10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Arkansas 2023| Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

Je eerste stap om dit gespecialiseerde gebied van schoonheid te betreden, is natuurlijk je opleiding. Voordat u de praktische technieken en procedures van een schoonheidsspecialiste leert, kunt u verwachten dat u de theorie leert van de beste schoonheidsspecialistenscholen in Arkansas.

Om u te helpen enkele van de beschikbare onderwijsopties te zien, hebben we een ranglijst gemaakt van de beste make-upscholen in Arkansas.

In Arkansas studeren elk jaar veel studenten af ​​van de schoonheidsschool om dit competitieve maar uitgestrekte veld te betreden. U kunt uw eigen schoonheidsbedrijf starten of voor bekende schoonheidsmerken werken.

Lees verder: 17 beste verpleegscholen in de VS

Hoe lang duurt de cosmetologieschool in Arkansas?

Een programma voor schoonheidsspecialiste in Arkansas moet 600 uur duren en onderwerpen behandelen als huidverzorging, make-up, wenkbrauwen, ontharing, scheikunde en fysiologie.

Als je ten minste 16 jaar oud bent en de 10e klas hebt voltooid, kom je in aanmerking voor een licentie in Arkansas.

Zodra u het programma hebt voltooid, zal de schoonheidsschool Arkansas een trainingsformulier voor u invullen en naar de Cosmetology Unit van het Department of Health sturen.

CONTROLEER OOK: 10 beste schoonheidsspecialiste-scholen in Oregon

Hoe u een schoonheidsspecialiste-licentie krijgt in Arkansas

De eerste stap om een ​​licentie als schoonheidsspecialist in Arkansas te krijgen, is door een van de goedgekeurde schoonheidsspecialiste-scholen in Arkansas of een online schoonheidsspecialiste-school in Arkansas te voltooien.

Om in aanmerking te komen voor licenties, moet uw esthetiekprogramma werken. Naast het voltooien van een esthetiekprogramma op een erkende school, moet je ook minstens 16 jaar oud zijn en de 10e klas hebben voltooid om in aanmerking te komen voor een vergunning als schoonheidsspecialiste in Arkansas.

Na het voltooien van het programma aan een van de erkende scholen voor schoonheidsspecialisten in Arkansas, moet u een examenaanvraag invullen en indienen samen met de $ 65 praktische examenkosten.

De vergoeding moet worden betaald aan PSI, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van examens voor schoonheidsspecialisten in Arkansas.

Uw erkende schoonheidsschool moet namens u het opleidingscertificaat invullen. Nadat de sectie Cosmetologie uw aanvraag heeft goedgekeurd, plant PSI automatisch uw volgende praktijkexamendatum in.

Dan kunt u ongeveer een week voor de testdatum een ​​acceptatiemelding verwachten van de sectie cosmetologie.

CONTROLEER OOK: Beste schoonheidsspecialiste-scholen in Indiana

Wat zijn de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Arkansas?

Na grondig onderzoek, ranglijsten, recensies en waardeaanbiedingen hebben we een lijst samengesteld met de beste schoonheidsspecialiste-scholen in Arkansas. Hieronder vindt u de lijst.

# 1 Hot Springs Beauty College – Hot Springs

De meest populaire schoonheidsschool in de staat bevindt zich in het kleine Hot Springs, Arkansas, niet ver van Little Rock.

Hot Springs Beauty College heeft de reputatie studenten op tijd, binnen budget en met werk naar buiten te krijgen. De levendige studentensalon heeft een verfijnde doch trendy stijl.

Studenten krijgen eersteklas bedrijfsonderwijs en een schoonheidsschool. De school biedt beurzen aan verdienstelijke studenten en accepteert VA-voordelen.

BEZOEK WEBSITE

#2 Lee’s School of Cosmetology – Little Rock

Lee’s School, geleid door Ken en Linda Lee, heeft de welverdiende reputatie dat studenten op tijd afstuderen: 100 procent van de studenten voltooit het programma in elf maanden!

85 procent van hen vindt vrijwel direct een baan. Maar waar Lee uitblinkt, is de betrokkenheid van de gemeenschap.

De school meldde zich aan en werd geselecteerd om deel te nemen aan een proefprogramma voor screening op hoofdhuidkanker, waarmee mogelijk het leven van hun cliënt kon worden gered. VA accepteerde voordelen.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: Beste handelsscholen voor elektriciens in de VS

#3 De Salon Professionele Academie – Little Rock

Vanaf het moment dat studenten door de deuren van de Salon Professional Academy lopen, weten ze dat ze aan het goede adres zijn: een trendy, levendige, stijlvolle salonvloer begroet hen.

Onderschreven door Redken voor zijn baanbrekende opleiding, studeert de school ook de meeste studenten op tijd af, en deze studenten vinden snel een baan in de cosmetologie. De school is ook goedgekeurd voor VA-uitkeringen.

BEZOEK WEBSITE

#4 Academie voor Professionele Cosmetologie – Rogers

APC laat studenten al vroeg kennismaken met esthetiek door microdermabrasie, wimperextensions en harsen in één keer aan te leren.

Ze leren ook snelle introducties van enkele van de meest gevraagde vaardigheden van schoonheidsspecialisten. De school accepteert GI Bill-voordelen van gekwalificeerde militaire veteranen en biedt beurzen aan.

Maar met collegegeld onder het gemiddelde voor de scholen op de lijst, wordt het al beschouwd als een van de meest betaalbare opties die beschikbaar zijn voor Arkansas Aesthetics-studenten.

BEZOEK WEBSITE

#5 Arkansas Academie voor haarontwerp – Jonesboro

De Arkansas Academy of Hair Design biedt praktische en theoretische lessen in verschillende gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, make-up en harsen.

Met een laag collegegeld biedt de school studenten waar voor hun geld, maar een bijkomend voordeel is de training in zakelijke vaardigheden die als onderdeel van het programma wordt aangeboden.

Studenten verlaten de academie met de boekhoudkundige, financiële en managementervaring die nodig is om als onafhankelijke contractanten te werken of zelfs om ooit hun salon te runnen. VA-voordelen worden geaccepteerd.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: Beste handelsscholen in Texas

#6 Schoonheidsschool Arkansas – Little Rock

Studenten verlaten de Arkansas Beauty School of Little Rock met vertrouwen in hun capaciteiten, dankzij een programma dat hen voorziet van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in de snel veranderende wereld van huidverzorging.

Arkansas Beauty School of Little Rock wordt beschouwd als een van de beste scholen voor schoonheidsspecialisten in Arkansas.

Afgestudeerden profiteren ook van het plaatsingsprogramma, waarmee ze na voltooiing een baan kunnen vinden in spa’s of salons.

BEZOEK WEBSITE

#7 Benton Schoonheidsacademie – Benton

Benton Beauty Academy gelooft in het bieden van kwaliteitsonderwijs aan studenten om hen te helpen slagen voor het staatslicentie-examen.

Zevenentachtig procent van de studenten voltooit het programma op tijd, en zodra ze slagen voor het examen, helpt loopbaanbegeleiding hen bij het vinden van banen in spa’s, salons en klinieken in de hele staat.

De school scoort hoog voor waarde, met collegegeld lager dan het staatsgemiddelde. Gekwalificeerde veteranen accepteren ook VA-voordelen.

BEZOEK WEBSITE

Controleer ook: 13 beste handelsscholen in Maryland

#8 Carrièreacademie voor haarontwerp

Hair Design Career Academy heeft een ongebruikelijk kenmerk in haar esthetiekcurriculum dat vanaf het begin indruk op ons maakte.

De school heeft de leermethode Meervoudige Intelligentie van Howard Gardner overgenomen, ontworpen om studenten te bereiken op het niveau dat ze het beste kunnen begrijpen en leren.

De bevestiging van deze aanpak is het hoge percentage van programma-uitvoering: het kan niet beter zijn dan 100 procent! Career Services helpt studenten na hun afstuderen aan een baan. VA-voordelen worden geaccepteerd en er zijn enkele beurzen beschikbaar.

BEZOEK WEBSITE

#9 Hot Springs Schoonheidsinstituut – Hot Springs

HSBC heeft een trainingsprogramma dat werkt! Niets is een beter bewijs hiervan dan hun 100 procent arbeidsparticipatie van afgestudeerden.

Als enige school in de regio die geavanceerde technieken zoals microdermabrasie en chemische peelings onderricht, is er veel vraag naar haar studenten! En alsof dat nog niet genoeg is, helpt het loopbaanteam studenten bij het vinden van de baan die ze willen na hun afstuderen.

De school kent beurzen toe aan verdienstelijke studenten, maar het collegegeld is al lager dan het staatsgemiddelde, waardoor HSBC een zeer betaalbare optie is.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 14 beste handelsscholen in Oregon

#10 De Salon Professional Academy – Little Rock

TSPA richt zich op het klein en beheersbaar houden van klassen, zodat elke student individuele aandacht van zijn docenten kan krijgen.

Dit is een indicatie van het 88 procent on-time voltooiingspercentage van de school. De academie accepteert VA-collegegeld en de meeste studenten studeren af ​​met weinig schuld.

Career Services helpt studenten een baan in de branche te vinden nadat ze zijn afgestudeerd aan het programma en hun staatslicentie hebben ontvangen.

BEZOEK WEBSITE

Gevolgtrekking

Uw carrièremogelijkheden in de cosmetologie in Arkansas kunnen ook betrekking hebben op het werken in een klinische omgeving, zoals naast een dermatoloog of plastisch chirurg.

Alle cosmetologielicenties in Arkansas worden om de twee jaar verlengd, waarvoor een verlengingsvergoeding van $ 50 vereist is. U kunt het verlengingsproces voltooien via het licentievernieuwingssysteem van de afdeling Cosmetologie.

De sectie cosmetologie vereist geen voltooiing van studiepunten voor permanente educatie voor licentieverlenging.

Dit weerhoudt schoonheidsspecialisten er echter zeker niet van om verschillende mogelijkheden voor permanente educatie te zoeken om hun carrièremogelijkheden uit te breiden en op de hoogte te blijven van kwesties die verband houden met de praktijk van esthetiek.

Zie ook: Beste technische vakscholen in de VS

Schoonheidsspecialiste Scholen in Arkansas Veelgestelde vragen

Hoeveel verdienen schoonheidsspecialisten in Arkansas?

Werkgevers bepalen meestal het salaris dat ze gaan bieden op basis van ervaring. In Arkansas kunnen experts op dit gebied gemakkelijk een basissalaris van meer dan $ 50.000 verdienen. Deze statistieken zijn alleen basistarieven, exclusief fooien en commissies.

Waar kunnen schoonheidsspecialisten werken in Arkansas?

Je kunt overal in Arkansas banen vinden in luxe resorts, spa’s, full-service of gespecialiseerde schoonheidssalons. Je kunt ook werken als dermatoloog of plastisch chirurg. Er zijn veel werkplekken in Little Rock, Hot Springs en Bentonville. Wees bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je salaris, creativiteit en carrière!

Zijn er veel vraag naar schoonheidsspecialisten en schoonheidsspecialisten in Arkansas?

Schoonheidssalon- en spa-professionals, waaronder schoonheidsspecialisten, hebben een werkgelegenheidsgroei van bijna 10%, die naar verwachting tot 2026 zal aanhouden.
Naarmate de toegenomen vraag nieuwe kansen creëert, zien huidverzorgingsprofessionals mogelijk hogerbetaalde vacatures voor functies als vertegenwoordiger van de huidverzorgingslijn, verkoopassistent en resortmanager. Dit is een branche waarin inkomsten de beslissingen weerspiegelen die u neemt en het carrièrepad dat u uiteindelijk kiest.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *