10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Massachusetts 2023| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Als de dichtstbevolkte staat van New England zijn scholen voor schoonheidsspecialisten in Massachusetts een geweldige plek om een ​​carrière als schoonheidsspecialist te beginnen. Uw ervaring in huidverzorging zal waardevol zijn, ongeacht waar u in de Bay State wilt werken.

Lees ook: 8 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Ohio | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Kosten van schoonheidsspecialiste-scholen in Massachusetts

De gemiddelde kosten van de schoonheidsspecialiste-scholen in Massachusetts op onze lijst zijn $ 6,119. Het duurt slechts ongeveer vijf maanden om te voltooien, waardoor een carrière in de esthetiek uitzonderlijk betaalbaar is in Massachusetts en relatief goedkoop.

Het lijdt geen twijfel dat mensen in Massachusetts veel waarde hechten aan er goed uitzien en voor zichzelf zorgen.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Arkansas

Hoe lang zijn schoonheidsspecialiste-scholen in Massachusetts?

Op geaccrediteerde scholen voor schoonheidsspecialisten in Massachusetts heb je minimaal 300 uur training nodig om een ​​licentie te krijgen.

Het curriculum omvat de grondbeginselen van dermatologie, chemie, sterilisatie en sanitaire voorzieningen, behandelingsprocedures, histologie en harsen. Overweeg om geavanceerde trainingen te volgen als je je vaardigheden wilt uitbreiden.

Uw school zal met u samenwerken om de Massachusetts Cosmetology License Application te voltooien. Wanneer de commissie uw aanvraag accepteert, kunt u op dat moment een examen boeken.

CONTROLEER OOK: Beste schoonheidsspecialiste-scholen in South Carolina

Hoe word je een schoonheidsspecialiste in Massachusetts

Om schoonheidsspecialiste in Massachusetts te worden, moet u 600 uur opleiding volgen aan een van de erkende schoonheidsspecialiste-scholen in MA.

Een goedgekeurde school heeft een vergunning van het bestuur en moet een goede reputatie hebben om een ​​vergunning te behouden. Scholen moeten ook werken onder direct toezicht van een gediplomeerde instructeur.

Schoonheidsspecialisten in Massachusetts zijn getraind in harsen. Het kan echter zijn dat u aanvullende training en licenties nodig heeft om elektroloog te worden als u elektrische ontharingsdiensten wilt aanbieden.

CONTROLEER OOK: Beste schoonheidsspecialiste scholen in Oklahoma

Hoe u een schoonheidsspecialiste-licentie krijgt in Arkansas

U kunt bij het bestuur een aanvraag indienen voor beoordeling en licentie in Massachusetts na het voltooien van 600 uur training in een goedgekeurd esthetisch programma. U moet een licentievergoeding van $ 68 indienen bij uw aanvraag en slagen voor een schriftelijk en praktisch examen.

Wanneer u de aanvraag invult, selecteert u de examens die u wilt afleggen. Je hebt ook je school- en stadscodes nodig om je aan te melden. Zodra het bestuur uw aanvraag heeft ontvangen, beoordeeld en geaccepteerd, kunt u goedkeuring verwachten voor de examenplanning.

Het bestuur gebruikt Pearson Vue voor examenadministratie en registratie. Op hun website kun je ook toetsinformatie vinden en formulieren downloaden. Selecteer uw gewenste testlocatie tijdens de registratie en betaal de testkosten van $ 150 online via Pearson Vue.

CONTROLEER OOK: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in AZ

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Massachusetts?

#1 Henri’s School of Hair Design – Fitchburg

Henri’s leraren zijn erg enthousiast om studenten kennis te laten maken met een nieuw carrièrepad, wat blijkt uit het hoge percentage tijdige diploma-uitreikingen van de school.

De school is op zoek naar creatieve studenten die graag tijd met mensen doorbrengen, waardoor de klasomgeving een dagelijks plezier wordt.

Op de school wordt elke student een geavanceerd systeem van kapsels geleerd. Het is ook goedkoper dan de meeste andere scholen in de staat, en studenten vertrekken met zeer weinig studieschuld.

Ten slotte maken beursaanbiedingen Henri’s een nog meer betaalbare keuze voor gekwalificeerde studenten!

BEZOEK WEBSITE

#2 Ali May Academie – Quincy

Ali May Academy creëert een boeiende omgeving waar studenten worden opgeleid om te slagen in hun gewenste loopbaan.

Het curriculum voor moderne esthetiek omvat chemische peelings, lichaamsbehandelingen en gespecialiseerde harstechnieken.

Het strekt zich ook uit tot de essentie van spa-bedrijfsbeheer, waarbij studenten worden voorbereid op mogelijke toekomsten buiten de spa.

Met een van de laagste collegegelden in de staat vertegenwoordigt Ali May een uitstekende waarde voor etiologie studenten.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 13 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Colorado

#3 De Elizabeth Grady School of Esthetics and Massage Therapy – Medford

De Elizabeth Grady School neemt een unieke plek in in esthetisch onderwijs in de Verenigde Staten.

Op een gegeven moment werden esthetiek en cosmetologie niet als aparte vakgebieden beschouwd totdat Elizabeth Grady het uitdaagde en ervoor zorgde dat licenties werden gescheiden door de Grady Bill… een baanbrekend precedent dat de hele branche veranderde!

De school heeft hoge normen en bereikt een 85 procent on-time graduatiepercentage en een arbeidsbemiddelingspercentage van 80 procent voor afgestudeerden.

Studenten krijgen uitgebreide financiële en operationele training om hen kennis te laten maken met de zakelijke elementen die essentieel zijn voor succesvol salonmanagement.

BEZOEK WEBSITE

#4 Flavia Leal Instituut voor Esthetiek – Woburn

Het Flavia Leal Institute gelooft dat de basis van succes een sterk karakter is, gebouwd op respect, uiterlijk en professionaliteit.

Met een laag collegegeld kan bijna elke student deelnemen aan een esthetiekprogramma om anatomie en fysiologie, cosmetische chemie en geavanceerde behandelingsprocedures te leren.

Het instituut biedt ook uitgebreide bedrijfstrainingen om studenten te helpen hun dromen van een onafhankelijke praktijk te realiseren – of zelfs om uiteindelijk een spa te beheren of te bezitten.

BEZOEK WEBSITE

Lees verder: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Utah

#5 Jolie Hair and Beauty Academy – Ludlow

Jolie hoopt studenten te begeleiden naar een bevredigende loopbaan in de gezondheids-, schoonheids- en welzijnsindustrie door middel van gepersonaliseerd leren dat plezierig en gericht is.

Ervaren faculteit helpt studenten voor te bereiden op esthetische posities, waardoor 85 procent het programma met succes op tijd voltooit.

Ze krijgen 82 procent van de werkgelegenheid. Het leren van zakelijke vaardigheden helpt studenten zich voor te bereiden op een loopbaan als onafhankelijke beoefenaars of spa-managers.

BEZOEK WEBSITE

#6 Rob Roy Academie – Fall River

Rob Roy Academy is trots op haar diverse studentenbestand en staf, die altijd klaar staan ​​om diegenen te helpen die extra onderwijs nodig hebben – dit is ook terug te vinden in de nadruk die de school legt op betrokkenheid van de gemeenschap.

Studenten nemen deel aan verschillende geldinzamelingsacties en liefdadigheidsevenementen, waarmee ze de goodwill van de familie Rob Roy onder de gemeenschap verspreiden.

Met een lager dan gemiddeld collegegeld in vergelijking met andere scholen op de lijst, vertegenwoordigt de Academie grote waarde. Door GI te hosten, biedt de rekening voordelen en verlaagt het collegegeld voor voormalig militair personeel.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: 7 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Los Angeles| Vereisten, kosten en toelating

#7 Spa Tech Beauty Institute – Plymouth

Het esthetiekprogramma van Spa Tech herdefinieert de branche en richt zich op het professionaliseren van esthetische diensten.

De school biedt complete zakelijke training en uitgebreid onderwijs in de nieuwste huidverzorgingstechnieken, waardoor afgestudeerden een goed afgeronde benadering krijgen van een esthetische spa of kliniek.

Afgestudeerden hebben na hun afstuderen weinig schulden en 83 procent voltooit het programma op tijd.

BEZOEK WEBSITE

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Boston, MA?

#8 Jupiter Schoonheidsacademie – Boston

Jupiter biedt academische en praktijkgerichte instructies in geavanceerde esthetische technieken zoals gezichtsmassage, wenkbrauwboog en ontharing.

De school heeft het laagste collegegeld van alle programma’s in de staat en accepteert VA-voordelen van gekwalificeerde militaire veteranen.

Naast de fundamentele wetenschappelijke en praktische aspecten van huidverzorging, moedigt de Academie studenten ook aan om betrokken te raken bij de lokale gemeenschap.

Alle studenten zijn het erover eens dat Jupiter een lonende ervaring biedt die hen voorbereidt op succes in de huidverzorgingsindustrie.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: 11 beste schoonheidsspecialiste-scholen in NYC

#9 Catherine Hinds Instituut voor Esthetiek – Boston

Het Hinds Institute is toegewijd aan het bieden van het beste esthetische onderwijs in New England en de Verenigde Staten!

Door gebruik te maken van de nieuwste en meest geavanceerde huidverzorgingstechnologieën die beschikbaar zijn, heeft het Instituut een 100 procent on-time graduatiepercentage en een 83 procent arbeidsplaatsingspercentage na afstuderen, mede dankzij een toegewijde afdeling loopbaanbegeleiding.

Afgestudeerden zijn altijd in trek door het hele land! De lage studieschuld zorgt ervoor dat afgestudeerden de schoonheidsindustrie betreden met minimale stress en financiële verplichtingen.

BEZOEK WEBWEBSITE

#10 Esthetisch Instituut van Boston – Boston

Met uitstekende instructeurs, kleine klassen en intensief hands-on leren bereikt deze school wat geen enkele andere school in de staat doet: een plaatsingspercentage van 98 procent voor afgestudeerden.

De geavanceerde spabehandelingen die aan het Institute of Esthetics worden gegeven, zijn populair bij lokale spa’s en esthetische klinieken, waardoor er een constante vraag is naar nieuw talent om af te studeren aan het Esthetics-programma van het Institute.

Het Aesthetics Institute of Boston wordt beschouwd als een van de beste scholen voor schoonheidsspecialisten in Boston, MA.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Maryland

Gevolgtrekking

Om een ​​gediplomeerde huidverzorgingsprofessional te worden, moet Massachusetts een gediplomeerd programma voor schoonheidsspecialiste volgen, dat bestaat uit 300 uur studie en het succesvol afronden van schriftelijke en praktische licentie-examens voor schoonheidsspecialiste.

Als je een aspirant-schoonheidsspecialiste in Massachusetts bent en je carrière in de esthetiekindustrie wilt beginnen, is het vinden van een van de gerenommeerde schoonheidsspecialiste-scholen in Massachusetts met een dynamisch esthetiekprogramma een geweldige eerste stap!

Je vindt een volledige lijst van schoonheidsspecialiste-scholen in MA in deze schoolgids. Aanbevolen scholen zijn ASCP Premier School-leden die niet alleen een geweldig esthetisch programma aanbieden, maar ook studentenvoordelen bieden van Associated Skin Care Professionals!

Schoonheidsspecialiste Scholen in Massachusetts Veelgestelde vragen

Zijn er veel vraag naar schoonheidsspecialisten in Massachusetts?

De vooruitzichten voor schoonheidsspecialisten in Massachusetts zijn positief. Niet alleen wordt verwacht dat deze carrière tot 2028 met 5% zal groeien, maar huidverzorgingsprofessionals in de staat verdienen ook hogere salarissen dan in andere delen van het land.

Hoeveel verdienen schoonheidsspecialisten In Massachusetts?

Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS) verdienden schoonheidsspecialisten in Massachusetts een gemiddeld salaris van $ 51.120 per jaar of $ 24,58 per uur in 2020. Dit is veel hoger dan het nationale gemiddelde jaarloon van $ 41.230 of $ 19,82 per uur voor huidverzorgingsprofessionals in het hele land . . De top 10% van schoonheidsspecialisten in Massachusetts verdient $ 78.240 of meer.

Kan ik een leerling-cosmetoloog worden in Massachusetts?

Stages zijn niet beschikbaar voor beginnende schoonheidsspecialisten in Massachusetts. De staat biedt echter cosmetologie en kappers aan op erkende scholen om u te helpen enkele basisprincipes van huidverzorging te leren.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *