en studentenvoordelen bieden die worden aangeboden door Associated Skin Care Professionals!

CONTROLEER OOK: Beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina

Kunnen schoonheidsspecialisten Dermaplaning doen in Indiana?

Dermaplaning is een relatief nieuwe maar verrassend populaire procedure. Dit houdt in dat het mes zachtjes onder een hoek langs de huid wordt gewreven om haar, perzikkleurige dons en dode huidcellen te verwijderen.

Dermaplaning wordt ook vaak gebruikt in combinatie met andere behandelingen, zoals chemische peelings of maskers, omdat deze gemakkelijker in de huid doordringen en de resultaten verbeteren.

Zoals altijd hebben verschillende staten verschillende eisen. Staten zoals Florida, Texas en Californië staan ​​niet toe dat schoonheidsspecialisten en schoonheidsspecialisten deze procedure uitvoeren – alleen medische professionals.

Staten zoals Colorado staan ​​​​echter gediplomeerde schoonheidsspecialisten toe om dit te oefenen, maar alleen als ze eerst zijn opgeleid en gecertificeerd in dermaplaning.

Als u niet zeker weet wat uw staatsbeperkingen zijn, neem dan contact op met uw staatsbestuur en vraag naar eventuele aanvullende licentievereisten die mogelijk vereist zijn.

CONTROLEER OOK: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in AZ

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana?

Na grondig onderzoek, ranglijsten, beoordelingen en waardeaanbiedingen hebben we een lijst samengesteld met de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana. Hieronder vindt u de lijst.

#1 Don Roberts School of Hair Design – Schererville

Don Roberts opende zijn eerste schoonheidsschool in 1961, waardoor het een van Indiana’s beroemdste schoonheidsspecialiste-scholen werd.

Zijn motivatie was om goed opgeleide werknemers voor zijn salons te produceren, een hoge standaard die nog steeds van kracht is.

84 procent van de studenten studeert op tijd af en 86 procent vindt onmiddellijk een baan in de branche via het stageprogramma van de school.

Als lokale instelling doet de Don Roberts School veel aan gemeenschapswerk, van carrièredagen op de middelbare school tot geldinzamelingsacties voor kanker. De school accepteert GI Bill-voordelen van gekwalificeerde veteranen.

BEZOEK WEBSITE

#2 Rudae’s School of Beauty Culture – Fort Wayne

Rudae’s biedt up-to-date instructie in de nieuwste schoonheids- en huidverzorgingstechnieken, wat resulteert in een grote vraag naar afgestudeerden.

Drieëntachtig procent gaat na afronding van de cursus direct aan de slag in de branche. Vijfenzeventig procent voltooit het esthetiekschoolprogramma op tijd.

Met als doel de training te bieden die elke student nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken, mist Rudae’s de essentiële zakelijke aspecten van leren niet, door managementvaardigheden bij te brengen aan elke student van de cursus.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: 10 beste handelsscholen in NYC New York| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#3 De Salon Professionele Academie – Evansville

TSPA begrijpt dat ze slechts de eerste stap zijn voor studenten naar een lange carrière vol creativiteit en kansen, en ze geloven dat het hun taak is om het artistieke potentieel van deze studenten te maximaliseren.

Ze omvatten een trainingsprogramma dat is ontwikkeld in samenwerking met de beroemde salon Redken 5th Avenue in New York. Dit reductiesysteem is op geen enkele andere school in Indiana beschikbaar… misschien een van de redenen dat TSPA-afgestudeerden een plaatsingspercentage van 80 procent hebben.

Een andere reden zou kunnen zijn dat de school een uitstekende afdeling voor loopbaanontwikkeling heeft en een goed percentage diploma’s op tijd afstudeert, wat aantoont dat afgestudeerden hier afmaken waar ze aan begonnen zijn!

De stijlvolle klassieke vloer van de Academie is de beste in de staat. De school biedt zowel zakelijk onderwijs als stijlonderwijs aan. Beurzen zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten.

BEZOEK WEBSITE

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Indianapolis?

#4 Aveda Fredrick Instituut – Indianapolis

Aveda Fredric ontwikkelt toekomstige leiders in esthetiek, en ze doen het in stijl!

De buitenaardse blauwe spa ontspant klanten met een plafond vol fonkelende sterren, terwijl de heldere, schone, grote salonvloer volledig is uitgerust met de nieuwste apparatuur en huidverzorgingsproducten.

Als onderdeel van het grotere Aveda-netwerk kunnen afgestudeerden rekenen op een arbeidsbemiddelingsdienst die banen vindt in veel Aveda-salons en spa’s. Een basisopleiding bedrijfskunde zorgt ervoor dat afgestudeerden meer weten dan hun huidverzorging als ze vertrekken.

De school heeft een lager collegegeld en accepteert VA-voordelen. Hij voelt ook maatschappelijke verantwoordelijkheid door deel te nemen aan borstkankerevenementen en milieuprogramma’s van de aarde en de maan.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 10 beste handelsscholen in Colorado

#5 Textures Institute of Cosmetology – Indianapolis

Texturen zijn geen cookie-cutter. Terwijl het instituut dezelfde diepgaande training biedt als andere cosmetiekscholen.

Het gaat ook een stap verder door contact te leggen met organisaties zoals de Indiana Black Expo om ervoor te zorgen dat studenten worden blootgesteld aan het echte werk.

75 procent on-time voltooiing en een plaatsingspercentage van 89 procent zijn ook hoge aanbevelingen. Bedrijfstrainingen maken deel uit van het pakket bij Textures. Er zijn beurzen beschikbaar en VA-voordelen worden geaccepteerd.

BEZOEK WEBSITE

#6 Tricoci Universiteit voor schoonheidscultuur – Indianapolis

Er is veel vraag naar Tricochi-studenten in salons en spa’s voor de training en professionele benadering van esthetiek die ze daar leren.

De school richt zich op het onderwijzen van de wetenschappelijke basis van huidverzorging en het voortbouwen op deze basis om een ​​uitgebreide opleiding over het onderwerp te ontwikkelen. Honderd procent van de studenten studeert op tijd af, met heel weinig schulden.

De school biedt beurzen aan en accepteert VA-voordelen, waardoor de kosten verder worden verlaagd. Het werkgelegenheidsprogramma helpt afgestudeerden na hun afstuderen aan werk te komen.

Ten slotte bereidt een sterk element van zakelijke vaardigheden in het curriculum studenten voor op een toekomst in salonmanagement of -eigenaarschap.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: Beste handelsscholen in Californië

#7 Empire Schoonheidsschool – Indianapolis

Empire blaast elke andere school in de staat uit het water wat betreft werkgelegenheid: 97 procent van de afgestudeerden heeft een plaats in de branche wanneer ze de Indianapolis-vestiging van deze schoonheidsschoolketen verlaten.

Studenten houden hun klantenboek bij terwijl ze op school zitten, wat waardevolle praktijkervaring opdoet. Lager dan gemiddeld collegegeld maakt deze school van grote waarde!

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

De Cosmetology and Hairdressing Division van de Indiana Professional Licensing Agency geeft licenties af aan schoonheidsspecialisten. U moet 700 uur esthetiektraining volgen aan een schoonheidsschool in Indiana en uw school moet een certificaatformulier voor schoonheidscultuureducatie invullen voordat u een licentie kunt aanvragen.

Je opleiding esthetiek is verdeeld tussen klassikaal en praktijkgericht leren. Verwacht dat je school je vraagt ​​om het aantal praktijkuren of projecten die je hebt afgerond bij te houden en je voortgangsrapport door je docent te laten ondertekenen en paraferen.

Schoonheidsspecialiste Scholen in Indiana Veelgestelde vragen

Hoeveel verdienen schoonheidsspecialisten in Indiana?

Het gemiddelde jaarsalaris voor schoonheidsspecialisten in deze regio is $ 25.930, exclusief fooien. Het gemiddelde jaarsalaris van de staat voor huidverzorgingsprofessionals is $ 29.560. De stad Indianapolis is echter het tiende best betalende grootstedelijke gebied van het land. Het salaris in Indianapolis is gemiddeld $ 40.580 per jaar, exclusief fooien.

Kan ik als schoonheidsspecialiste in Indiana werken met een licentie voor schoonheidsspecialiste uit een andere staat?

U kunt een wederkerigheidsvergunning aanvragen als u een vergunning hebt als schoonheidsspecialist in een andere staat of een ander land. Aanvragers moeten $ 40 betalen en een kopie bijvoegen van hun certificaat van de staat of het land waar ze eerder hebben gewerkt (of een Engelse vertaling als de documenten uit een ander land kwamen).

Zijn Schoonheidsspecialisten goed betaald in Indiana?

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics biedt Indiana veel goede kansen op werk voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Zuid-Indiana, een niet-grootstedelijk gebied, is het op drie na best betalende gebied van het land.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *