15 beste lasscholen in Alabama in 2023 | Voorwaarden

Hoewel Alabama de thuisbasis is van goedhartige burgers, fantastische stranden en uitstekend voetbal, kun je verschillende instellingen in de staat vinden. Onder deze instellingen vindt u uitzonderlijke lasscholen waar u kwaliteitservaring kunt opdoen met behulp van moderne apparatuur om te leren lassen.

Een lasschool bereidt je voor op alle lascarrières – hanteren, verbinden, bouwen en repareren van metalen. En in Alabama bieden lasscholen niets dan kwaliteit. Ze zijn van mening dat geïnteresseerde studenten gemotiveerd moeten blijven naarmate ze verder komen in hun lascarrière. Ze bieden boeiende training om ze op de been te houden en ervoor te zorgen dat ze professionele lassers worden.

Mocht u naar een lasschool in Alabama moeten gaan, lees dan verder terwijl we u door de 15 beste lasscholen in de staat leiden. Ook leest u gerelateerde subonderwerpen en veelgestelde vragen (FAQ’s).

Zie ook: 15 beste lasscholen in Missouri

Zijn er lasscholen in Alabama?

Lasscholen in Alabama bieden studenten de nodige vaardigheden voor een succesvolle lascarrière. Ze zijn ook gemakkelijk toegankelijk, hebben gunstige leeromgevingen en gedetailleerde praktische sessies. Als zodanig kunnen we zeggen dat Alabama uitzonderlijke kostscholen heeft.

Hoe kom ik in lasscholen in Alabama?

Om toegelaten te worden tot een lasschool in Alabama, moet je klaar zijn voor de uitdagingen. Dit komt omdat je een reeks trainingen doorloopt, zoals Gas Tungsten Arc Welding (TIG), Metal Arc Welding (MIG) en Shielded Metal Arc Welding (Stick). En deze training vereist inzet.

Je moet een middelbare schooldiploma of een equivalent van General Educational Development (GED) behalen. Daarna zijn er geen strenge eisen vanuit lasscholen. Je moet jezelf zijn en je concentreren op je training als je wordt aangenomen.

Hoe lang zijn lasscholen in Alabama?

Je tijd op de lasschool in Alabama hangt af van je interesse en het trainingsprogramma waarvoor je kiest. Er zijn namelijk verschillende soorten lasseropleidingen. Maar gemiddeld duurt het tot 2 jaar voordat lasscholen in Alabama klaar zijn.

Beste lasscholen in Alabama

Hier nemen we je mee door de 15 beste lasscholen in Alabama. Houd er rekening mee dat deze lijst is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder reputatie, beoordelingen en recensies. Ze bevatten:

#1. Alabama Pipe Welders Academy

Studenten aan de Alabama Pipe Welders Academy krijgen een uitzonderlijke hands-on training met geweldige apparatuur en gekwalificeerde instructeurs. De betalingssystemen zijn ook flexibel, en dat maakt het erg gewild. Welnu, het beste detail van de school is de unieke trainingsstijl. Studenten worden blootgesteld aan scenario’s uit het echte leven en bereiden hen voor op verschillende lassituaties. Bovendien bevindt de school zich in Mobile, AL.

Bezoek school

#2. JF Drake State Gemeenschap en Technische Universiteit

Gelegen in Huntsville, AL, kunnen studenten van deze school een 2-jarige cursus volgen om hun professionele certificaat in lassen te behalen. De school zorgt ervoor dat studenten in minder dan een jaar professionals worden door middel van de nodige training en functionele apparatuur. Daarna kunnen ze zich wagen aan verschillende gebieden, zoals solderen, snijden, hardsolderen en lassen, waardoor de diversiteit van het laspersoneel in Alabama wordt vergroot.

Bezoek school

Lees ook: 15 beste lasscholen in Georgië

#3. Lawson staat gemeenschapscollege

Lawson State Community College is gevestigd in Birmingham, Alabama. Studenten worden op de school blootgesteld aan verschillende aspecten van professioneel lassen, zoals het inspecteren van lasprojecten, booglassen en het lezen van blauwdrukken.

De school neemt ook deel aan Skills USA voor studenten die willen deelnemen aan de nationale wedstrijd – de lascategorie. Bovendien kunnen studenten na hun verblijf op de school AWS-gekwalificeerd worden.

Bezoek school

#4. Bisschop Staatscommunity College

Deze school geeft een 2-jarig lastrainingsprogramma in Mobile, AL. Studenten op de school genieten van kwaliteitstraining in verschillende aspecten van lassen en veiligheidsmaatregelen. Bovendien leren ze praktische werkethiek en hoe ze gevaarlijke situaties moeten manoeuvreren. Bovendien is het betaalbaar voor zowel inwoners van de staat als van buiten de staat.

Bezoek school

Lees ook: 15 beste lasscholen in Ohio

#5. Centraal Alabama Community College

Behalve dat het betaalbaar is voor zowel in-state als niet-ingezetenen, biedt Central Alabama Community College studenten de vaardigheden die nodig zijn voor een geweldige carrière in het lassen. De in Alexander City gevestigde school heeft een gunstige omgeving en gekwalificeerde instructeurs die studenten trainen met hun vaardigheden en ervaring.

Bezoek school

#6. Gadsden State Community College – Wallace Drive-campus

Deze school is gevestigd in Gadsden, AL, en biedt professionele trainingslessen en praktische sessies voor aspirant-lassers. De schoolomgeving is meegaand en de instructeurs zijn ervaren. Via de gedetailleerde trainingsklassen van de school kunnen studenten professionele en gecertificeerde lassers worden. Het programma duurt twee jaar.

Bezoek school

Lees ook: Beste lasscholen in Orlando

#7. Kust Alabama Community College

Het Coastal Alabama Community College is een van de beste lasscholen in Alabama. Het lasserstrainingsprogramma op deze school is uitzonderlijk en de moeite waard, met ervaren instructeurs en ultramoderne faciliteiten.

De school neemt studenten mee door elk klein detail van het lasvak, inclusief werkethiek, gevaren en veiligheidsmaatregelen.

Bezoek school

#8. Shelton State gemeenschapscollege

Deze lasschool in Tuscaloosa heeft een 2-jarig programma waarin studenten lassen vanaf de basis kunnen leren. Van laswerkethiek, voorschriften en apparatuuridentificatie tot operationele procedures, werkrisico’s en veiligheidsmaatregelen, de school biedt studenten kwaliteitstrainingen.

Bovendien geniet het van de diensten van gekwalificeerde instructeurs met de juiste vaardigheden en ervaring. Op hun beurt geven ze nuttige informatie en kennis door aan studenten, waardoor ze zo professioneel mogelijk worden.

Bezoek school

Lees ook: 15 beste lasscholen in Virginia

#9. Calhoun gemeenschapscollege

Calhoun Community College is gevestigd in Tanner, AL, waar studenten laslessen van hoge kwaliteit kunnen volgen. Met de hulp van ervaren instructeurs neemt de school studenten mee naar intensieve laspraktijken. Op deze manier zorgt het ervoor dat er alleen professionele lassers worden geproduceerd.

Bezoek school

#10. Beville State Community College

Als je geïnteresseerd bent om een ​​professional te worden in een veelgevraagd beroep als lassen, dan wil je de lassersopleiding aan het Bevill State Community College niet missen. Het is een van de beste in de staat, met betaalbare kosten en een gunstige leeromgeving.

De ervaren leraren leren studenten de kunst van het lassen met behulp van de moderne apparatuur van de school. Zo zorgen ze ervoor dat leerlingen in een mum van tijd bekwame lassers worden.

Bezoek school

Lees ook: 15 beste lasscholen in South Carolina

#11. Wallace gemeenschapscollege

Wallace Community College, gelegen in Dothan, is een gerenommeerde school met uitstekende leerlingprestaties om te laten zien. De school heeft een 2-jarig lasopleidingsprogramma waarin studenten professionele lassers worden nadat ze op de basisschool hebben geleerd.

Bij Wallace Community College staan ​​ervaren instructeurs klaar om vaardigheden, kennis en ervaring mee te brengen. Bovendien is het betaalbaar.

Bezoek school

#12. Noordoost-Alabama Community College

Het Northeast Alabama Community College, opgericht in 1963, heeft lange tijd studenten in de provincies DeKalb en Jackson gediend. De in Rainsville gevestigde school biedt studenten een uitzonderlijke training en bereidt hen voor om bekwame en aanpasbare lassers te worden. Op deze manier zullen ze tijdens hun loopbaan in verschillende vestigingen onder verschillende lasgebieden werken.

Bezoek school

Lees ook: 15 beste lasscholen in Oklahoma

#13. Zuidelijke Unie State Community College

Deze school is een van de beste lasscholen in Alabama. Gezien de leeromgeving zullen studenten zeker de beste ervaring op school krijgen.

In combinatie met de gecertificeerde instructeurs van de school is er ultramoderne apparatuur om gemakkelijk leren te vergemakkelijken. Het is ook betaalbaar voor zowel inwoners van de staat als van buiten de staat.

Bezoek school

#14. Technische Hogeschool van Reid

Hier hebben studenten de kennis, vaardigheden en bekendheid die nodig zijn voor een geweldige lascarrière. Op de school kun je samenwerken met andere studenten in een gunstige omgeving.

De lessen zijn volledig functioneel en studentgericht en de instructeurs zijn gecertificeerd. Het uitgebreide curriculum van de school kan je ook leren hoe je kwaliteitslassen kunt repareren en maken.

Bezoek school

#15. Trenholm Staatsgemeenschapscollege

Trenholm State Community College, gevestigd in Montgomery, AL, betrekt studenten met hoogwaardige laslessen, preventieve maatregelen en werkethiek. Het programma leert verschillende aspecten van lassen, zoals materiaalduurzaamheid, vereisten voor werkruimte, fysieke bescherming en algemene veiligheidsmaatregelen.

Bezoek school

Lees ook: Beste lasscholen in Tampa

Hoeveel verdient een lasser in Alabama?

Een gemiddelde lasser in Alabama verdient ongeveer $ 42.500 per jaar. Dit hangt echter af van factoren als deskundigheidsniveau, werkgever, soort vestiging, etc. Je kunt meer verdienen als je op de juiste plek zit en over hoogwaardige vaardigheden beschikt.

Voordelen van lasschool

De voordelen van het volgen van een lasschool kunnen niet genoeg worden benadrukt. Professionele lassers passen veel vaardigheden van lasscholen toe in hun dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier leveren ze uitstekende diensten en worden ze vaardiger in hun carrière. Hier zijn enkele voordelen van een lasschool:

  1. Ruime ervaring: Een lasschool bereidt je voor op een afwisselende carrière, niet op een bureaubaan. Dit betekent dat je door het volgen van een lasschool als lasser in verschillende branches aan de slag kunt. Sommige plaatsen waar u goed kunt presteren, zijn onder meer de bouw-, auto- en petroleumindustrie.
  2. Redelijk loon: Hoewel lasscholen niet expliciet aankondigen dat ze je salaris willen verdienen, bereiden ze je voor op een redelijk inkomen. Houd er rekening mee dat lassen een carrière is waarin u kunt verbeteren. Zo leiden lasscholen je op om te blijven verbeteren en tegelijkertijd zoveel mogelijk te verdienen.
  3. Betere kansen op werk: De meeste bedrijven wijzen 50% van de sollicitaties van lassers af omdat ze niet over de vereiste vaardigheden beschikken, of waarschijnlijk niet genoeg. Door naar een lasschool te gaan, bent u beter geplaatst om aan de slag te gaan op de werkplekken van uw voorkeur.
  4. Lucratieve carrière: Lassen is een carrière die nodig is in industrieën zoals ruimtevaart, scheepvaart en auto’s. Als zodanig is er wereldwijd een grote vraag naar lassers. In dit opzicht rust een lasschool je uit met alle noodzakelijke vaardigheden voor een succesvolle carrière.

Nadelen van lasschool

Hoewel elk voordeel zijn tegendeel heeft, zijn de nadelen van de lasschool niet zo talrijk. Hier zijn enkele nadelen van de lasschool:

  1. Hoewel u veiligheidsmaatregelen wordt geleerd, kunt u tijdens uw oefensessies risico lopen op brandwonden, elektrische schokken en verwondingen door hoge druk.
  2. Je hebt misschien niet al te veel “vrije tijd” op de lasschool.

Hoe een lasser te worden in Alabama

De meest cruciale stap om een ​​professionele lasser in Alabama te worden, is door je in te schrijven voor een favoriete lasschool in de staat. Zo krijg je de nodige opleiding van de verschillende lasseropleidingen van de staat, waarna je goed aan de slag kunt als professioneel lasser in Alabama.

Veelgestelde vragen

Verdienen lassers goed geld?

Natuurlijk verdienen lassers goed geld, of beter nog, fatsoenlijk. Een gemiddelde lasser verdient meer dan $ 40.000 per jaar. En dat wordt door de meeste mensen als fatsoenlijk beschouwd.

Heeft Alabama een lasprogramma?

Ja! Alabama heeft een aantal scholen met hoogwaardige lasseropleidingsprogramma’s waar studenten alle mogelijke ervaring kunnen opdoen met behulp van geweldige apparatuur.

Is er vraag naar lassers?

Van boorplatforms, productie-industrieën en auto’s tot lucht- en ruimtevaart en bouwconstructies, er is altijd vraag naar lassers. Je moet aan de top blijven om goede banen te krijgen die je goed genoeg betalen voor je vaardigheden.

Gevolgtrekking

Laten we eerlijk zijn; lasschool is niet allemaal leuk en rooskleurig. Met de nodige oefening kun je echter een professional worden in een carrière die de komende decennia niet lijkt te verdwijnen. En om dat te doen, zijn de beste lasscholen in Alabama er om u te helpen. Doe er goed aan onze lijst door te nemen, je schoolkeuze te vinden en je bovenaan te zien!

Referenties

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *