7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Dallas 2023 | Vereiste, kosten en hoe aan te vragen

Als je je cosmetologiecarrière wilt beginnen in Dallas, Texas, zijn de schoonheidsspecialistescholen in Dallas hieronder, die allemaal voldoen aan de staatsvereisten, een geweldige plek om te beginnen.

U moet naar school gaan in de staat waarin u wilt oefenen. De meeste staten vereisen dat je afstudeert aan een erkende school.

Lees ook: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in San Diego| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Is Dallas een goede plek om cosmetologie te studeren?

Dallas, Texas, staat meestal bekend om de Dallas Cowboys en de State Fair of Texas, maar deze populaire toeristenbestemming heeft een bloeiende beautyscene die elk jaar groter wordt.

Populaire schoonheidsmerken die in Dallas zijn begonnen, zijn onder meer Mary Kay, Sally Beauty en Cetaphil. Bijna elk jaar komt er wel een nieuw merk bij dat zeer succesvol is.

Grote merken kunnen jaarlijks miljoenen en zelfs miljarden dollars binnenhalen.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Maryland

Zijn er schoonheidsspecialiste-scholen in Dallas, Texas?

De Dallas Metroplex biedt verschillende scholen voor schoonheidsspecialisten in Dallas om uit te kiezen, en veel bieden financiële hulp of helpen studenten bij het vinden van middelen voor beurzen en beurzen.

Cosmetologiescholen in Dallas bieden een breed scala aan cursussen, van haar en make-up tot esthetiek en nagels.

Als je van plan bent om naar de schoonheidsschool in Dallas, TX te gaan om in een salon te kunnen werken of je eigen bedrijf te starten, dan is dit een geweldige plek om te wonen en te werken.

Ze hebben het Dallas Area Rapid Transit (DART) -systeem, dat lightrail en bussen aanbiedt om afgelegen delen van Dallas te verbinden met het centrum van Dallas.

Ze zijn de thuisbasis van verschillende winkelcentra met genoeg te doen en te eten, dus je kunt jezelf gemakkelijk vermaken als je vrije tijd hebt.

CONTROLEER OOK: 13 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Orlando

Hoe lang duurt de Dallas Esthetician School?

De eerste stap om een ​​licentie als schoonheidsspecialist in Texas te krijgen, is het voltooien van een door de commissie goedgekeurd trainingsprogramma van ten minste 750 uur op een van de scholen voor schoonheidsspecialisten in Dallas, Texas.

Het goedgekeurde programma voor esthetiek omvat zowel klassikale als klinische (hands-on) training, waar je alles leert, van hygiëne en veiligheid tot het beoefenen van aromatherapie.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Utah

Hoe word je een schoonheidsspecialiste in Dallas, Texas

Texas is een van de weinige staten die een licentie voor schoonheidsspecialiste / manicure aanbieden. Als je deze dubbele licentie wilt halen, kun je eerst een esthetiekprogramma volgen en daarna een manicureprogramma, minimaal 600 uur, of een gemengd programma van 1.200 uur.

De Commissie moet het gemengde programma voor schoonheidsspecialiste/manicure dat u kiest, goedkeuren. Gelicentieerde schoonheidsspecialisten in Texas genieten van kansen op veel locaties, zoals spa’s, salons en kantoren van medische professionals.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kun je je specialiseren in een van de verschillende gebieden, zoals make-up, gezichtsbehandelingen of harsen, of je kunt genieten van een bredere professionele praktijk.

Naast het werken in een salon of spa, werken veel schoonheidsspecialisten als onafhankelijke contractanten. Waar je carrière als schoonheidsspecialiste in Texas je ook brengt, je kunt er zeker van zijn dat er verschillende kansen voor je zijn.

CONTROLEER OOK: 13 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Colorado

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Dallas 2023?

#1 Aveda Arts & Sciences-instituten

Aveda is ideaal voor ondernemers die cosmetologie willen leren en hun eigen bedrijf willen starten. Hun cosmetologiecursus omvat bedrijfsontwikkeling, detailhandel en het aantrekken en behouden van nieuwe klanten.

Naast het zakelijke aspect omvat het programma het knippen en kleuren van haar, haartextuur, make-up en nagels. De cursus begint met klassikaal leren, gaat naar de praktijk en eindigt met het bestuderen van het zakelijke aspect.

Met het programma kun je verschillende specialisaties voltooien, waaronder die van een colorist, visagist, salonmanager of een opleiding bij Aveda.

BEZOEK WEBSITE

#2 Fort Worth schoonheidsschool

Het esthetiekprogramma aan de Fort Worth Beauty School bereidt studenten voor op de wereld van de huid in een spa-omgeving.

De theorie en hands-on training behandelen de basis van huidverzorging. Toch zullen ze ook de cursussen bevatten die nodig zijn voor aanvullende certificeringen om afgestudeerden een concurrentievoordeel in de branche te geven.

De school is een partnerschool van Dermalogica, dus studenten zullen profiteren van hun opleiding en producten.

Je moet afgestudeerd zijn aan de middelbare school en een kopie van je diploma, cijferlijst, GED of homeschool-diploma overleggen.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 9 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Philadelphia| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 3 Ogle-school

De Ogle School of Hair, Skin and Nails biedt een cosmetologieprogramma dat je alles leert wat je moet weten over haar, inclusief wassen, knippen, stylen en kleuren.

Het programma zal studenten trainen in manicures, gezichtsbehandelingen en beheer van salondekking. Het cosmetologieprogramma dekt geen make-up. Als je het wilt leren, zal hun schoonheidsspecialiste cursus het behandelen en huidverzorging.

De Ogle School maakt gebruik van moderne technologie om het leren van studenten te vergemakkelijken. Studenten kunnen bij hun studie een iPad kiezen om toegang te krijgen tot verschillende waardevolle tools die het studeren en communiceren met andere studenten vergemakkelijken.

BEZOEK WEBSITE

#4 3D wimper- en wenkbrauwacademie

3D Lash and Brow is een partnerschool van Dermalogica, zodat studenten schoonheidsspecialiste de best mogelijke opleiding kunnen krijgen. De school heeft een vergunning en is goedgekeurd door TDLR.

Het curriculum omvat een intensieve opleiding voor een carrière als schoonheidsspecialist in overeenstemming met de industriestandaarden. Studenten kunnen het programma online (100), persoonlijk of als hybride student voltooien.

Hybride studenten voltooien 50% van hun cursussen online. Cursusonderwerpen zijn wimperextensions, wenkbrauwlaminering, wenkbrauwverven, gezichtsbehandelingen, make-up, harsen, lichttherapie, klantenzorg, chemie, voeding, aromatherapie, wenkbrauwverven en meer.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Virginia | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

#5 Paul Mitchell de School Dallas

Al meer dan 30 jaar transformeert Paul Mitchell’s School of Dallas studenten in professionals via haar cosmetologieprogramma. Het programma kent drie niveaus: basis, adaptief en creatief.

Het basisniveau leert studenten de basis, zoals weven en stylen, permanenten en stijlen, en knippen en kleuren van haar. Het omvat ook make-up, nagels en gezichtsbehandelingen. Alle leerlingen oefenen op mannequins.

Het adaptieve niveau geeft studenten een salonachtige ruimte om hun vaardigheden met echte mensen te oefenen. Dit is de fase waarin studenten leren uitstekende klantenservice te bieden.

Het creatieve niveau stelt studenten in staat om zelfstandig onder begeleiding te werken aan het opbouwen van een portfolio, het verbeteren van vaardigheden en het ontwikkelen van snelheid.

BEZOEK WEBSITE

#6 Salon Boutique Academie

Salon Boutique Academy biedt een flexibel cosmetisch programma dat perfect in elk schema past. Ze bieden voltijd-, deeltijd-, dag- en avondlessen, zodat u rond uw schema kunt werken. Spaanse lessen zijn ook beschikbaar.

Hun cosmetologieprogramma besteedt 800 uur aan het onderwijzen van studenten aan het knippen, kleuren en stylen van haar, evenals de vaardigheden die nodig zijn om een ​​professional te zijn en een salon te bezitten.

Er wordt 200 uur besteed aan huidverzorging, zoals gezichtsbehandelingen en ontharing. Nagelverzorging duurt 100 uur. Studenten oefenen op mannequins en modellen en kunnen later hun vaardigheden testen op klanten onder toezicht van instructeurs.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 8 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Hawaï | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

# 7 Dallas Skin Institute

Het cosmetologieprogramma van het Dallas Skin Institute omvat haar, nagels en wimpers. In dit programma van 1000 uur leren studenten hoe ze mannequinhaar, manicures en pedicures en technieken voor wimperverlenging moeten knippen en kleuren.

De cursus bereidt studenten voor op het staatsexamen en laat ze kennismaken met zakelijke ideeën. Dit zal hen helpen hun vaardigheden vrijwel onmiddellijk na hun afstuderen toe te passen.

Studenten krijgen ook de kans om een ​​schoonheidsshow uit de vrije hand te doen om zelfstandig te werken en te pronken met hun nieuwe vaardigheden terwijl ze die leren.

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

Cosmetologie gaat hand in hand met vele diensten, zoals massage of ontharing, dus we hebben ervoor gezorgd dat we u verschillende scholen laten zien voor elke smaak.

Op deze lijst bieden de meeste scholen voor schoonheidsspecialisten in Dallas, Texas, financiële hulp, hoewel sommige dat niet doen. Als ze geen financiële hulp kunnen bieden, hebben ze medewerkers die je graag helpen bij het vinden van beurzen en beurzen om de cursus betaalbaarder te maken.

Veel cosmetologiescholen in Dallas bieden opleidingen aan in cosmetologie, nagelverzorging, kappers en esthetiek. Als je naar verschillende scholen kijkt, valt het je misschien op dat de lengte van het programma van school tot school verschilt.

Alle scholen moeten echter voldoen aan de vereisten van het Texas Department of Licensing and Regulation. Vereisten variëren van 600 uur voor nagelstylisten tot 1.500 uur voor schoonheidsspecialisten.

Lees ook: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Miami| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Schoonheidsspecialiste Scholen in Dallas Veelgestelde vragen

Hoeveel verdienen schoonheidsspecialisten in Dallas?

Dallas heeft de op drie na hoogste werkgelegenheidsgraad voor schoonheidsspecialisten, met meer dan 1.800 mensen. Als u schoonheidsspecialist bent in Dallas, kunt u verwachten dat uw startloon rond de $ 12,92 per uur ligt, iets lager dan het nationale gemiddelde.

Omdat cosmetologiescholen in Dallas je echter opleiden om een ​​gecombineerde licentie voor cosmetologie en manicure te behalen, heb je twee keer zoveel kans om werk te vinden.

Zijn schoonheidsspecialisten Gevraagd in Dallas?

Hoewel de nationale baanvooruitzichten voor schoonheidsspecialisten en schoonheidsprofessionals uitstekend zijn, kunnen schoonheidsspecialisten in Texas een nog betere baanvooruitzichten voorspellen. Schattingen laten een toename van 21% zien in vacatures tussen 2010 en 2020, wat zich vertaalt naar ongeveer 1.800 nieuwe schoonheidsbanen in de hele staat per jaar.

Wat moet ik doen na het voltooien van het door de Commissie goedgekeurde programma voor esthetiek in Dallas?

Na succesvolle afronding van een door de Commissie goedgekeurd programma voor schoonheidsspecialiste in Dallas, TX, moet u een licentiestatus als schoonheidsspecialist aanvragen door een licentie voor cosmetologie in te vullen door middel van onderzoek (selecteer een esthetiek-majoor) en deze samen met een vergoeding van $ 50 in te dienen bij het Texas Department of Licensing en Verordening (TDLR).

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *