10 beste handelsscholen in NYC New York 2023 | Vereisten, kosten en hoe aan te vragen

New York is waarschijnlijk een van de beste staten om een ​​professionele opleiding te volgen. Er zijn veel uitstekende professionele vakscholen in NYC op verschillende vakgebieden.

Voor inwoners van de staat zijn handelsscholen in New York City van onschatbare waarde die kunnen helpen bij het openen van een nieuwe carrière of het verwerven van de opleiding en vaardigheden die nodig zijn om vooruit te komen in een huidige.

De vakscholen in New York City behoren tot de beste ter wereld. Ze bieden certificeringen, diploma’s en opleidingen die afgestudeerden kwalificeren voor verschillende instapfuncties in veel industrieën.

Lees ook: 12 beste handelsscholen in Indiana

Hoe werken handelsscholen in NYC?

New York heeft een uitgebreid beroepsonderwijssysteem om aan de behoeften van de enorme bevolking van de staat te voldoen.

Particuliere handelsscholen, beroepsscholen en hogescholen bieden training en instructie om studenten voor te bereiden op hooggeschoolde, goedbetaalde banen en industrieën, met name de gezondheidszorg, schoonheid, technologie, entertainment en auto’s.

Middelbare scholieren, afgestudeerden of geschoolde bedienden zijn allemaal welkom om zich in te schrijven, opnieuw in te schrijven of over te stappen naar een nieuwe carrière voor aanvullende vaardigheden op scholen voor beroepsonderwijs.

CONTROLEER OOK: 11 beste handelsscholen in Utah

Waarom naar handelsscholen in NYC gaan?

Vakschool kan een goede keuze zijn, omdat je bijna schuldenvrij kunt afstuderen. Vergelijk dat eens met de gemiddelde afgestudeerde met tienduizenden schulden.

En hoewel een vakschoolopleiding goedkoper is, kan het nog steeds leiden tot concurrerende salarissen en hoogopgeleide banen met levenslang leren.

CONTROLEER OOK: 16 beste handelsscholen in Oklahoma

Hoeveel kosten handelsscholen in New York City?

De nationale gemiddelde kosten van vakscholen in NYC zijn $ 32.000. Geen van de scholen op onze lijst van de beste scholen voor beroepsonderwijs in New York hieronder kost meer dan $ 30.000 per jaar.

Als je ervoor kiest om een ​​vierjarige universiteit te volgen, kun je meer dan $ 100.000 aan collegegeld uitgeven voor een bachelordiploma. Maar het is misschien niet de moeite waard om te overwegen hoeveel een afgestudeerde van een handelsschool verdient en hoeveel hij aan zijn opleiding uitgeeft.

CONTROLEER OOK: Beste handelsscholen in Californië

Wat zijn de beste vakscholen in NYC 2023?

#1 Het Electrical Training Center Inc

De Raad voor Accreditatie accrediteert het Electrical Training Center, Inc. voor permanente educatie en training. De vereisten waaraan moet worden voldaan, zijn dat aanvragers die zich inschrijven voor de programma’s ten minste 18 jaar oud zijn.

Alle aanvragers moeten contact opnemen met het opleidingscentrum voor elektrotechniek om een ​​afspraak te maken om de faciliteit te bezoeken en de administratie te ontmoeten voor een persoonlijk gesprek.

Aankomende studenten moeten een middelbare schooldiploma of een officieel transcript van de middelbare school hebben met hun afstudeerdatum. Ze kunnen voldoen aan bevredigende afstudeervereisten met behulp van de General Educational Development (GED) of de Test of Intermediate Completion (TASC).

Studenten die geen diploma, GED of TASC hebben, krijgen het Ability to Benefit-examen. Alle aanvragers moeten een geldig rijbewijs van klasse D en een verifieerbaar sofinummer hebben.

Aanvragers kunnen op elk moment van het jaar toelating tot het opleidingscentrum voor elektrotechnici aanvragen als ze aan de toelatingseisen voldoen.

BEZOEK WEBSITE

# 2 Arrojo Cosmetologieschool

De schoonheidsindustrie is de laatste tijd enorm in opkomst en er zijn bijna overal veel interessante vacatures.

Op Arrojo Cosmetology School leren mensen snel alle fijne kneepjes van het vak en zijn ze in een mum van tijd klaar om in de echte wereld te werken.

Deze ultramoderne school biedt praktische training met enkele van de beste schoonheidsexperts in de branche. Arrojo is niet alleen een schooljongen, maar ook een echte kapperszaak – een van de meest succesvolle kapperszaken in de staat New York.

De school biedt ook financiële steun aan in aanmerking komende studenten. Na het afronden van de opleidingen kunnen mensen aan de slag in de haar- en modebranche of worden ze zelf schoonheidsinstructeur.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 10 beste handelsscholen in Colorado

# 3 culinair technisch centrum

Culinary Tech Center is een ultramoderne school die veel spannende culinaire lessen en certificeringen biedt. Het is een favoriet onder studenten vanwege de praktische benadering van leren.

De school heeft vele geweldige koks opgeleid die de wereld versieren met hun culinaire vaardigheden.

Het programma in het Culinary Tech Center is goedgekeurd door het Bureau of Self-Regulatory Schools van het New York State Department of Education.

Het Culinary Tech Center biedt ook hulp bij het vinden van werk. Hun werkgelegenheidsprogramma omvat training in het schrijven van cv’s, sollicitaties, sollicitatiegesprekken en meer.

Na afronding verwijzen assistentie-afdelingen afgestudeerden zonder extra kosten door naar potentiële werkgevers.

BEZOEK WEBSITE

# 4 ABC Bartending-school

ABC Bartending School is misschien wel de standaard voor cursussen bartending en mixologie. Het heeft vestigingen door het hele land en het filiaal in New York is waarschijnlijk een van de meest succesvolle.

De locatie is handig en betaalbaar, aangezien het in Midtown Manhattan ligt. ABC Bartending School biedt landelijke hulp bij het vinden van werk via haar uitgebreide netwerk van connecties.

Tot nu toe heeft deze school elk jaar met succes duizenden studenten in dienst genomen. Bartending is een steeds evoluerende industrie; Aankomende studenten vinden gemakkelijk werk als je voor dit pad kiest.

Sommige plaatsen waar ze kunnen werken zijn bars, hotels, cruiseschepen, restaurants, enz. ABC Bartending School heeft ook talloze onderscheidingen voor excellentie gewonnen, waaronder de Talk of the Town Award 2011 voor klanttevredenheid.

VISlT-WEBSITE

Zie ook: 11 beste handelsscholen in Utah

# 5 Dwight-school

Als je een student bent die gepassioneerd is door leren en geïnteresseerd is in het delen van je uiteenlopende talenten en ervaringen, raden we je aan om te solliciteren.

Het aanvraagproces is het plannen van een consult met een toelatingsadviseur door te e-mailen toelatingen@dwight.global. Vervolgens moet u de Dwight Global-aanvraag invullen en ondersteunend materiaal indienen.

Aanvullende materialen zijn onder meer officiële schooltranscripties van de afgelopen twee jaar die uw huidige school naar het Dwight Admissions Office moet sturen, een aanbeveling van een huidige taalleraar en een aanbeveling van een wiskundeleraar.

Deze moeten afkomstig zijn van Engelse taal-, lees-, schrijf- en wiskundebeoordelingen en scores van de High School Admissions Test (SSAT).

Elk programma heeft een ander collegegeld, maar je kunt financiële steun krijgen als je aan de vereisten voldoet en je behoefte aantoont.

BEZOEK WEBSITE

#6 Apex Technische School

De Accreditatiecommissie accrediteert Apex Technical School voor beroepsscholen en hogescholen. Om toegelaten te worden tot het Apex-programma, moet je voldoen aan bepaalde vereisten die door de school zijn gesteld.

U moet ten minste 17 jaar oud zijn en toestemming van uw ouders hebben als u jonger bent dan 18 jaar. Studenten die geen middelbare schooldiploma of gelijkwaardigheidscertificaat hebben, moeten een bevredigende score behalen op een gestandaardiseerde test.

U moet Apex bezoeken en een interview hebben met een vertegenwoordiger van het toelatingsbureau van de school, waarin u informatie krijgt over de kosten van deelname en de financiële steun waarvoor u mogelijk in aanmerking komt.

U moet een aanvraagvergoeding betalen. Er is een optie om de nettoprijscalculator van Apex Technical School te gebruiken om te berekenen hoeveel u voor uw opleiding moet betalen.

BEZOEK WEBSITE

#7 Lincoln Instituut voor Technologie

Als u een partner zoekt bij het nastreven van uw carrièredoelen, bent u bij Lincoln aan het juiste adres, want sinds de oprichting in 1946 heeft Lincoln talloze studenten geholpen succesvolle, bevredigende, levensveranderende banen te vinden.

Met de loopbaantrainingsprogramma’s daar kun je een diploma, diploma of certificaat behalen. Het toelatingsproces van Lincoln is eenvoudig en bestaat uit het indienen van een aanvraagformulier via de officiële website.

De volgende stap op weg naar je studie aan Lincoln is contact opnemen met het Admissions Office, wiens taak het is om je te begeleiden tijdens het aanvraagproces en je alles te vertellen wat je wilt weten over de programma’s en interessante scholen.

Je komt ook in contact met vertegenwoordigers van financiële hulp die je zullen helpen beslissen hoe je je toekomst aan dit college kunt financieren.

BEZOEK WEBSITE

Zie ook: Beste handelsscholen in Californië

#8 Ace Technologisch Instituut

Ace Institute of Technology leidt studenten op in medische technologie, computernetwerken en bedrijfstechnologie. Het registratieproces begint met online registratie.

U kunt dit doen door de officiële website van de school te bezoeken en de juiste link te vinden die u naar het contactformulier brengt.

U moet alle vragen beantwoorden en de gegevens selecteren wanneer u de school bezoekt. Op deze dag ontmoet je een vertegenwoordiger van de school en bespreek je de volgende stadia van je aanvraag, evenals financiële hulp en collegegeld.

Hij/zij zal al uw vragen beantwoorden en de nodige informatie verstrekken. Als u niet zeker weet welk beroep u moet kiezen, zal een vertegenwoordiger u helpen beslissen op basis van uw interesses en ambities.

BEZOEK WEBSITE

# 9 School voor coöperatief technisch onderwijs

De School of Cooperative Technical Education bestaat al meer dan 30 jaar en biedt beroeps- en technische programma’s met hands-on training in verschillende veelgevraagde beroepen.

Studenten moeten 17-21 jaar oud zijn om zich te kunnen inschrijven en ofwel op de middelbare school zitten, alleen in de klassen 11-12, in het D79-programma of al zijn afgestudeerd.

Voorrang voor toelating wordt gegeven aan District 79-studenten, afgestudeerde studenten, senioren en studenten die geen toegang hebben tot CTE-programma’s op hun middelbare school.

Naast het invullen en indienen van het aanvraagformulier dient u aanvullende documenten aan te leveren.

BEZOEK WEBSITE

#10 Hunter Business School – Campus Levittown

De Commissie accrediteert Hunter Business School voor middelbare scholen, Middle States Association of Colleges and Schools (MSA-CESS). Er zijn bepaalde criteria waaraan moet worden voldaan om naar Hunter Business School te gaan.

Aanvragers moeten aanvullende toelatingseisen kennen voor de programma’s Praktische verpleegkunde, Radiologische technologie (röntgenstraling) en Diagnostische medische echografie (VS).

Aspirant-studenten moeten slagen voor een gesprek met een vertegenwoordiger van de toelatingscommissie, een verzoek tot toelating indienen, een inschrijvingsovereenkomst ondertekenen en het vereiste inschrijfgeld betalen.

Bovendien moeten ze een bewijs overleggen van het afstuderen van de middelbare school, een plaatsingstest op de middelbare school of General Educational Development (GED) en blijk geven van Engelse taalvaardigheid.

BEZOEK WEBSITE

Lees ook: 14 beste handelsscholen in Connecticut

Gevolgtrekking

Vind geaccrediteerde vakscholen in NYC en online technische hogescholen in New York. Lees meer over verschillende gecertificeerde trainingen, diploma’s en opleidingen op het gebied van beroepen, gezondheidszorg, het bedrijfsleven en andere carrièregebieden.

Gekwalificeerde beroepsscholen in NYC zijn onder meer HVAC-technici, lassen, vrachtwagenchauffeurs en monteurs. Medische carrièreprogramma’s omvatten gezondheidszorgadministratie, arts-assistent en tandartsassistent. Voor sommige beroepen zijn online programma’s beschikbaar, zoals medische facturering, medische codering en strafrecht.

De meeste hogescholen bieden avond-, weekend- en parttime online cursussen aan. Zoek met behulp van het zoekprogramma een erkende school in New York.

Vakscholen in veelgestelde vragen over NYC

Wat kan ik studeren aan de handelsscholen in NYC?

Loopbaanontwikkelingsprogramma’s zijn ontworpen om studenten de gespecialiseerde middelen te bieden die ze nodig hebben voor onmiddellijke tewerkstelling in instapfuncties. Als je nadenkt over de toekomst, overweeg dan een vakschool of een beroepsopleiding. Met zoveel groeiende industrieën in de staat, hebben we de beste in New York verzameld.

Bieden beroepsscholen in NYC een campuservaring?

Veel scholen voor beroepsonderwijs in de staat bieden hun voltijdstudenten dezelfde campuservaring die traditionele hogescholen bieden. Ze kunnen in een moderne slaapzaal of een volledig gemeubileerd appartement wonen, door architectonisch prachtige gebouwen slenteren en deelnemen aan (sport-, culturele en cluborganisaties) door studenten georganiseerde evenementen.

Wat kan ik doen met een vakdiploma in New York City?

Het bijwonen van een handelsschool in New York kan leiden tot een lucratieve carrière. Het gemiddelde jaarsalaris voor een baan waarvoor een universitair diploma vereist is zonder diploma in New York is $59.325. Er zijn echter banen in deze categorie die de salarissen van zes cijfers overschrijden.

Referenties

Aanbeveling van de redactie

Deel dit alstublieft met familie en vrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *